Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυστηχως τα γραφικα του για τις απαιτησεις που ζηταει ειναι οντως τραγικα.Τετοια δηλαδη βλεπαμε και σε Ps3/360 μερια. Και εμενα μου αρεσει η ιδεα αλλα θα περιμενω να βγει πρωτα ολοκληρο το παιχνιδι να δω αν θα αξιζει, γιατι αν και υποτιθεται οτι ειναι Pc only παιχνιδι, σαν πρωτη εικονα για τις απαιτησεις του εγω βλεπω ενα Remastered ας το πουμε παιχνιδι του Ps3.

Αν ομως βγει ολο το παιχνιδι και αξιζει τοτε θα το τιμησω και εγω πιο πολυ λογω του οτι οντως δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο απο Rally.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιτέλους τέλος το ηλίθιο χουνινκ και τα παπατζιλικια??? Yyeeeesshhhh..

Γιατί όλο αυτό το σόου,με την καμιά σχέση με wrc δεν μου άρεσε καθόλου!

Πάμε σαν άλλοτε,στα κλασικά!

Και μετα την απογοήτευση του wrc4..το περιμένω αυτό εδώ!

Αλλά δυστυχώς είναι early access στο steam..που σημαίνει δεν παίζει να δώσω τα λεφτά μου απο τώρα και να περιμένω το development να ολοκληρώσει.

Δε νομίζω να είναι θέμα λεφτών, η Codemasters είναι.. 

Προσωπικά πιστεύω επειδή έφαγαν κράξιμο με το Grid Autosport που το διαφήμιζαν σαν Sim και έκαναν και μισές δουλείες, είδαν και την επιτυχία των Assetto/P.Cars που αναπτύχθηκαν με τη βοήθεια του community, και θέλησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο, πιο "σίγουρο".

Επίσης, ΝΑΙ! Δεν έχει Gymkhana ούτε Ken block αυτή τη φορά!  :D

Χάλια το autosport? Μιας και σκέφτομαι να το πάρω για κανα online μιας και στα κλειδάδικα έχει 6-7-8 ευρώ.

(Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το grid το πρώτο, που αν δεν είχαν κλείσει τους servers ακόμα αυτό θα έπαιζα.. τρελή διασκέδαση, μπαίναμε με aekoupoli και λιώναμε... το έβαλα σήμερα και το έπαιξα λίγο single να θυμηθώ τα παλία...  :unsure: )

Χάλια το autosport? Μιας και σκέφτομαι να το πάρω για κανα online μιας και στα κλειδάδικα έχει 6-7-8 ευρώ.

(Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω το grid το πρώτο, που αν δεν είχαν κλείσει τους servers ακόμα αυτό θα έπαιζα.. τρελή διασκέδαση, μπαίναμε με aekoupoli και λιώναμε... το έβαλα σήμερα και το έπαιξα λίγο single να θυμηθώ τα παλία...  :unsure: )

Έχουν βελτιώσει σημαντικά χειρισμό και αίσθηση σε σχέση με το Grid 2, σε καμία περίπτωση δεν είναι "arcady" (που λένε και στο χωριό μου).

Χάλια δε το λες, γενικά είναι καλό παιχνίδι απλά χάνει σε 2 σημεία:

• Μοιάζει πολύ με το Grid 2 και κατά τη γνώμη μου βιάστηκαν να το κυκλοφορήσουν.
  • Σίγουρα δεν είναι Sim ούτε ο διάδοχος του TOCA, είπαν πολλά μεγάλα λόγια για να δημιουργήσουν hype πριν τη κυκλοφορία, που όμως δεν ανταποκρίνονταν στη πραγματικότητα και εκεί έχασαν. 

Σε αυτή τη τιμή δε το συζητάω, πάρτο, σίγουρα αξίζει.

Πριν μπει σε έκπτωση, που έπρεπε να σκάσεις 40αρι, τα reviews ήταν στη καλύτερη 50-50.

Όταν έπεσε η τιμή όμως όλοι ήταν πολύ πιο "ανεκτικοί" μαζί του.

• Like 1

Λοιπον την πατησα και την αγορασα την μαλακια,το παιχνιδι ειναι ΕΛΕΟΣ,δεν θελω να κανω αλλα σχολια γιατι δεν μου περισσευαν τα 30 ευρω και παντου εβλεπα για next rbr και μπουρδες,θα τους πειρατευω μια ζωη,ουτε ευρω ξανα ποτε!

• Like 1

Μήπως φτιάξει με τον καιρό και τα updates? Στα βιντεάκια παραπάνω δεν φαίνεται άσχημο..

Και εγω απο τα βιντεο και το μαρκετινγκ και καλα για σιμ την πατησα,τι να σου πω αδερφε,οσο κατεβαινε επαιζα assetto corsa,το βαζω και παθαινω πολιτισμικο σοκ,τρενο πηγαιναν ολα,τι πισωκινητα,τι group b...ισιωμα ολα...αυτοι οι καραγκιοζηδες στο eurogamer θα θελα να ξερα τι καπνιζουν η ποσα πηραν που τολμησαν να πουν οτι αυτη η μαλακια παει για sim επειδη οι ειδικες δεν ειναι ισα με την εγνατια οδο.

• Like 1

Χαχ.. έχεις ξενερώσει πολύ ε? Τόσο εύκολο ή μήπως είσαι καλός στα sim racing?

Κάτσε πάντως να ολοκληρωθεί να δούμε..

Ε ειναι να μην ξενερωσω,οταν πληρωνεις 30 για early access σε ενα game που διαφημιζεται για sim και παιζει σαν need for speed?Καλος δεν ξερω αν ειμαι αλλα μια επαφη με την πραγματικοτητα την εχω,ε το γκειμ δεν εχει καμια επαφη ομως!

Μιας και το "δοκίμασα", μπορώ να πω πως διαφωνώ με τον φίλο Anastazio. Ναι δεν είναι στο επίπεδο του RBR ακόμα. Μακάρι μέχρι το τέλος να το φτάσει. Μην ξεχνάμε πως είναι early access και δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμα..(κάτι που πολλοι "ξεχνούν" επειδή το πλήρωσαν και περιμένουν έτοιμο game!). Ακόμα και το Assetto όταν ήταν σε early είχε θέματα. Αλλά όλα αυτά είναι εις γνώσιν μας όταν το παίρνουμε! Beta είναι!

Το FFB θέλει ακόμα δουλίτσα..δεν περνά όλες τις πληροφορίες.
Οι ειδικές πάρα πολύ καλές, και κάποιες αρκετά μεγάλες σε διάρκεια.. με τον περιβάλλοντα χώρο (τουλάχιστον για την Ελλάδα), να πείθει. Από απόδοση εξαιρετική...

Ας το δούμε πως θα εξελιχθεί τους επόμενους μήνες..μιας και είπαν πως θα 'χουν μηνιαία core updates. Ίδωμεν..

Αν είναι arcade πείτε μου να το βάλω, αλλιώς δεν θα ασχοληθώ. Waiting for DiRT 4 :)

Arcade σε καμία περίπτωση. Αν είσαι φίλος τον προηγούμενων DiRT, δεν θα βρεις τίποτα κοινό..πέραν τον αυτοκινήτων :P

• Like 1

Τι λετε ρε παιδια θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε?Σε αυτη τη φαση αν δεν ειναι αυτο arcade που εχω στους πισω τροχους 300+ αλογα στον παγο και δεν ξεκολαει πουθενα τι ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...