grrin Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.Σκεφτομαι αγορα κινητου ειμαι μεταξυ lumia 930 και lg g3g3.εχω ακουσει οτι ολα τα android μετα απο καποιο διαστημα τραβανε κολληματα ενω τα Wp ειναι πιο σταθερα εσεις τι λετε;
hackerW32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 οτι ισχυει αυτο που εχεις ακουσει. οταν αρχισεις να βαζεις διαφορα πανω στο android αρχιζει να σκαλωνει που και που. το εχουν φτιαξει τελευταια, αλλα δεν εινα τελειο. απλα να ξερεις πως το store των windows phone εχει καποιες εληψεις οπως το hearthstone πχ. κοιτα εαν σε καλυπτει το store αρχικα. απο αποψη smoothness τα wp ειναι καλύτερα. δες ποια πλατφορμα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. για παραδειγμα εγω ηθελα το hearthstone, και custom launchers (και κατι αλλα παιχνιδακια που δεν ξερω εαν υπαρχουν στο wp) και για αυτο πηρα android αν και αρχικα σκεφτόμουν για wp..
kataramenos32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τι χρήση κάνεις κυρίως στη συσκευή φίλε μου?
kostas8080 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Με τα λεφτά αυτά παίρνεις (1)lg g3 32gb που είναι πολύ καλό κινητο άλλα έχει και τα ελάχιστα κολληματακια το ίδιο και το (2)Samsung Galaxy s5 και από Windows το(3) Nokia lumia 930 Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής σε ποια πλατφόρμα θα πας...Για να σε βοηθήσω περισσότερο ποια θες να είναι τα δυνατά σημεία του κινητού σου και πως θα χρησιμοποιείς το κινητο σου (πχ για κανένα Facebook και φωτογραφίες, για gaming, για browsing)
kostas8080 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 φίλε για τον σκοπός που το θες είσαι καλυμμένος και με το moto g 2014 στα 170 ευρω και δεν χρειάζονται υπερβολές να ξοδέψεις περισσότερα λεφτά άσκοπα δες το το κινητο στο YouTube
grrin Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 μεταξυ lumia 930 και lg g3 τι θα επιλεγατε τι s5 το αποκλείω λόγο προηγουμενης εμπειριας με samsung
dialer1453 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 930 προφανώς, δεν υπάρχει σύγκριση. Καλύτερη κάμερα, καλύτερη οθόνη και το κυριώτερο: Τρέχει windows. Άλλη εμπειρία.
GianniSM Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 μεταξυ lumia 930 και lg g3 τι θα επιλεγατε τι s5 το αποκλείω λόγο προηγουμενης εμπειριας με samsung Συγκρίνεις μήλα με αχλάδια. Το 930 είναι γρήγορο, αλλά έχει πολύ λίγες εφαρμογές, και η παραμετροποίηση του ελάχιστη. Το άλλο μπορεί να δεις κάποια κολληματάκια, αλλά από εφαρμογές θα βρεις τα πάντα, μπορείς να το παραμετροποιήσεις όσο δεν πάει. Είμαι κάτοχος του G3, οπότε αυτό θα πρότεινα. Η πραγματικότητα όμως είναι πως αν αποφασίσεις για λειτουργικό, που μόνο εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει, τότε θα αποφασίσεις και για συσκευή
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αν δεν τον ενοχλουν οι εληψεις που εχει στις εφαρμογες και παραμετροποίηση που λυπει απο τα windows phone, θα ητανε πολυ καλη επιλογη. ακομα και φθηνοτερα μοντελα, το μονο που αλλαζει εαν δώσεις παραπανω ειναι οθονη-μνημη-καμερα οτι επεξεργαστη και ραμ να εχει σφαιρα θα πηγαινουν τα wp αν μπορεις να παρεις το 930, παρτο, απλα να σκεφτεις οτι μπορεις και με 200€ να κανεις την δουλειά σου αριστα.
dialer1453 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εφαρμογές κι εγώ θα ήθελα να έχει περισσότερες και πιστεύω ότι τώρα με τα win 10 θα έχει. Με την "παραμετροποίηση" που το διαβάζω και από άλλους, τι εννοείς;
hackerW32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 να αλλαζεις τον launcher (αρχικη οθονη- κλπ), υπαρχουν 10δες launchers με θεματα + widgets
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα