Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Εχω μια ταπεινη NVIDIA GeForce GTS 450 στον υπολογιστη μου.

Πρεπει να ειναι καποια special εκδοση γιατι η δικια μου ειναι 2gb.  :P

Που το παω?

Εδω και καιρο πχ κοιταζοντας σε σαιτ τυπου "Μπορω να το τρεξω αυτο? " Εκει που παω να βαλω ομως τη καρτα γραφικων βρισκω 3-4 NVIDIA GeForce GTS 450 αλλα ειναι ολες 1gb .Μετα απο γκουγκλαρισματα δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα στην απαντηση μου γιατι δεν υπαρχει η δικια μου :P

Αλλη μια απορια, κατανοω οτι το μεγεθος της μνημης αφορα το μπλωκ των εντολων που μπορει να εκτελει αλλα και το μεθεθος δηλαδη των προγραμματων, αλλα ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να εχει μια 1gb και μια 2?

ευχαριστω xD

Δημοσ.

Δεν υπαρχει διαφορα σε αυτη τη κατηγορια καρτων. Ειναι πολυ αδυναμη καρτα και δεν μπορει να αξιοποιησει τη μνημη αυτη. Οτι τρεχει μια 1γβ τα τρεχει και η 2γβ, και το αναποδο.

Δημοσ.

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=656

κατι τετοιο μαλλον.

η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη!δλδ μπορει το 1gb να μην μπορει να τρεξει τα medium textures σε ενα game ενω τα 2gb να τα τρεχει ανετα και να χει χωρο και για αλλα options αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο σε DDR3 καρτες

Δημοσ.

Το τελευταίο, ίσως, πράγμα που θα σε ενδιεφερε στη GTS 450 είναι η μνήμη που έχει.

καλησπερα

Εχω μια ταπεινη NVIDIA GeForce GTS 450 στον υπολογιστη μου.

Πρεπει να ειναι καποια special εκδοση γιατι η δικια μου ειναι 2gb.  :P

Που το παω?

Εδω και καιρο πχ κοιταζοντας σε σαιτ τυπου "Μπορω να το τρεξω αυτο? " Εκει που παω να βαλω ομως τη καρτα γραφικων βρισκω 3-4 NVIDIA GeForce GTS 450 αλλα ειναι ολες 1gb .Μετα απο γκουγκλαρισματα δεν εχω καταφερει να βρω τιποτα στην απαντηση μου γιατι δεν υπαρχει η δικια μου :P

Αλλη μια απορια, κατανοω οτι το μεγεθος της μνημης αφορα το μπλωκ των εντολων που μπορει να εκτελει αλλα και το μεθεθος δηλαδη των προγραμματων, αλλα ποσο μεγαλη διαφορα μπορει να εχει μια 1gb και μια 2?

ευχαριστω xD

Δημοσ.

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=656

κατι τετοιο μαλλον.

η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη!δλδ μπορει το 1gb να μην μπορει να τρεξει τα medium textures σε ενα game ενω τα 2gb να τα τρεχει ανετα και να χει χωρο και για αλλα options αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο σε DDR3 καρτες

...και πριν προλάβει μια 450 να βάλει χέρι σε τέτοιου είδους ρυθμίσεις της έχουν τελειώσει όλοι οι άλλοι πόροι και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί ξέρουν πια ότι όντως σε αυτή την κατηγορία η περισσότερη μνήμη κάνει zilk, nada, nothing και ισχύει φυσικά και σήμερα για το σημερινό low end των καρτών.

• Like 3
Δημοσ.

Το περιμενα οτι θα ετρωγα λιγο hate για την καρτουλα :P

ο Υπολογιστης ειναι στημενος πριν 4 χρονια οποτε δεν περιμενω πολλα

Δημοσ.

αυτο απο που βγηκε?κανεις δεν σ ειπε τπτ πριν 4 χρονια μια χαρα ηταν (τωρα βεβαια θες αναβαθμιση)

Δημοσ.

Γενικά σε τέτοιες κάρτες που λέει ο λόγος και 6gb να ειχε δεν θα πήγαινε καλύτερα αφου η μνήμη δεν παίζει τον μοναδικό ρόλο σε μια κάρτα αλλα συνολικά οι δυνατότητες της , φαντάσου οτι και στις καινούργιες κάρτες που βλέπεις 6gb ή ακομα και 12 ειναι οταν θέλεις να παίζεις με παρα πολύ μεγάλες αναλύσεις και οθόνες και δεν θέλεις να κολλάει καθόλου

• Like 1
Δημοσ.

΄Οτι είπε το Αλέξανδρο παραπάνω...και σήμερα να αναβαθμίσεις σε μια GTX750/750Ti ακριβώς το ίδιο ισχύει όπως παραπάνω: τα 2 γίγα μνήμης θα είναι καθαρά διακοσμητικά για τον μέσο χρήστη.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα είπαν τα παιδιά πάνω, συμφωνώ.

Η ιδανικότερη αναβάθμιση που σου προτείνω πάντως είναι μία GTX 960.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες!

θα δουμε τωρα ...μαζευεις λεφτα για 960 η περιμενεις να πεσει η τιμη σε 970 :P

απο τι βλεπεις μονο ανεβαινει...και θα συνεχισει λογο ισοτιμιας ευρο-δολλαριου εγω θα λεγα να μαζευεις λεφτα μεχρι να βγουν οι νεες AMD και μετα αποφασιζεις οτιδηποτε αλλο θα ηταν βιαστικο

Δημοσ.

καλησπερα

ευχαριστω xD

Αυτο δεν ισχυει γιατι δεν ειναι Ram συστηματος. Η ram της καρτας γραφικων κυριως αποθηκευει 3δ μοντελα , σκηνες και textures για τα παιχνιδια. Επισης τους buffers ειτε που αυτον που φαινεται στην οθονη (εικονα που βλεπεις στην οθονη) ειτε αλλους οπως ενας z-buffer που δειχνει βαθος και διαφοροι αλλοι που δεν ειναι της παρουσης ΠΑΝΤΩΣ δεν αποθηκευει εντολες και προγραμματα.

Και αυτος ο λογος ειναι που μια καρτα τυπου 450 δεν μπορει να χειρειστει μνημη 2γιγα. Γιατι για να την χρησιμοποιησει σημαινει οτι λειτουργεις σε υψηλη αναλυση ή/ και με μεγαλα textures κτλ που δεν μπορει να τα χειριστει για κανενα λογο 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν ισχυει γιατι δεν ειναι Ram συστηματος. Η ram της καρτας γραφικων κυριως αποθηκευει 3δ μοντελα , σκηνες και textures για τα παιχνιδια. Επισης τους buffers ειτε που αυτον που φαινεται στην οθονη (εικονα που βλεπεις στην οθονη) ειτε αλλους οπως ενας z-buffer που δειχνει βαθος και διαφοροι αλλοι που δεν ειναι της παρουσης ΠΑΝΤΩΣ δεν αποθηκευει εντολες και προγραμματα.

Και αυτος ο λογος ειναι που μια καρτα τυπου 450 δεν μπορει να χειρειστει μνημη 2γιγα. Γιατι για να την χρησιμοποιησει σημαινει οτι λειτουργεις σε υψηλη αναλυση ή/ και με μεγαλα textures κτλ που δεν μπορει να τα χειριστει για κανενα λογο 

ωραιος, σωστα μπερδεψα ραμ επεξεργαστη ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...