nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εχω παιξει και με τα δυο καλωδια και δεν εχω το επιθυμητο αποτελεσμα. Το εχεις δικιο πηγαινε στο οτι μαλλον κατι στο router με κοβει, γιατι οταν το εβαλα με τη μια στο πισι (εκτος δικτυου δλδ) επαιξε Ε ναι ρε συ! Ειπαμε, δενειμαι τοσο ασχετος....
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Εχω παιξει και με τα δυο καλωδια και δεν εχω το επιθυμητο αποτελεσμα. Το εχεις δικιο πηγαινε στο οτι μαλλον κατι στο router με κοβει, γιατι οταν το εβαλα με τη μια στο πισι (εκτος δικτυου δλδ) επαιξε Ετσι παιζει μονο με cross καλωδιο. Ξεκουμποσε κανα pc, και συνδεσε το εκει
nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πφφ.... τπτ. Ενω βλεπω τα λαμπακια Tx Rx να αναβοσβηνουν, δεν μ δειχνει ρε γαμωτο τη σελιδα....:/
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πφφ.... τπτ. Ενω βλεπω τα λαμπακια Tx Rx να αναβοσβηνουν, δεν μ δειχνει ρε γαμωτο τη σελιδα....:/ Το κουμποσες με το καλωδιο του πισιου που ξεκουμποσες;
nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ναι! Μηπως ξερεις σε τπτ πιο βαθια λεπτομερειες? Σε φαση τι στελνει στα πακετα, τι πορτες χρησιμοποιει (εκτος τις 80) μηπως το ρουτερ μ κοβει κατι απο αυτα... Συγγνωμη αν λεω βλακειες, αλλα σε αυτον τον τομεα δεν τα ξερω καλα. Αλλα για να μου αναβουν τα λαμπακια οταν παταω να φορτωσει την σελιδα, μαλλον παει να πει οτι τα harwarικα ειναι σωστα, και αρα κατι στο ρουτερ με κοβει.
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 το προβλημα σου ειναι δικτιου. Αυτο το ψιλιαστηκα απο την αρχη.Τι να δοκιμασεις.Αλλαξε mac πχ byte mac[] = { 0xDE, 0xAD, 0xBE, 0xEF, 0xFE, 0xE1 }; (εχω αλλαξει το τελευταιο απο d σε 1) 2) αλλαξε port απο 80 σε 8080 (ειδες πως βαζεις port στη διευθυνση σωστα; ) 3) σιγουρεψου οτι ΔΕΝ πατας αλλη ip. Το δικτυο σου μπορει να σικωσει μονο 28 ip. Σιγουρεψου οτι αυτη η ip ειναι free
nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Οσο μου εγραφες το μνμ εγω εκανα κατι δοκιμες εδω. Το συμπερασμα? Οταν συνδεω το arduino sto switch, τρωω ακυρο. Ξεκουμπωσα την ακρη απο το switch, την βαζω με τη μια στο router (sto lan2) και παιζει! Κανω reboot στο switch, ξαναβαζω το καλωδιο, δεν δουλευει. Το βαζω στο ρουτερ και παιζει! Τι ειναι παλι τουτο??? θα με τρελανει σημερα αυτο το δικτυο με τα κουλα τ!!
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 http://www.insomnia.gr/forum/30-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/ Φτιαξε ενα θεμα εκει. Δεν ξερω πολλα απο networks.
nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Οπως και να εχει φιλε "παπι", με την βοήθεια σ καταφερα και εβγαλα ακρη! Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Θα το ψαξω λιγο μονος μ μηπως βρω τπτ πουθενα σχετικα με αυτο το θεμα, και αν δεν βγαλω ακρη θα ανοιξω και εκει θεμα. Σε ευχαριστω και πάλι!!!!! ΥΓ. Βαζουμε πουθενα τπτ σε φαση "Λυθηκε" το προβλημα?
παπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Βρε ανοιξε θεμα εκει. Τζαμπα ειναι.. Ειναι και ενα παλικαρι εκει που θα σε βοηθησει 100%
nekstath Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δεν θελω να ανοιγω ετσι θεματα (Μπορει να υπαρχει ηδη καποιο). Θα ψαξω λιγο και μετα...(Νομιζω αυτο ειναι βασικος "Κανονας" σε ολα τα φορουμ)Οπως και να εχει, εγω καταφερα και το ελυσα το θεμα, μπορει οχι εντελως αλλα τουλαχιστον βλεπω κατι! Σε ευχαριστω και παλι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα