Προς το περιεχόμενο

Mavericks ή Μountain Lion?

epiphobe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι προτείνετε για ενα mac mini late 2009?Προσφατα εγινε αναβαθμιση με ssd 256 crucial και 4g ram και περάστηκε το mountain lion,πανω στο originan snow leopard.Ελεγα να παω σε mavericks.Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1ον αφού έκανες που έκανες αναβάθμιση γιατί δεν έβαλες 8gb ram να είσαι σένιος; Του χρόνου πάλι upgrade θα χρειάζεσαι

2ον τα mountain lion είναι καλύτερα

1ον αφού έκανες που έκανες αναβάθμιση γιατί δεν έβαλες 8gb ram να είσαι σένιος; Του χρόνου πάλι upgrade θα χρειάζεσαι

2ον τα mountain lion είναι καλύτερα

+ονόματε Θεόδωρε 

Γιατι θεωρείς τα mountain καλύτερα; Διαχείρηση μνήμης , χρόνοι απόκρισης;

Θυμάμαι οτι ηταν αρκετά σταθερά αλλά δεν θυμάμαι αν συμπεριφέρονταν καλύτερα απο τα mavericks.

Τι προτείνετε για ενα mac mini late 2009?Προσφατα εγινε αναβαθμιση με ssd 256 crucial και 4g ram και περάστηκε το mountain lion,πανω στο originan snow leopard.Ελεγα να παω σε mavericks.Θα ήθελα τις γνώμες σας.

οχι mavericks. Yosemite να βάλεις. Και βάλε και τα άλλα 4 ραμ μην το τσιγκουνευτείς. 

• Like 1

Στην παρούσα φαση ,από θεμα hardware ,θα μείνει ως εχει.Με το mountain lion δεν έχω ιδιαίτερα θέματα,αν και κάποιες φορές μου βγάζει spining beach ball σε πολύ απλά tasks όπως copy paste σε tabs στον finder.Οποτε το διλημμα ειναι Mavericks ή m.lion.Στο κοντινό μέλλον και αν προσθέσω ram και αν λυθούν και τα προβλήματα του Yosemite,θα το σκεφτώ.

• Like 1

το πιο εύκολο που έχω κάνει και γω, απενεργοποιείς το kext signing και καθάρισες.

Όσο για τα 4 γίγα μνήμης μια χαρά είναι. Έκανα video editing σε macbookpro 5.1 με 4 γίγα μνήμη και mountain lion και μετέπειτα mavericks και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Σε παλαιότερο hackint0sh τρέχω ML με 3 γίγα μνήμης χωρίς θέμα.

Γνώμη μου: αν το θες για καθημερινά πράγματα απλά μην ασχοληθείς εκτός και σου το επιτρέπει το πορτοφόλι σου. Για την ώρα είναι καθαρά θέμα γοήτρου τα 8 γίγα. Κατά τα άλλα κάνε αν μπορείς ένα clean install με mavericks (καλύτερη διαχείριση μνήμης από το ML) και είσαι κομπλέ.

• Like 1

Για εμας που εχουμε ξενους ssd και οχι της apple τι κανουμε με το trim σε περιπτωση που αναβαθμισουμε σε yosemite?

Η καινουρια έκδοση του TRIM enabler το κάνει μόνη της απενεργοποίηση το kext οπότε δε χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ. Απλά το τρέχεις, κάνεις ΟΝ το διακόπτη, επανεκκίνηση και είσαι οκ.

Στην παρούσα φαση ,από θεμα hardware ,θα μείνει ως εχει.Με το mountain lion δεν έχω ιδιαίτερα θέματα,αν και κάποιες φορές μου βγάζει spining beach ball σε πολύ απλά tasks όπως copy paste σε tabs στον finder.Οποτε το διλημμα ειναι Mavericks ή m.lion.Στο κοντινό μέλλον και αν προσθέσω ram και αν λυθούν και τα προβλήματα του Yosemite,θα το σκεφτώ.

δεν εχει κάποιο θέμα το yosemite μια χαρά τρέχει. Αν έχεις 8 ραμ είσαι άρχοντας. Εγώ στο mid 2009 macbook pro με SSD crucial και 8 ram / core 2 duo έτρεχε απροβλημάτιστα. Τα Mavericks έτρωγαν περισσότερη ραμ. Τα yosemite το ελάφρυναν το θέμα πάλι. 

σε αναζήτηση που εκανα σε ξένα φόρα .. η κοινή γνώμη ψηφίζει mountain lion ως πιο ελαφρύ λειτουργικό εναντι των mavericks.

Ειδικά για όσους δεν έχουν SSD.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...