Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2018 στις 11:58 ΜΜ, anthkout είπε

είναι δυνατον να είναι ΤΌΣΟ δύσκολο αυτό το παιχνίδι???

βγαίνω από 3ος έως 6ος συνέχεια

Παιζω με πληκτρολογιο και μπορω να πω οτι την παλευω στις πιστες με πολλες στροφες οπως Γερμανια βγαινω 4-5 σπανια τριτος στις πιστες με χιονια συνηθως πρωτος. Εχω παιξει 12 ωρες μονο η μαθηση του παιχνιδιου ειναι εκθετικη οσο παιζεις μαθαινεις δεν εχω δοκιμασει controller αλλα με πληκτρολογιο που παιζω ετσι απο την αρχη θελει πολυ προσοχη. Πρεπει να μαθω να περνω τις στροφες 180 μοιρων γιατι για την ωρα πολυ δυσκολα και εχει χανω αρκετο χρονο. 

Παντως για τοσο καλο παιχνιδι δεν μπορω να πω οτι εχει παιχτει απο πολυ κοσμο οσο θα επρεπε. Πηρα σημερα το national treasure achivement και το εχουν μονο 8.3% του κοσμου θα περιμενα να το εχουν παιξει αρκετα περισσοτερος κοσμος. Οπως και το garage space μονο 12.9% που μιλαμε δεν ειναι τιποτα να εχει ενα αμαξι απο καθε κλαση μεσα στο πρωτο 10ωρο. 

Δυσκολο παιχνιδι μεταξυ arcade/simulate που ομως οσο παιζεις μαθαινεις. Επισης μην φοβαστε να πατησετε φρενο σωζει πολλες φορες. 

Screenshot-1.png

Di-RT-Rally-2022-02-23-16-37.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος και το professional championship βγηκε σχετικα δυσκολα κονταροχτυπηθηκαμε με τον Γερμανο απο κατω. Τρομερα ικανοποιητικη η οδηγηση βεβαια παγος και χαλικι οι χειροτεροι εχθροι μου. Τωρα για το Elite πρωταθλημα δεν ξερω ποσο θα μπορεσω να την παλεψω και ποσο πιο δυσκολο θα γινει. Σιγουρα βοηθανε πολυ τα upgrades στα αμαξια οπως και η ομαδα και με προσεχτικες ρυθμισεις στο setup τα οποια θελουν αρκετο δουλεμα σε καθε αμαξι μπορω να πω οτι προχωρανε τα αμαξια και σε παγο και σε χαλικι. Θελει παντως το 500% της συγκεντρωσης του παιχτη. 

Di-RT-Rally-2022-02-26-01-02-1.png

Επισης ξανα περιεργο το ποσοι λιγοι εχουν προχωρησει το παιχνιδι μεχρι εδω μολις 4.5%. 

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Μήπως επειδή έχει δωθεί δωρεάν, το ποσοστό ατόμων που το έχουν παίξει σε σχέση με αυτούς που απλά το έχουν στην βιβλιοθήκη είναι έτσι κι αλλιώς μικρό.

Που είναι κρίμα, βέβαια γιατί είναι καλός τίτλος, αλλά από την άλλη και κιόλας, όπως λες θέλει φουλ συγκέντρωση/try hard mode που πολλοί δεν έχουν όρεξη να δώσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, just getting started είπε

Μήπως επειδή έχει δωθεί δωρεάν, το ποσοστό ατόμων που το έχουν παίξει σε σχέση με αυτούς που απλά το έχουν στην βιβλιοθήκη είναι έτσι κι αλλιώς μικρό.

Που είναι κρίμα, βέβαια γιατί είναι καλός τίτλος, αλλά από την άλλη και κιόλας, όπως λες θέλει φουλ συγκέντρωση/try hard mode που πολλοί δεν έχουν όρεξη να δώσουν.

Ίσως υπάρχει και αυτή η περίπτωση να το έχει όλο το steam για αυτό και τα χαμηλά ποσοστά αλλά είναι δύσκολο παιχνίδι θέλει υπομονή και άπειρη συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω να βγάλω και το elite με κάποιο αμάξι που γνωρίζω με full upgrades και καλή ομάδα αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Ελπίζω να μην την ακούσουν τα κουμπιά του μηχανικού πληκτρολογιου τόσο πάτημα δεν έχουν φάει σε κανένα παιχνίδι. 

Είναι παιχνιδαρος πάντως και πιο simulate από arcade. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Παιδεύεσαι τσάμπα μου φαίνεται με το πληκτρολόγιο όμως, είναι που είναι δύσκολο το παιχνίδι. Με χειριστήριο λογικά θα είναι πιο εύκολο γιατί μπορείς να ελέγξεις γκάζι φρένο αναλογικά (πέρα από το στρίψιμο εννοείται)

3 ώρες πριν, just getting started είπε

Παιδεύεσαι τσάμπα μου φαίνεται με το πληκτρολόγιο όμως, είναι που είναι δύσκολο το παιχνίδι. Με χειριστήριο λογικά θα είναι πιο εύκολο γιατί μπορείς να ελέγξεις γκάζι φρένο αναλογικά (πέρα από το στρίψιμο εννοείται)

Εχω μάθει με το πληκτρολόγιο μόνο τέρμα simulator όπως project cars δεν μπορω να παίξω το dirt το παλεύω βγαίνω και πρώτος και δεύτερος με αμάξια που έχω μάθει. Έχω Xbox one controller αλλα δεν με ψήνει η αμεσότητα του μηχανικού δεν συγκρίνεται απλά σε απότομες κινησεις είναι ζόρι θέλει αρκετό φρένο για να φέρω το αμάξι στα ίσια του. 

Γενικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι το κάθε αμάξι έχει τη δική του συμπεριφορά για καλούς χρόνους θέλει τέρμα upgraded και ρύθμιση στο setup και προφανώς εκμάθηση του κάθε terrain. Δεν με πειράζει αν βγαίνω 5/6 πάντως στο elite όσο παιζω το μαθαίνω έχω φτιάξει και καλή ομάδα rating 60+ και περιμένω να ξεκλειδώσω και τον τελευταίο engineer μαζί με τα perks. Πήρα χθες το πρώτο 4WD το Peugeot 205 από ότι έχω διαβάσει είναι pure δύναμη να δω αν θα συγκρατείτε στο δρόμο. 

• Like 2

11 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Dirt Rally 2.0 super deluxe/game of the year edition σε χαμηλή τιμή?

Ευχαριστώ!

26 ευρω βρισκω την χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμη. Την ειχα παρει στα 4 ευρω οταν ειχε παιξει απο fanatical πριν κανα χρονο γενικα εκεινο το διαστημα επαιζε αρκετα χαμηλα τωρα βλεπω ανεβηκε παλι στα υψη. 

25 λεπτά πριν, Arkin είπε

26 ευρω βρισκω την χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμη. Την ειχα παρει στα 4 ευρω οταν ειχε παιξει απο fanatical πριν κανα χρονο γενικα εκεινο το διαστημα επαιζε αρκετα χαμηλα τωρα βλεπω ανεβηκε παλι στα υψη. 

Α μάλιστα, δεν πειράζει θα περιμένω.

Καμιά πρόταση για κάποιο καλό (sim) racing?

Μόλις ήρθε η τιμονιέρα και δεν ξέρω τι να αγοράσω 😂

Μόλις τώρα, DiAvOl είπε

Α μάλιστα, δεν πειράζει θα περιμένω.

Καμιά πρόταση για κάποιο καλό (sim) racing?

Μόλις ήρθε η τιμονιέρα και δεν ξέρω τι να αγοράσω 😂

Ναι μακαρι να ξανα βγει σε προσφορα να το παρεις το πρωτο ειναι παρα πολυ καλο. 

Τωρα για τα υπολοιπα απο αυτα που ξερω να προτεινω 

Assetto Corsa και το Competizione

Project Cars και τα 3 αξιολογα το πρωτο νομιζω ειναι το πιο sim

Automobilista καπως αγνωστο το συγκεκριμενο αλλα διαβαζω τα καλυτερα ως racing simulator εχει βγει και 2

BeamNG ακομα ειναι early access αλλα μετραει ασχημα

και τελευταιο το rFactor 2

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι μακαρι να ξανα βγει σε προσφορα να το παρεις το πρωτο ειναι παρα πολυ καλο. 

Τωρα για τα υπολοιπα απο αυτα που ξερω να προτεινω 

Assetto Corsa και το Competizione

Project Cars και τα 3 αξιολογα το πρωτο νομιζω ειναι το πιο sim

Automobilista καπως αγνωστο το συγκεκριμενο αλλα διαβαζω τα καλυτερα ως racing simulator εχει βγει και 2

BeamNG ακομα ειναι early access αλλα μετραει ασχημα

και τελευταιο το rFactor 2

To Assetto Corsa to (σκέτο) δεν έχει απαρχαιομένα γραφικά;

Επίσης το iRacing  λέει κάτι;

14 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

To Assetto Corsa to (σκέτο) δεν έχει απαρχαιομένα γραφικά;

Επίσης το iRacing  λέει κάτι;

Οχι βρε συ τι απαρχαιομενα του 2014 ειναι το παιχνιδι τα αυτοκινητα δειχνουν αψογα και ρεαλιστικα. Για το iRacing δεν εχω διαβασει τιποτα νομιζω παει περισσοτερο προς F1.

3 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

Οκ, λέω να ξεκινήσω με ACC

Go for it θα την απολαυσεις την τιμονιερα για sim ειναι οτι καλυτερο και κοντα σε ρεαλιστικη οδηγηση και safe προφανως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...