Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-201369-0-63833100-1430159517_thumb.png

Μου ζητησαν να φτιαξω ενα pc ο οποιος απο οτι καταλαβα θα ειναι για παρουσιαση-προβολη.Μου ζητησαν να βαλω εναν i5 τελευταιας γενιας η εναν amd αντιστοιχων επιδοσεων.Επισης θελουν η καρτα γραφικων να εχει τουλαχιστον 3 εξοδους οθονης.

Εχω ειπα για αυτα οπως φενεται και στην εικονα

Δημοσ.

Φιλε Γιαννη, εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε h97 mobo και ddr5 gpu. Οι καρτες με ddr5 (ακομα και 1gb) ειναι καλυτερες απο ddr3.

Εγώ πάλι σε σύστημα που είναι μόνο για προβολές δεν θα έβαζα καθόλου vga.(και ούτε I5 αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση)Φτάνουν τα γραφικά του επεξεργαστή.

Καλύτερα να μπουν άλλα 4gb και ένας ssd.

Δημοσ.

Στο budget που διαθετεις,απ'τη στιγμη που χωρεσε ο i5,τοτε δεν χρειαζεται να κοιταξεις για Amd.

Αν διαλεγες amd,τοτε ισως και ο 6300 fx θα μπορουσε να κανει τη συγκεκριμενη δουλεια.

(https://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html) + αυτην την μητρικη (https://www.skroutz.gr/s/3459519/Gigabyte-970A-DS3P.html) απ'την στιγμη που δεν νομιζω να γινει o/c.Αυτοματα μενουν αλλα 75 ευρω να χρησιμοποιηθουν σε κατι αλλο,ισως +4GB Ram και μια ακομα καλυτερη καρτα γραφικων! 

Επισης για τις μνημες,κοιτα καλυτερα να βρεις μια με Cl9.

• Like 1
Δημοσ.

Ποια η διαφορα των fx vs a8,9,10 εκτος απο την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και τους πυρηνες?

Απλα ρωταω για amd γιατι αυτοι που με ειπαν για i5 μαλλον δεν ξερουν απο τιμες,και το ειπαν λογω φημης (γενικα των ιντελ),,καταλαβαινετε τι ενοοω.Α για καρτα γραφικων νομιζω δεν χρειαζεται πανω απο 70 ευρω για αυτην την δουλεια ετσι?

Δημοσ.

στην  περιπτωση σου, πιστευω οτι ισως να ηταν καλυτερη επιλογη ενας AMD APU...!  και θα εβαζες και +4GB RAM και μια δευτερη καρτα γραφικων, ΑΝ και εφοσον δεν εφταναν οι εξοδοι...!!! 

Δημοσ.

λογικα..,δουλευουν!  

η APU δουλευει με τις ενσωματωμενες εξοδους της μητρικης. η εξωτερικη καρτα εχει τις δικες της. 

εφ' οσον τις εχεις και τις 2 ενεργες, και δεν απενεργοποιησεις την Onboard, λογικα θα σου δινουν και οι 2 εικονα...!!!!

αλλα πριν φτασεις στην εξωτερικη καρτα γραφικων, ψαξε κατι αλλο πρωτα, διοτι μπορει να μην χρειαστεις καθολου εξωτερικη καρτα γραφικων.  

αν η ενσωματωμενη του επεξεργαστη υποστηριζει 3 οθονες, τοτε απλα θα χρειαστεις μια αναλογη μητρικη, που θα σου δινει αυτες τις εξοδους...!!

• Like 1
Δημοσ.

στα APU βαζουμε γρηγορες μνημες καθως επωφελουνται αρκετα.  

βαλε μνημες http://www.e-shop.gr/ram-memory-l?table=PER&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-194=1&filter-5738=1&filter-6653=1

αν γινεται και 2χ4gb ακομα καλυτερα...!!!!   (edit... μετα ειδα οτι εχεις βαλει ηδη 2χ4.....!!!!)

μπορεις να αλλαξεις τροφοδοτικο επισης με μικροτερο 80+ Bronze , δεν χρειαζεσαι 550W για ενα APU System...!!  

εχω 450αρι σε πολυ πιο ενεργοβορο συστημα (δες HTPC υπογραφης.....)....!!  

το μονο που θα προσθετα -ΑΝ θελεις να βαλεις και το κερασακι στην τουρτα- ειναι ενας SSD 120-128gb...!

Δημοσ.

Παντως απο οτι βλεπω η μητρικη αυτη εχει θεμα?Διαβαζω τα σχολια...Εκτος αν βγηκαν καινουργιες εκδοσεις με αναβαθμισμενο το bios

Δημοσ.

Παντως απο οτι βλεπω η μητρικη αυτη εχει θεμα?Διαβαζω τα σχολια...Εκτος αν βγηκαν καινουργιες εκδοσεις με αναβαθμισμενο το bios

ποια μητρικη εννοεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...