Προς το περιεχόμενο

DiRT Rally

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, μιλάμε πάντα για PS4 έτσι; Κάτι βιντεάκια στο YouTube που είδα από την έκδοση για PC όντως μού φάνηκαν καλύτερα. Κι επίσης, επαναλαμβάνω, αναφέρομαι στα επί μέρους στοιχεία των γραφικών, όχι στη γενική εικόνα που σίγουρα είναι τρομερά αληθοφανής και εντυπωσιακή.

Σε θεμα που ειναι για την Pc εκδοση??Βλασφημε!! :P

Καλα ουτως ή αλλως σιγα τις διαφορες που εχουν οι 3 εκδοσεις και απο οτι διαβαζω στις κονσολες τρεχει 1080p Και σταθερα 60fps αρα κλειν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο να ξέρω ότι τουλάχιστον άλλος ένας Έλληνας έπαιξε Split/Second και του άρεσε. :P

Count me in. Τι μου το θυμίσατε τώρα; Θα κοιτάξω να το ξαναβάλω γιατι ήταν τρελή πώρωση... Εντελώς pure fun κατάσταση :-)

• Like 1

Count me in. Τι μου το θυμίσατε τώρα; Θα κοιτάξω να το ξαναβάλω γιατι ήταν τρελή πώρωση... Εντελώς pure fun κατάσταση :-)

Ωραίο να ξέρω ότι τουλάχιστον άλλος ένας Έλληνας έπαιξε Split/Second και του άρεσε. :P

και μένα μου άρεσε!!

το είχα λιώσει στο psp!!

Καλα ουτως ή αλλως σιγα τις διαφορες που εχουν οι 3 εκδοσεις και απο οτι διαβαζω στις κονσολες τρεχει 1080p Και σταθερα 60fps αρα κλειν

Απ οτι βλεπω, σαν γραφικα δε λεει και πολλα. Τα ιδια με τα προηγουμενα dirt.

Δειχνει το αμαξι να διαλυεται σιγα σιγα οπως συγκρουεται?

Απ οτι βλεπω, σαν γραφικα δε λεει και πολλα. Τα ιδια με τα προηγουμενα dirt.

Δειχνει το αμαξι να διαλυεται σιγα σιγα οπως συγκρουεται?

Ναι, το δείχνει. Ο συνοδηγός σε προειδοποιεί για τη ζημιά και ανάλογα με το μέγεθος έχεις και τις ανάλογες επιπτώσεις. Τώρα για το αν είναι ρεαλιστικές, πολύ αμφιβάλλω. Πάντως αν πρόσεξες στο βίντεο μου, σε κάποια φάση φαίνεται που πηγαίνω χωρίς πίσω αριστερή ρόδα ;-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παίζει κανείς το dirt με το Dualshock 3 στο PC;

Mιας και δεν πήρα απάντηση ξαναρωτάω λοιπόν. Το πρόβλημα είναι με τη δόνηση που λειτουργεί συνεχώς αλλά και με το ότι τα κουμπιά (γκάζι, φρένο) είναι σε στυλ on/off και όχι προοδευτικά. Υπάρχει τρόπος να λυθούν αυτά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Eπειδή είμαι στα όρια του να το σπάσω ας κάνω πρώτα μια ερώτηση εδώ μπας και κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις ή κάπου αλλού. Το παιχνίδι είναι τόσο εκνευριστικά δύσκολο; Μιλάμε να πρέπει να κάνω 15 restarts στις περισσότερες ειδικές μπας και καταφέρω να βγω μπροστά. Ειδικά σε κάποιες όπως Σουηδία ή Ουαλία απλά δεν παίζει κάτι τέτοιο και μάλιστα οι διαφορές είναι άνω των 15sec. Ξεκίνησα το career με την Alpine, κουτσά στραβά βγήκα πρώτος, έπειτα συνέχισα με 306 ακόμα χειρότερα τα πράγματα αλλά και εκεί τα κατάφερα. Τώρα με το impreza 1ης γενιάς απλά δεν. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, με το καλημέρα τέτοιο επίπεδο δυσκολίας; Από τότε που με θυμάμαι να παίζω παιχνίδια όλο ραλλάκια έπαιζα οπότε δε μου είναι κάτι άγνωστο αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά. Παίζουν ρόλο τα setups; Μήπως θέλει άλλες ρυθμίσεις το DS3 του playstation, τι σκ@τά μπορεί να θέλει!!

Για αρχή, οταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο δεν είναι πλήρως αναβαθμισμένο.

Οσο κάνεις χλμ ανεβαίνει σε ιπποδύναμη + γίνεται ελαφρύτερο.

Και ναί, είναι δύσκολο, και όσο ανεβαίνεις επίπεδα στην καριέρα, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

υγ : είναι πάντως πολύ ευκολότερο απ' οτι ηταν στα αρχικά build

• Like 1

Στην αρχή της καριέρας είμαι. Τι να πω ούτε το RBR τέτοιο πράγμα...

οπως είπα και παραπάνω, αυτό που με ξενερωσε είναι οτι δεν έχει Easy, Medium, kai Hard για το career mode.

Nαί, είναι πολύ δύσκολο έτσι όπως είναι. 

Με πολύ πιεση, και μπόλικα replays, μπορούσα να έρχομαι και 1ος στην κατάταξη, αλλα δεν ευχαριστιώμουνα καθόλου την οδήγηση έτσι.

• 3 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...