dimigar Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες ό,τι αποθηκεύω στο SSD του φορητού μου τα κρατάει μόνο μέχρι την επόμενη εκκίνηση, μετά εξαφανίζονται, λες και έχω βάλει το deep freeze.. Επίσης ό,τι πρόγραμμα πάω να κατεβάσω μου το εμφανίζει κατεστραμμένο.. Καμμιά ιδέα; Φοβάμαι προς το παρόν να κάνω φορμάτ μήπως και δεν μου σώσει ούτε το νέο λειτουργικό..
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κάνε για αρχή ενα repair με το cd των windows και απο εκει και πέρα ενα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes γιατι για ιό μου κάνει το ολο πράγμα
dimigar Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 @ SPANK Ευχαριστώ, αυτό θα κάνω από αύριο..
dimigar Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπα δεν υπήρξε βελτίωση.. Τι να κάνω άραγε; Όταν πάω να κάνω repair με τον δίσκο εγκατάστασης κάποια στιγμή μου πετάει: "Η μοναδα δισκου στην οποια ειναι εγκατεστημενα τα windows 8 ειναι κλειδωμενη" και φυσικά δεν προχωρεί στην επιδιόρθωση... Τι εννοεί ο ποιητής; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2015 από dimigar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα