iordanis77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οταν ειχε βγει το πρωτο Dirt ειχα κατενθουσιαστει απο το demo(το αυτοκινητο ηταν τεραστιο για τα μεχρι τοτε δεδομενα) και δεν εβλεπα την ωρα να κυκλοφορησει. Τωρα δε μου κανει πια εντυπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το αγορασμενο παιχνιδι εχει ολες τις πιστες απο ολες τις χώρες;Ε ναι..τι ερώτηση είναι αυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ε ναι..τι ερώτηση είναι αυτή? μπορει να εννοει ολες τις διαδρομες του wrc, οποτε η απαντηση ειναι οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 γιατι οι διαδρομες που εχει ειναι οι επισημες του wrc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 γιατι οι διαδρομες που εχει ειναι οι επισημες του wrc? ετσι κ αλλιως 3-4 διαδρομες ειναι με παραλλαγη + αναποδες. δεν ειναι επισημες αλλα καποιες μοιαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Οταν ειχε βγει το πρωτο Dirt ειχα κατενθουσιαστει απο το demo(το αυτοκινητο ηταν τεραστιο για τα μεχρι τοτε δεδομενα) και δεν εβλεπα την ωρα να κυκλοφορησει. Τωρα δε μου κανει πια εντυπωση γιατί τι άλλαξε; ισα ίσα έγινε καλύτερο. Μακράν το καλύτερο ραλλακι για μένα, που είμαι casual gamer, μετά το θρυλικό CM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 γιατί τι άλλαξε; ισα ίσα έγινε καλύτερο. Δεν ειπα οτι αλλαξε και εγινε χειροτερο, απλα μετα το συνηθισα, βγηκαν κι αλλα παρομοια, και δε μου κανει πια εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Η άποψή μου για το παχνίδι: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ωραια φωνη. Νομιζω πρεπει να ασχοληθεις με καποιο αλλο ειδος ή διαφορετικης φιλοσοφιας παιχνιδια αυτοκινητων. Τιμιος !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ε ναι, από εξομοιωτές δεν ξέρω. Αν το έκρινα σε αυτό το επίπεδο, θα κορόιδευα τον κόσμο. Αλλά σαν "ραλάκι" είναι πολύ καλό και ευτυχώς μπορεί να το πιάσει και ο casual παίκτης όπως εγώ. Ευχαριστώ που το είδες και για τα σχόλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ωραίο review αλλά διαφωνώ στο σημείο των γραφικών αν αυτά τα γραφικά είναι στο μιον του game τότε δεν ξέρω ίσως είμαι εγώ στραβός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ωραίο να ξέρω ότι τουλάχιστον άλλος ένας Έλληνας έπαιξε Split/Second και του άρεσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δοκιμασα να παιξω με πληκτρα και δεν παιζεται καθολου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ωραίο review αλλά διαφωνώ στο σημείο των γραφικών αν αυτά τα γραφικά είναι στο μιον του game τότε δεν ξέρω ίσως είμαι εγώ στραβός Για τις απαιτησεις που ειχε το παιχνιδι οταν βγηκε(gtx 780 και R9 290 προτεινομενες)τα γραφικα οντως δεν τα λες και τρομερα.Κανουν την δουλεια τους αλλα θα μπορουσαν και πολυ καλυτερα στον τομεα αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παιδιά, μιλάμε πάντα για PS4 έτσι; Κάτι βιντεάκια στο YouTube που είδα από την έκδοση για PC όντως μού φάνηκαν καλύτερα. Κι επίσης, επαναλαμβάνω, αναφέρομαι στα επί μέρους στοιχεία των γραφικών, όχι στη γενική εικόνα που σίγουρα είναι τρομερά αληθοφανής και εντυπωσιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα