xstreamgamer Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Καταρχήν δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic αν όχι ας το μετακινήσουν οι mods.;Έφτιαξα ένα αρχείο iso σε dual layer disc πήγαν όλα καλά με την εγγραφή αλλά δεν ολοκληρώθηκε η επαλήθευση του δίσκου με αποτέλεσμα τώρα να μην τον διαβάζει.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει διόρθωση των αρχείων σε ήδη εγγεγραμμένο δίσκο;Όσο και αν έχω γκουγκλάρει δεν βρήκα κάτι σχετικό.Το κακάο είναι ότι ο δίσκος δεν είναι επανεγράψιμος και δεν έχω άλλο dvd.Αν ξέρει κάτι κάποιος please help.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εδώ και χρόνια ο κόσμος το έχει γυρίσει στα usb flash,δεν σου βρίσκεται κάνα τέτοιο;
loic Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Οι εφαρμογες που υπαρχουν για καψιμο cd/dvd/blu-ray σε Linux περιβαλλον δεν είναι αξιόπιστες, μιλαω από δικη μου εμπειρια. Καψιμο μονο σε περιβαλλον windows και με τις καλυτερες εφαρμογες όπως Nero ή Ashampoo Burning Studio. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Αυριο με το καλο αγορασε δισκακια, μετεφερε τα δεδομενα (το iso) σε windows και κανε σωστα τη δουλεια.
xstreamgamer Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εδώ και χρόνια ο κόσμος το έχει γυρίσει στα usb flash,δεν σου βρίσκεται κάνα τέτοιο; Δυστυχώς όχι. Οι εφαρμογες που υπαρχουν για καψιμο cd/dvd/blu-ray σε Linux περιβαλλον δεν είναι αξιόπιστες, μιλαω από δικη μου εμπειρια. Καψιμο μονο σε περιβαλλον windows και με τις καλυτερες εφαρμογες όπως Nero ή Ashampoo Burning Studio. Δεν μπορεις να κανεις κατι. Αυριο με το καλο αγορασε δισκακια, μετεφερε τα δεδομενα (το iso) σε windows και κανε σωστα τη δουλεια. Σε windows το έκαψα φίλε μου αλλά δυστυχώς είμαι γκαντέμης.Και να πεις ότι δεν έχω ξανακάψει λειτουργικό;Σε κάθε έκδοση των windows έχω και από δύο τρία dvd.Ακολούθησα τον ασφαλή δρόμο το έγραψα στην χαμηλότερη ταχύτητα το πρόβλημα όπως είπα ήταν ότι δεν έκανε επαλήθευση του δίσκου.Κάπου άκουσα παλιότερα ότι τα duallayer δισκάκια είναι πολλές φορές προβληματικά για εγγραφή λειτουργικού ωστόσο δεν είχα άλλο.Και είμαι και σε χωριό ρε γμτ ποιος ξέρει πότε θα με φέρει ο δρόμος Λάρισα.Και σαφώς το έκαψα με το ashhmpoo burning studio
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Θες να περάσεις ubuntu σε κάποιον Η/Υ έτσι; Μπορείς να πάρεις τον δίσκο και να τον βάλεις στον Η/Υ που έχει τα windows και να περάσεις το ubuntu μέσα από virtual machine στον δίσκο απευθείας από το iso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα