Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα και καπιους αλλους ειναι (υπαρχει και hardcore παραμετροποιση που αλλαζεις τα παντα αλλα μπλεκεις με custom rom κλπ)

δεν μπορω να βλεπω το ιδιο πραγμα για πανω απο εναν μηνα, αλλαζω εικονιδια - swipe animation κλπ

βασικα δεν ειναι λογος επιλογης συσκευης, ειναι λογος επιλογης λειτουργικου συγκεκριμένα

το μονο που βλεπω να σε κρατανε πισω ειναι η ποικιλια στις εφαρμογες, κανε μια αναζητηση και κοιτα τι εφαρμογες εχουν τα wp, εαν σε καλύπτουν θα εισαι κομπλε με το 930.

Δημοσ.

Κομπλέ με το κινητό χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen. Ουσιαστικά αυτό που γίνεται στο forum είναι σε όποιον δεν ξέρει τι θέλει ή δεν έχει ιδέα να του πασαρουμε ένα wp. Και άντε στα 100 ευρώ πες οτι έχει κάποιο νόημα, στα 300 και στα 350 ευρώ;;;

• Like 1
Δημοσ.

Κομπλέ με το κινητό χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen. Ουσιαστικά αυτό που γίνεται στο forum είναι σε όποιον δεν ξέρει τι θέλει ή δεν έχει ιδέα να του πασαρουμε ένα wp. Και άντε στα 100 ευρώ πες οτι έχει κάποιο νόημα, στα 300 και στα 350 ευρώ;;;

Ρε φίλε δηλαδή πες μας τι στον π0¥τσο θες, μόνος να κραζεις ξέρεις χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα από κινητά γενικά. Πηγές πήρες εκεί ένα Note Και χερεσαι σαν να μαμισες πρώτη φορά....έλεος δηλαδή λίγο μέτρο δε βλάπτει.

• Like 1
Δημοσ.

ενω οταν θα παρει το g3 και μετα απο εναν χρονο του αρχισει να κολλαει τι θα του πεις; φιλαράκι κανε ενα factory reset? αλλα πρωτα κανε και ενα backup τις εφαρμογες και μείνε χωρίς κινητο για κανα δυο μερες μεχρι να τα περασεις ολα. ή παρε καινουριο.

(ποσοι γνωστοι μου εχουνε πει, αχ το κινητο μου τελευταία αρχισε να κολλαει, ποτέ δεν θα το ακουσεις απο wp χρηστη αυτο. Εσυ και εγω μπορει να το κρατησουμε σε φορμα και να μην κολλαει ποτε, δεν εχουν ολοι τον χρονο και τις γνωσεις που απετει το android για να τρεχει στην εντέλεια)

εγω και εσυ μπορει να εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με το android (3 μερες περναγα rom+overclock στο sony tipo) εκεινος θελει κατι σαν το ios, γρήγορο χωρις προβληματα.

οσο για την τιμή θα συμφωνήσω μαζι σου, άλλωστε για αυτο του ειπα οτι μπορει να παρει και ενα στα 200€ και να εχει την ιδια εμπειρία. μονο και μονο επιδη προσωπικά δεν θα εδεινα ποτε 350€ για smartphone, αλλα αφου θελει να τα δωσει, δεν τον κραταει κανεις.

οσο για το "κινητό χωρίς led ειδοποιήσεων και glance screen." φανταζομαι τα εχει δει αυτα για να μας λεει οτι ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο και το μονο προβλημα του ειναι το android που εχει ακουσει προβλήματα-κολλήματα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γράφω αυτά που βλέπω. Όταν γράφει κάποιος ότι θέλει κινητό για ηλικιωμένο ή γυναίκα τους υποτιμάτε τόσο πολύ που προτείνετε wp αβέρτα. Το ίδιο και όσους δεν γνωρίζουν πολλά περί λειτουργικών διαφορετικά δεν θα το συζητούσαν καν.

Και όσο για το led ειδοποιήσεων μην ορκιζεσαι οτι το παρατηρούν όλοι.

Μιλάμε οτι κινείται σε ένα budget που του επιτρέπει να πάρει περσινή android ναυαρχίδα και καθόμαστε να μιλάμε για wp. Ο τεχνολογικός κόσμος σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Το πόσο (δεν) κολλάει μια καλή android συσκευή φαίνεται από το γεγονός οτι ο κόσμος διψάει για vfm android συσκευές και μπορεί μέσα σε λίγους μήνες να δημιουργεί κολοσσούς σαν την Xiaomi.

Αν κάποιος ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογραφία ας πάρει φωτογραφική μηχανή, αν θέλει καλές φωτογραφίες για το fb και επιλέξει Lumia φτάνει στα όρια του ανέκδοτου.

Δημοσ.

ενα πραγμα σε ρωτισα πιο πανω "οταν θα παρει το g3 και μετα απο εναν χρονο του αρχισει να κολλαει τι θα του πεις;"

τα android κινητα τηνουν να εχουν "προβληματα" σε επιπεδο software.

4:00 ενα προβλημα που εχω παντα με το android. κλεινω καταλαθος εφαρμογες, οι μισες πανε πισω στο προιγουμενο app και οι αλλες μισες κλεινουν την εφαρμογη. αυτο ειναι καθαρα προβλημα των developers επιδη δεν εχουν μια συγκεκριμένη φορμα για τα app αλλα δεν παυει να ειναι προβλημα του android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...