Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες "φορτωσα" σε torrent 4-5 ταινιες ....Μετα απο 5 λεπτα που κοιταξα με τι ταχυτητα κατεβαινουν ειδα με εκπληξη μου οτι μια ταινια 690ΜΒ περιπου ειχε κατεβει !!!!!!!

Σκεφτικα οτι θα ηταν λαθος και δοκιμασα αν παιζει η ταινια σιγουρος οτι δεν θα παιζει . ...Μια χαρα επαιζε και ηταν 1:24 λεπτα διαρκεια !!!!

Η γραμμη μου με το ζορι πιανει τα 10.000 (Kbps.)

Τι μπορει να συνεβει ???

Δημοσ.

προφανως ειχε πολλούς seeders με αποτέλεσμα να σου δίνουν πολλοί αρα και να μπορείς να εκμεταλλευτείς το εύρος της γραμμής σου... σε αντίστοιχες περιπτώσεις εχει τύχει με το 24αρι που  εχω (που πιανει 15 με fastpath) να κατεβαζω έως και με 4 Mbps!

Δημοσ.

Στην Πεύκη, που ξέρω ότι μένεις, έχουν καταγραφεί οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ και φαίνονται στο χάρτη http://fttxgr.eu/map.html?που έχει αναρτηθεί εδώ http://www.insomnia.gr/topic/566084-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B7-vdsl-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ 

Μπορείς να βρεις ποια είναι κοντά σου (ο αριθμός της φαίνεται όταν βάλεις τον κέρσορα πάνω στην καρφίτσα).

Αυτά ως προς το δίκτυο στην περιοχή σου. Σε ότι αφορά στη σύνδεσή σου, είναι μάλλον απίθανο να έχεις αναβαθμιστεί, δεδομένου ότι αυτό δεν έχει γίνει σε καμία περιοχή όπου έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο. Κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Εάν, όμως, σε ενδιαφέρει το vdsl, μπορείς να ψάξεις τους εναλλακτικούς που δίνουν από KV (μέσω χονδρικής του ΟΤΕ) και να καταλήξεις στο πακέτο και τον πάροχο που σου ταιριάζει (η Forthnet δεν δίνει από KV)

Edit

Έγραφα ταυτόχρονα με τον paylidis

Δημοσ.

Σε 5 λεπτά δύσκολο . Αλλά σε 10 λογικό Εγώ που κλειδώνω στα 17700 σε 10-13 λεπτά  κατεβάζω 1,4GB άνετα από torrent με καλό seed.

Είσαι σίγουρος για τον συγχρονισμό σου? Μήπως έχει ανέβει?

Δημοσ.

προφανως ειχε πολλούς seeders με αποτέλεσμα να σου δίνουν πολλοί αρα και να μπορείς να εκμεταλλευτείς το εύρος της γραμμής σου... σε αντίστοιχες περιπτώσεις εχει τύχει με το 24αρι που  εχω (που πιανει 15 με fastpath) να κατεβαζω έως και με 4 Mbps!

Μα το ευρος της γραμμης μου δεν ξεπερναει με τιποτα τα 900ΚΒ/SEC κατεβασμα

Στην Πεύκη, που ξέρω ότι μένεις, έχουν καταγραφεί οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ και φαίνονται στο χάρτη http://fttxgr.eu/map.html?που έχει αναρτηθεί εδώ http://www.insomnia.gr/topic/566084-%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B7-vdsl-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ 

Μπορείς να βρεις ποια είναι κοντά σου (ο αριθμός της φαίνεται όταν βάλεις τον κέρσορα πάνω στην καρφίτσα).

Αυτά ως προς το δίκτυο στην περιοχή σου. Σε ότι αφορά στη σύνδεσή σου, είναι μάλλον απίθανο να έχεις αναβαθμιστεί, δεδομένου ότι αυτό δεν έχει γίνει σε καμία περιοχή όπου έχει ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο. Κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Edit

Έγραφα ταυτόχρονα με τον paylidis

Εχω νεα καμπινα στα 100 μετρα αλλα δεν εχω vdsl γιατι δεν ειναι ακομα διαθεσιμη

Νομιζω θελει και διαφορετικο εξοπλισμο εξ αλλου.

Δημοσ.

Δεν έγραψα ότι έχεις vdsl αλλά ότι υπάρχει νέο δίκτυο στην περιοχή σου.

Άλλωστε, έγραψα ότι "Σε ότι αφορά στη σύνδεσή σου, είναι μάλλον απίθανο να έχεις αναβαθμιστεί".

Δημοσ.

Δεν έγραψα ότι έχεις vdsl αλλά ότι υπάρχει νέο δίκτυο στην περιοχή σου.

Άλλωστε, έγραψα ότι "Σε ότι αφορά στη σύνδεσή σου, είναι μάλλον απίθανο να έχεις αναβαθμιστεί".

Και δικτυο να υπαρχει που υπαρχει δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα

Εχω κοντα μου αυτη

post-40980-0-34888400-1430148439_thumb.png

Δημοσ.

Υπομονή, λοιπόν, να ολοκληρωθεί η ηλεκτροδότηση, να ενεργοποιηθεί το δίκτυο αλλά μέχρι τότε καλό είναι να μελετήσεις το θέμα και να είσαι έτοιμος σε ποιον θα καταλήξεις, για να μπεις στο ... club.

Πίστεψέ με, είναι άλλη αίσθηση ...

• Like 1
Δημοσ.

Υπομονή, λοιπόν, να ολοκληρωθεί η ηλεκτροδότηση, να ενεργοποιηθεί το δίκτυο αλλά μέχρι τότε καλό είναι να μελετήσεις το θέμα και να είσαι έτοιμος σε ποιον θα καταλήξεις, για να μπεις στο ... club.

Πίστεψέ με, είναι άλλη αίσθηση ...

Απο καμπινα μονο OTE , Wind και Hol νομιζω δινουν οποτε επειδη δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στις αλλες δυο μαλλον για ΟΤΕ με βελπω απο Cyta τωρα .

Δημοσ.

Στον 1,5 χρόνο που είμαι στην Wind (λόγω vdsl) δεν έχω παράπονο στην τεχνική πλευρά του θέματος, δεδομένου ότι ουδέποτε παρουσιάστηκε πρόβλημα. Το μόνο που με χάλασε ήταν στο τέλος της ετήσιας δέσμευσης με το πακέτο 20+10 γιατί δεν σου δίνουν προσφορά πριν λήξει η δέσμευση αλλά μόνο μετά. Εν πάση περιπτώσει, δέχτηκα την προσφορά τους 25+10, με προσθήκη και 120' σε κινητά, γιατί όπως είπα, όταν ζήσεις με το vdsl δεν γίνεται να το αφήσεις, και η HOL δεν δίνει από KV στην περιοχή μου, ενώ κανείς ποτέ δεν μου εξήγησε το λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

685 mb κατεβαινουν σε 13 λεπτα με 900kb/sec αν κάνεις τις πράξεις, οποτε αν την τελικιασες την γραμμη λογικό.

Εγραψα πιο πανω οτι:

Μετα απο 5 λεπτα που κοιταξα με τι ταχυτητα κατεβαινουν ειδα με εκπληξη μου οτι μια ταινια 690ΜΒ περιπου ειχε κατεβει !!!!!!!

Πολυ λιγοτερο απο 13 λεπτα και μαλιστα κατεβαιναν αλλες 3-4 ταινιες ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Κοίταξε πες μας τον συγχρονισμό σου αν θες, δεν παιζει να αυξήθηκε σε τέτοιο βαθμό ο συγχρονισμος. Εκτός αν μπήκες στις νέες καμπινες και κλειδωσες 24mbit. Σε θεωρητικο εεπίπεδο χοντρικά σε 5 λεπτά κατεβαζεις 720 mb. * Τα 5 λεπτά νομιζα οτι ειναι σχημα λογου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...