Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παιρνω στραβα κατι απλα νομιζω αδυνατεις να καταλαβεις πως τα παιχνιδια νεας γενιας δεν παιζει μονο. Οσα παιχνιδια ειναι xbox 360 ps3 τα παιζει.
Πχ για το watch dogs που μου εγραψες 
τσεκαρε εδω 

Το site που μου εστειλες το εχω δει και γραφει οτι να'ναι..
Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως θεωρεις gaming laptop τα παραπανω συστηματα και γιατι συγκρινεις ενα laptop των 700 ευρω του 2013 με λαπτοπ των 2000ευρω του 2015. Eγω ξερω πως gaming laptop θεωρειται αυτο που εχει ανεξαρτητη gpu εσυ μας λες πως πρεπει να σκασει καποιος 2000ευρω για να ειναι gaming laptop και να εχει μαυρο χρωμα;
anyway με 700 ευρω αν παρω σημερα τωρα αυτη τη στιγμη που μιλαμε ενα λαπτοπ δεν θα τρεξει το unity σε 60fps?
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι εχει δηλαδη;

Τι εχουν αυτα παραπανω σε σχεση με το δικο σου? 

Καλυτερο επεξεργαστη-ραμ-οθονη-πληκτρολογιο και καρτα γραφικων που δεν ειναι ενσωματωμενη (πχ intel 3000), σε αρκετες περιπτωσεις ειναι σε sli ή crossfire (δηλαδη διπλες). Το οτι μπορεις να παιξεις μερικα παιχνιδια δεν σημαίνει οτι γινεται αυτοματα και gaming laptop. Με αλλα λογια ειναι φτιαγμενα για απαιτητικούς gamers που θελουν να τα τρεχουν ολα στο ultra.Δοκιμασε να τρεξεις farcry 4 για να σου λυθει η απορια.

Παντα φιλικα :)

Δημοσ.

Τι εχουν αυτα παραπανω σε σχεση με το δικο σου? 

Καλυτερο επεξεργαστη-ραμ-οθονη-πληκτρολογιο και καρτα γραφικων που δεν ειναι ενσωματωμενη (πχ intel 3000), σε αρκετες περιπτωσεις ειναι σε sli ή crossfire (δηλαδη διπλες). Το οτι μπορεις να παιξεις μερικα παιχνιδια δεν σημαίνει οτι γινεται αυτοματα και gaming laptop. Με αλλα λογια ειναι φτιαγμενα για απαιτητικούς gamers που θελουν να τα τρεχουν ολα στο ultra.Δοκιμασε να τρεξεις farcry 4 για να σου λυθει η απορια.

Παντα φιλικα :)

Για πες μου λιγο σημερα με 100ευρω δεν αγοραζω καρτα γραφικων για games? σε desktop μιλαω.

Δημοσ.

Για πες μου λιγο σημερα με 100ευρω δεν αγοραζω καρτα γραφικων για games? σε desktop μιλαω.

Συγνωμη, αλλα νομιζω  οτι εχουμε ξεφυγει εντελως απο τον σκοπο του Post. 

Για να σου λυσω την απορια με 100 ευρω σημερα αγοραζεις μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ καρτα γραφικων, η οποια θα σηκωνει τα νεα παιχνιδια σε low ή δεν θα τα σηκωνει καθολου 

Δημοσ.

Συγνωμη, αλλα νομιζω  οτι εχουμε ξεφυγει εντελως απο τον σκοπο του Post. 

Για να σου λυσω την απορια με 100 ευρω σημερα αγοραζεις μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ καρτα γραφικων, η οποια θα σηκωνει τα νεα παιχνιδια σε low ή δεν θα τα σηκωνει καθολου 

Ωραια με 150 θα τα σηκωνει;

Δημοσ.

Ωραια με 150 θα τα σηκωνει;

Θα σου ξαναπω φιλε μου, εξαρτάται τι παιχνιδια θες και σε τι γραφικα θες να τα σηκωνεις 

Δημοσ.

Φιλε μου με εχεις μπερδεψει, θες να φτιαξεις νεο pc? 
πηγαινε Link.png Site: εδω και ρωτα.

Με μια r9 290, r9 290x, gtx 970 που κανουν 300-400 ευρω τα τρεχεις στα ultra (η και με αλλες πολλες επιλογες). 

Γιατι κουραστηκα και δεν βγαζω αλλο ακρη (ξεκινησες το post για ram, το πηγες σε gaming laptop, και τωρα για desktop καρτες γραφικων) εγω αποχωρω. Καλο βραδυ και καλη συνεχεια 

Δημοσ.

κατσε ρε φιλε που πας;

Αυτη η καρτα τα τρεχει ολα σε full σε 6 μηνες δεν θα τα τρεχει ολα στα full ομως δεν θα ειναι gaming καρτα;
Σε 24ης μηνες δεν θα ειναι gaming καρτα;
Θα ειναι gaming καρτα απλα low end σε 36 μηνες θα ειναι gaming καρτα κακων επιδοσεων.

Τωρα αν θες καταλαβαινεις αν οχι δεν πειραζει.
Αυτα.
Ετσι και τα λαπτοπ αν σκασεις 2000ευρω του χρονου τετοια μερα θα βγαζεις σκιες anti aliasing κλπ. 
Σε 2 χρονια θα τα βγαλεις ολα και σε 3ια χρονια θα εισαι στη φαση που ειμαι εγω σημερα.
Αν ειχα δωσει 2000 ευρω αρχες του 2013 θα ετρεχαν τα παιχνιδια νεας γενιας λιγο καλυτερα απο την καρτα που εχω.
Απλα στο desktop εχεις δυνατοτητα να αλλαξεις καρτα γραφικων στο laptop οχι.
Καμενιες με qhd full graphics anti aliasing κλπ δεν με αφορανε ποτε δεν με αφορουσαν και για μενα μια καρτα γραφικων των 150 ευρω μια χαρα ειναι αρκει να βγαζει 30-60 fps.

Και ολα αυτα αν σκεφτεις πως μιλαμε για νεα εποχη παιχνιδιων στα pc αφου εγινε η μεταβαση απο ps3 σε ps4 τωρα ολα τα games θα ειναι πιο βαρια. Οποτε καποιος που αγορασε desktop pc  gaming των 1000++ ευρω πριν 2 χρονια σημερα τα last gen παιχνιδια θα τα τρεχει στα low ή medium

Δημοσ.

δε ξέρω αν το πρόσεξες αλλά στο βίντεο που έστειλες για το watch dogs το τρέχει με 10fps(πάντα κοιτάμε τα min),για να μη μιλήσω για την ανάλυση που το έχει, αν αυτό το θεωρείς παιχνίδι τότε οκ, πάω πάσο,βάλτο και 800x600 να κερδίσεις κανα fps παραπάνω, αλλά παιχνίδι δε παίζεις έτσι. Στο δεύτερο δεν μπήκα καν, δεν έχει νόημα.
Αυτό που θέλουμε να σου πούμε, και που δε θέλεις να καταλάβεις, είναι πως η 630m ποτέ δεν ήταν gaming κάρτα, το ότι gaming laptop είναι αυτό που έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών είναι ένας ορισμός που δινεις εσύ.
Το λάπτοπ που έχεις είναι μια χαρά, μπορεί να παίξει μερικά παιχνιδάκια αλλά ως εκεί. (όταν λέμε να παίξει εννοούμε ανθρώπινα-δε σου μιλάω για ultra, αλλά όχι και 10-15fps).

• Like 2
Δημοσ.

Tωρα με επεισες ποιο gaming laptop προτεινεις λοιπον;

Edit μεχρι 1000 ευρω.
Η αναλυση που το εχει ειναι αναλυση xbox 360

Δημοσ.

θέλεις πραγματικά να αγοράσεις καινούργιο λάπτοπ; αν ναι, μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα για να σε βοηθήσουν τα παιδιά εκεί.
Μην επηρεάζεσαι χωρίς λόγο, αν σε καλύπτει εσένα, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.
Αν θες όμως υπολογιστή για παιχνίδια, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για σταθερό.

Όπως και να έχει, επειδή ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, καταστάλαξε στο τι ακριβώς θέλεις και μετα μπορούμε να συζητήσουμε τις επιλογές που έχεις .

edit όταν λες ότι το site γράφει ότι ναναι, προσδιόρισε σε παρακαλώ το τι εννοείς.
Η ανάλυση είναι μικρή, το τι ανάλυση μπορεί να υποστηρίξει το xbox 360 ούτε το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει, αλλά σίγουρα δε το τρέχει με 15-20fps, το παιχνίδι απλά δε μπορείς να το παίξεις έτσι.

edit2 με ένα μικρό search βλέπω ότι το 360 υποστηρίζει μέχρι και 1080p, αν και τα περισσότερα τρέχουν σε 720p (και κάποια κάτω ακόμη και από αυτό)

Δημοσ.

Εγω ηθελα να αλλαξω καρτα γραφικων φιλε μου για να παιξω το mkx μιας και δεν νομιζω να το τρεχει το mk9 το τρεχει νερακι σε native αναλυση στα full ομως με χακ αυτο γιατι εχουν κανει μια βλακεια και ζηταει λιγοτερο μνημη ή κατι τετοιο. Ενα edit ηταν βασικα απο 256 σε 1024.
Το mkx δεν νομιζω να τρεχει γιαυτο θελω gpu.

Laptop θελω ενα 1000αρικο το εχω στην ακρη ας το δωσω δεν τρεχει κατι. Αρκει να με βγαλει 3 χρονια 

Εdit και να μπορει να αλλαξει καρτα γραφικων στο μελλον;

Δημοσ.

κάνε έναν κόπο τότε και γράψε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-648στα παιδιά.
Ανέφερε το ποσό που θέλεις να δώσεις και ότι σκοπεύεις να παίζεις παιχνίδια (δώσε και κανα 2 παιχνίδια για παράδειγμα). Θα σε βοηθήσουν εκεί.
Θα μπορούσα να σου προτείνω και εγώ, αλλά εχω καιρό να κοιτάξω το τι παίζει στη τιμή αυτή σε λάπτοπ, συνεπώς καλό θα ήταν να ρωτήσεις εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε το xobox 360 εχει 720p αναλυση πραγματικη απλα ανεβαζει σε 1080p αλλα δεν ειναι πραγματικα αυτα.

Καλος θα δω τι αλλο παιχνιδι θελω να παιξω και θα γραψω εκει

Ας κλειδωσει το παρον ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...