Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είναι γνωστό τα windows έχουν το χρονοδιάγραμμα εργασιών και η ερώτηση μου είναι η εξής μπορεί κανείς να κάνει την ίδια δουλεία και στο android εύκολα.

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα Link.png Site: αυτό  που φαίνεται αρκετά καλό αλλά είναι δύσκολο να το χειριστή κάποιος, συγκεκριμένα εγώ θέλω να ορίσω ανά πχ. 2 λεπτά να κλείνει κάποιες εφαρμογές και δεν μπορώ να το κάνω μήπως γνωρίζει κανείς πως γίνεται.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο

1)πας στα Profiles και πατας το +

2)επιλογεις Time και οριζεις απο From μεχρι To (οι ωρες στις οποιες θελεις να γινετε αυτη τη διαδικασια)

3)στο repeat θα βαλεις οση ωρα θες (2 λεπτα,2ωρες κτλ)

4)μετα πας στο New Task

5)πατας το + και επιλεγεις App

6)επιλεγεις Kill App και επιλεγεις την εφαμρογη που θες να κλεινεις

κανεις τα βηματα 4-5-6 για τις εφαρμογες που θες

Για ποιο λογο θε ςνα σου κλεινει ομως τις εφαρμογες? 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί είναι κάποιες εφαρμογές που τις χρησιμοποιώ σπάνια αλλά τις θέλω στο κινητό όμως συχνά ανοίγουν από μόνες τους και επιβαρύνουν την μνήμη.

Ευχαριστώ πολύ πάντως με βόλεψε η απάντηση σου.

Ξέρεις μήπως κανένα καλό tutorial που να το μαθαίνεις αυτό το πρόγραμμα αρκετά καλά.

• Moderators
Δημοσ.

αν και δεν εχει θεμα με τη μνημη το Ανδροιδ διοτι ειναι ετσι φτιαγμενο που οταν χρειαζεται σβηνει απο μονο του εφαρμογες για να αποδεεσμευσει μνημη.

Επισης ειναι καλυτερο να τις κανεις Disable/freeze απο αυτο που λες να κανεις

Οχι και γω ψαχνοντας εμαθα. Ειναι περιπλοκο προγραμμα και θεωρω δυσκολο στη χρηση. Αλλα ενα δυο πραγματα να κανεις το μαθαινεις. Αν θες καμια αλλη βοηθεια ή εχεις καποια αλλαη ερωτηση πες μου

• Like 1
Δημοσ.

Δίκιο έχεις σε αυτό που λες με το πάγωμα μιας εφαρμογής αλλά το android τις ξανανοίγει και γενικά έχω παρατηρήσει ότι όταν γεμίζει η μνήμη καθυστερούν οι εφαρμογές για αυτό θέλω να τις κλείνω. Το έχω δει Link.png Site: αυτό εδώ στο insomnia ότι αυτή είναι η νοοτροπία του ανδροιδ έλα όμως που όταν το κινητό έχει ανοιχτές πολλές εφαρμογές αργοί.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και άμα χρειαστώ κάτι θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...