xtrmsnpr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πεστα. Εδω παιζουμε ακομα RBR. Το παιχνιδι παντως ειναι καταπληκτικο και τα γραφικα του ειναι μια χαρα. Το καλυτερο ραλλι μετα το RBR. ε μα ναι! το richard burns rally είναι κάτι το υπέροχο και οπτικά τρώγεται,η οδήγηση όμως είναι ΤΟΠ !και είναι παιχνίδι που βγήκε πριν 10 χρόνια! rfactor εκεί που τα γραφικά σε σχέση με το gameplay κλαίνε,η οδήγηση είναι πάλι στα ύψη. Δεν εχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες και θα ήθελα κατι επιπεδου pCARS, asseto corsa σε χωματινο ραλι Φυσικά και ναι,δε διαφωνούμε σε αυτό όμως αυτή η από πάνω απάντηση είναι ότι πρέπει ^ το asseto έχει πιο μέτρια γραφικά από το DIRT RALLY imo..Και ναι θα μπορούσε να είναι pure sim,όπως αυτό,προφανώς όμως δεν ήθελε να χάσει τον κόσμο της η codemasters; το pcars σιγά το sim..για ''μωρά''..όμως έχει γραφικά όμορφα.Gameplay..εεε νταξ! semi-sim και αυτό.. Τα βάζω και λέω,που θέλω να ευχαριστηθώ οδήγηση και να χάσω τα αυγά και τα πασχάλια και να βγω πολύ πιο κάτω από την μέση;Asseto corsa και ας σιχτιρίζω που είτε καίω την μηχανή είτε πάω για βρούβες στα χορτάρια. Αν θέλω να κάνω χαβαλέ και να κερδίσω κούρσες,θα παίξω pcars.. Αν δεις το προφίλ μου έχω πιο πολλές ώρες pcars απότι AC,γιαυτόν και μόνο τον λόγο. Δηλαδή βλέπεις ότι και οι εταιρίες κάτι θυσιάζουν για να φτιάξουν κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μακαρι να πουλησει το assetto corsa οσο χρειαζεται και ισως δουμε ενα χωματινο sim εν καιρο...η αληθεια ειναι οτι αν ο αλλος δεν ειναι τεζα petrolhead και δεν εχει εστω μια dfgt το ac θα τον εκνευρισει ενω στο dirt θα νιωθει "χερας" οπως και στο project cars,γενικα το mainstream πουλαει,οχι οι εξομοιωτές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για πείτε καμιά ρυθμιση για FFB ( έχω G27), γιατί είναι πολύ μέτριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 με την ευκαιρία,το παιχνίδι έχει workshop,και εκεί μπορούμε να βρούμε πολλά setups και ρυθμίσεις για τα τιμόνια μας Για πείτε καμιά ρυθμιση για FFB ( έχω G27), γιατί είναι πολύ μέτριο. http://steamcommunity.com/workshop/browse/?appid=310560&searchtext=g+27&childpublishedfileid=0&browsesort=textsearch§ion=home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πάμε καμιά βόλτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 πάμε καμιά βόλτα; ετσι οπως κρατας το τιμονι + με ραγισμενο παρμπριζ.... θα παμε με τα ποδια + ας παθουμε κρυοπαγηματα !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 προσπαθούσα να κοιτάξω τί σημειώσεις είχε ο συνοδηγός...αλλά μάλλον μαθηματικά έλυνε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ε μα ναι! το richard burns rally είναι κάτι το υπέροχο και οπτικά τρώγεται,η οδήγηση όμως είναι ΤΟΠ !και είναι παιχνίδι που βγήκε πριν 10 χρόνια! Μονο που για να παιξεις το rbr θες τιμονιερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μονο που για να παιξεις το rbr θες τιμονιερα. ε και? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ε και? Δεν εχουμε ολοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχουμε ολοι. ναι το καταλαβαίνω και το Asseto corsa θέλει πχ..το σχόλιο όμως δε κατάλαβα τί θέλει να πει σε σχέση με το game.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Oτι απαιτει ενα αξεσουαρ που λιγοι χρησιμοποιουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Oτι απαιτει ενα αξεσουαρ που λιγοι χρησιμοποιουν. οταν μιλαμε για simulation, απαιτουνται αξεσουαρ ! αλλιως παιζεις dirt showdown και εισαι χαρουμενος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Να δω ποτε θα μου περισσεψουν 100 ευρω να παρω την wheel stand pro. Θα περασουν αλλα 5-6 χρονια και παλι το ιδιο θα λεω. Με μοχλο εχει καλη αισθηση? Δε θελω τιποτα extreme απλα να το ευχαριστιεμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Να δω ποτε θα μου περισσεψουν 100 ευρω να παρω την wheel stand pro. Θα περασουν αλλα 5-6 χρονια και παλι το ιδιο θα λεω. Με μοχλο εχει καλη αισθηση? Δε θελω τιποτα extreme απλα να το ευχαριστιεμαι. Για μοχλο ειναι το game,ok η τιμονιερα θα δωσει μια ιδεα στην αισθηση αλλα δεν θα παρεις κατι ιδιαιτερο σε feedback,δεν ειναι sim. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα