Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Go for it θα την απολαυσεις την τιμονιερα για sim ειναι οτι καλυτερο και κοντα σε ρεαλιστικη οδηγηση και safe προφανως. Το ελπίζω! Πήρα αυτή την τιμονιέρα και τώρα περιμένω να έρθει το rig, pedals και F1 τιμόνι, δεν ξέρω αν είναι από τις καλές (sorry για την ανάποδη φώτο): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Το ελπίζω! Πήρα αυτή την τιμονιέρα και τώρα περιμένω να έρθει το rig, pedals και F1 τιμόνι, δεν ξέρω αν είναι από τις καλές (sorry για την ανάποδη φώτο): Οχι απλα καλη νομιζω ειναι απο τις τοπ που υπαρχουν βαζει κατω και g29 και 248 τουμπανη μπραβο. Καλο μερος να εχεις να ειναι σταθερη θα δωσεις πονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Οχι απλα καλη νομιζω ειναι απο τις τοπ που υπαρχουν βαζει κατω και g29 και 248 τουμπανη μπραβο. Καλο μερος να εχεις να ειναι σταθερη θα δωσεις πονο. Α ωραία γιατί δεν ήταν και πολύ φτηνή. Για rig πήρα αυτό, περιμένω να έρθει από μέρα σε μέρα: https://shop.playseatstore.com/product/playseat-trophy Ακριβούτσικο αλλά είναι το μόνο "portable" που είναι αρκετά σταθερό απ'ότι είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Α ωραία γιατί δεν ήταν και πολύ φτηνή. Για rig πήρα αυτό, περιμένω να έρθει από μέρα σε μέρα: https://shop.playseatstore.com/product/playseat-trophy Ακριβούτσικο αλλά είναι το μόνο "portable" που είναι αρκετά σταθερό απ'ότι είδα. Ωραια δουλιτσα εκανες βλεπω πληρες πακετο οπως πρεπει γιατι βλεπω καποιους απλα περνουν μια τιμονιερα και το ονομαζουν simulate οδηγηση. Στα του Dirt Rally καψιμο και σημερα επεσα απο μονος μου στο professional championship απο το elite που ανεβηκα προχθες ωστε να ξανα παιξω professional και να το μαθω καλυτερα και αγαπησα το Renault 205 με εβγαλε ασπροπροσωπο και βγηκα πρωτος μερικα event ηταν παλουκακια με βροχη και πολυ παγο. Επισης στο 1.8% το να βγεις πρωτος με ενα απο τα 3 αμαξια των 80s. Δεν το εχει παιξει ο κοσμος το παιχνιδι φαινεται απο πολλα πραγματα κριμα γιατι συνδιαζει εξαιρετικα το arcade με το simulate racing ειναι τρομερα ικανοποιητικη η οδηγηση εκτος παγου θα πω που δεν καθετε καλα το αμαξι με τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωραια δουλιτσα εκανες βλεπω πληρες πακετο οπως πρεπει γιατι βλεπω καποιους απλα περνουν μια τιμονιερα και το ονομαζουν simulate οδηγηση. Στα του Dirt Rally καψιμο και σημερα επεσα απο μονος μου στο professional championship απο το elite που ανεβηκα προχθες ωστε να ξανα παιξω professional και να το μαθω καλυτερα και αγαπησα το Renault 205 με εβγαλε ασπροπροσωπο και βγηκα πρωτος μερικα event ηταν παλουκακια με βροχη και πολυ παγο. Επισης στο 1.8% το να βγεις πρωτος με ενα απο τα 3 αμαξια των 80s. Δεν το εχει παιξει ο κοσμος το παιχνιδι φαινεται απο πολλα πραγματα κριμα γιατι συνδιαζει εξαιρετικα το arcade με το simulate racing ειναι τρομερα ικανοποιητικη η οδηγηση εκτος παγου θα πω που δεν καθετε καλα το αμαξι με τιποτα. Αυτό είναι το dirt rally 2.0 που παίζεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, DiAvOl είπε Αυτό είναι το dirt rally 2.0 που παίζεις ; Οχι το πρωτο παιζω ειναι οσο simulate ηθελα παιζω με πληκτρολογιο και την παλευω σκεψου οταν το πρωτο εβαλα περσι δεν μπορουσα να βγαλω πιστα χωρις να τρακαρω 15 φορες. Τωρα περναω τις πιο δυσκολες σχετικα ανετα και γρηγορα τουλαχιστον μεχρι τωρα στο elite θα δουμε πως θα τα πηγαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 έμειναν το F1 wheel και κατι quick release και είμαι έτοιμος! Ελπίζω το GT7 να βγεί στην ώρα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Elite championship λοιπον και σε ενα αρκετα δυσκολο terrain στη Σουηδια πηρα την BMW E30 M3 τελειως αφτιαχτη πρωτη φορα που την τρεχω δειχνει να την παλευω θελει αρκετη δουλεια παντως το παραμικρο λαθος μπορει να στοιχισει μιας και οι χρονοι ειναι πολυ κοντα σε ολα τα αμαξια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, DiAvOl είπε έμειναν το F1 wheel και κατι quick release και είμαι έτοιμος! Ελπίζω το GT7 να βγεί στην ώρα του Ποοοο τι με έκανες τώρα... Πήρες και τα club sport pedals, ωραίος Έχω δρόμο ακόμα εγώ, έχω μαζέψει μόνο για αυτήν την βάση (χωρίς καν τιμόνι) Να ρωτήσω, αναλογικά τα μεταφορικά βγήκαν πολλά; Αν τα υπολόγιζες από πριν βάση μεγέθους/βάρους που έχουν στο σάιτ τους αντιστοιχίζεται σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, just getting started είπε Ποοοο τι με έκανες τώρα... Πήρες και τα club sport pedals, ωραίος Έχω δρόμο ακόμα εγώ, έχω μαζέψει μόνο για αυτήν την βάση (χωρίς καν τιμόνι) Να ρωτήσω, αναλογικά τα μεταφορικά βγήκαν πολλά; Αν τα υπολόγιζες από πριν βάση μεγέθους/βάρους που έχουν στο σάιτ τους αντιστοιχίζεται σωστά; Κοίταξε το πακέτο DD bundle που έχει βάση μέσα, τιμόνι και πεντάλ, κάπου στα 700 νομίζω βγαίνει. Δυστυχώς είναι όλα πανάκριβα με Fanatec. Τα μεταφορικά με όλα αυτά που βλέπεις της Fanatec βγήκαν περίπου 65 ευρώ. Τώρα περιμένω ένα F1 wheel μαζί με κάτι μικρά κουτιά (μεταλλικό QR1) και ένα handbrake, αυτά μου βγήκαν κάπου στα 35 μεταφορικά. Γενικά δεν συμφέρει να πάρεις 1-2 μικρο πράγματα. Μαζεύεις και τα παίρνεις όλα μαζι. Να τα πάρεις και εσύ σύντομα όλα αυτά που θέλεις φίλε και να ευχαριστηθείς sim racing! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δευτερος στο Monaco στο Elite και δευτερος γενικα μεχρι στιγμης στο πρωταθλημα. Χρειαζονται καποια restarts προφανως οι πιστες με τον παγο ειναι μη χειροτερα αλλα κατι γινεται. 2 event ακομα για τη ληξη του πρωταθληματος δεν το περιμενα να την παλευω να πω την αληθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Τελος και το elite πρωταθλημα βγηκα δευτερος κατι καναμε για το master δεν ξερω αν ασχοληθω ισως ασχοληθω με open και πιο χαμηλα πρωταθληματα και με αμαξια και απο αλλες κλασεις. Δεν περιμενα να κανω τετοιους χρονους παντως με πληκτρολογιο. Θελει δουλεια ομως πολυ ακομα και για professional. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Επαιξα χθες κανα 2 πιστες στο master με Peugeot 205 T16 κατι γινεται μιας και ειναι τελειως αφτιαχτο και Ελλαδα που ειναι αρκετα δυσκολα. Επισης ασχοληθηκα καμια ωρα με τα Delta times που ειναι το average απο ολους τους παιχτες θελει custom event για το achievement ειναι πανευκολα παιζω με τα αυτοκινητα του 2010 ολα εχουν τρελο κρατημα καμια σχεση με τα RWD που με λιγο χειροφρενο γυρναει ο κωλος για πλακα. 2.3% σε ενα achievement δειχνει ακομα μια φορα ποσο λιγο εχει ασχοληθει ο κοσμος με το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Τελος εκει στις 45 ωρες το παιχνιδι νομιζω οτι ειχε να μου προσφερει το πηρα και με το παραπανω απο εδω και περα εχει ατελειωτο grind ισως μετα απο χρονια το ξανα πιασω. Αναλυτικη κριτικη εδω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2022 στις 3:35 ΜΜ, Arkin είπε Ακυρο κατα λαθος. Στις 2/3/2022 στις 12:26 ΜΜ, DiAvOl είπε Κοίταξε το πακέτο DD bundle που έχει βάση μέσα, τιμόνι και πεντάλ, κάπου στα 700 νομίζω βγαίνει. Δυστυχώς είναι όλα πανάκριβα με Fanatec. Τα μεταφορικά με όλα αυτά που βλέπεις της Fanatec βγήκαν περίπου 65 ευρώ. Τώρα περιμένω ένα F1 wheel μαζί με κάτι μικρά κουτιά (μεταλλικό QR1) και ένα handbrake, αυτά μου βγήκαν κάπου στα 35 μεταφορικά. Γενικά δεν συμφέρει να πάρεις 1-2 μικρο πράγματα. Μαζεύεις και τα παίρνεις όλα μαζι. Να τα πάρεις και εσύ σύντομα όλα αυτά που θέλεις φίλε και να ευχαριστηθείς sim racing! Καλησπερα να σε ρωτησω εχει και απο τελωνειο χρεωση? Απο Αγγλια δεν ερχονται? Ευχαριστω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από christarass Παραθεση σε λαθος ατομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα