Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Επειδή δεν με βλέπω να δίνω 150€ για mic και θέλω πραγματικά να φτιάξω samples με inside information jokes, θα ήθελα τουλάχιστον να έχω την δυνατότητα να γράφω internally ότι παίζουν τα Windows (αν θυμάμαι καλά ονομαζόταν Wave αυτό).Τώρα αν έχετε κάτι καλύτερο απ' το Audacity ή αν εσείς θεωρείτε πως υπάρχει καλύτερο.. θέλω να ξέρω. Το μόνο που θα ζητούσα θα ήταν να του έβαζα ένα σπεσιφίκ μπουτόν του keyboard, το οποίο θα το χτυπάω και θα γράφει. Στο Audacity γίνεται με το Space. Θέλω να γράψω ατάκα από Game λ.χ.Αυτό που σας περιγράφω το κάνω από τα ~14, μαζί με Audacity.. αλλά εδώ και 2-3 έτη δοκιμάζω ανά καιρούς τα πάντα και δεν με βλέπω να το καταφέρνω. Δεν βρίσκω τον ήχο των Windows δηλαδή. Το έκανα λίγο άνω κάτω, αλλά βλέπετε όλες τις επιλογές που έχω για πηγές κτλπΤα φώτα σας.
infin1tyGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κάτω δεξιά στο tray των Windows > δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου > Συσκευές εγγραφής. Δεξί κλικ στη λίστα που θα σου βγάλει > Προβολή απενεργοποιημένων συσκευών, ενεργοποιείς το Stereo Mix και χρησιμοποιείς αυτή τη «συσκευή» για εγγραφή. Ίσως υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος με το Audacity αλλά δεν γνωρίζω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εκεί πρέπει να είναι το θέμα. Το Stereo Mix είναι το εμπρόσθιο μικρόφωνο που έχω pluggαρισμένο. Γι' αυτό και όταν πατάω το Stereo Mix στο Audacity ξεκινάει το Echo..
infin1tyGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ωπ, sorry, δεν το είχα προσέξει. Δεν μου 'ρχεται κάτι άλλο :/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Και εδώ που θα ήταν λογικό να ηχογραφώ, βγάζει αυτό. Δε το νιώθω. :/
micos000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάνε σίγαση στο μικρόφωνο ή αποσύνδεσε το και ξαναδοκίμασε με το stereo mix.
MT60RS Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 νομιζω οτι κατι εχουν κανει στα 7 (μπορει και στα vista) με τα digital recording για λογους πειρατειας (οχι τα κλειδωματα που εχουν τα DVDaudio) αν ισχυει αυτο αναγκαστικα παιρνεις απο αναλογικη εξοδο και την βαζεις σε εισοδο σιγουρα (μαλλον) θα υπαρχει τροπος παρακαμψης
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 ^ Πως είναι το θέμα. παλια οταν εγραφες τι λειτουργικο ειχες? Δεν θυμάμαι, αλλά το γνωρίζω από πραγματικά πολύ παλιά το Audacity.. ίσως πιάνω XP.. ίσως όχι. Κάνε σίγαση στο μικρόφωνο ή αποσύνδεσε το και ξαναδοκίμασε με το stereo mix. Το μεγάλο waveform δημιουργείται όταν συνδέω/αποσυνδέω το Mic, ηχογραφεί με το Mic κανονικότατα, χωρίς μικρόφωνο σιωπή.
MaXmaD Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ναι και εγω κατι θυμαμαι με αυτο το θεμα και τα 7... Σε μενα παιζει κανονικα και εχω ασχοληθει πολυ με εσωτερικες ηχογραφησεις αλλα δεν θυμαμαι αν εκανα κατι εξτρα. Στα xp λεγοταν "what you hear". αυτη την στιγμη στην καρτελα recording εχω επιλεγμενο το Stereo Mix οπως το δειχνεις εσυ. Δοκιμασε: πηγαινε εδω http://online-voice-recorder.com/ και βαλε να παιζει ενα τραγουδι στο youtube δυνατο οσο κανεις τις δοκιμες, μεχρι να δεις γραφημα. ασε το Audacity για την ωρα. εμφανισε ολες τις κρυφες και αποσυνδεδεμενες συσκευες στην καρτελα recording του τριτου post με δεξι κλικ. η σωστη ειναι το "Stereo Mix" οπως το εχεις αλλα αν εχεις 2 καρτες ηχου ισως εχει και κατι αλλο. Κανε disable τα υπολοιπα. Στα properties του stereo mix κοιταξε στην επιλογη levels μηπως ειναι πολυ χαμηλα και δεν πιανει ηχο. Δες και το balance.
sl028 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://www.sevenforums.com/sound-audio/20437-record-what-u-hear.html αυτό βοηθάει ;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Παιδιά εν μέρη αυτό που μου λέτε είναι. Ουσιαστικά να αλλάξω την πηγή.Εφόσον το Stereo Mix είναι ξεκάθαρα το front mic του rig στη πράξη, δοκίμασα και έβαλα το Wave.Με το Wave δούλεψε. Στο Audacity σκατζάρω πηγές playback (γιατί κάνει playback ενώ ηχογραφεί το καταραμένο), και είναι όλα καλά.ΙΣΩΣ είχα φτάσει στο Wave, γιατί καιρό πριν έρθω σε εσάς τα δοκίμασα όλα και σίγουρα το Wave. Θα άκουσα αυτό το echo που κάνει μεταξύ playback ενώ ηχογραφεί και actual playback και θα νόμιζα πως ήταν το mic και θα το απέκλεισα.Ευχαριστώ για το φόκους στο βαρετό θέμα παιδιά. Τελικές ρυθμίσεις:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα