JohnVani18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά τώρα θα ξεκίνησαν το port στις κονσόλες. Ίσως μετά τον Απρίλη να δούμε κάτι νέο, αν δούμε. Το θέμα είναι ένα : θα είναι επι πληρωμής ή δωρεάν σε εμάς στο PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 δεν έχουν πει τίποτα για DLC...αλλά και να πούν...θα πληρώσουμε φυσικά! εδώ σκάσαμε φράγκα για να φτιάξουμε EMEIΣ την έκδοση για τις κονσόλες,στα DLC θα κολλήσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δε θέλω. Mας αρμέγουν που μας αρμέγουν οι του assetto, να μας τα παίρνουν και οι του dirt; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δε θέλω. Mας αρμέγουν που μας αρμέγουν οι του assetto, να μας τα παίρνουν και οι του dirt; εκεί με το ζόρι!Δεν έχει δε θέλω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hristos.S Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Έχει δικιμάσει κανείς το dirt rally σε κάρτα με dx10 αν παίζει; Η εταιρεία λέει τουλάχιστον dx 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μολις επαιξα ενα-δυο πιστουλες αλλα στα δεντρα δημιουργουνται πιξελς...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBratsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχει δημιουργηθεί Ελληνική κοινότητα Dirt Rally! Βρείτε μας στο facebook: www.facebook.com/groups/dirtrallyhelleniccommunity/Περάστε από το STEAM GROUP μας όπου θα βρείτε όλα τα μέλη και απαντήσεις σε τυχόν απορίες σας! Επίσης θα ενημερώνεστε και για τα πρωταθλήματα ή events που διοργανώνουμεsteamcommunity.com/groups/DirtRallyHellenicCommunityΕτοιμάζουμε και το πρωτάθλημά μας σιγά σιγά με οργανωμένους αγώνες, διαφορετικά αυτοκίνητα και όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα σε συνθήκες χρόνους κλπ.Για να συμμετέχετε μπείτε εδώ: www.dirtgame.com/uk/leagues/league/16857/hvs-championshipStreamάρουμε και παίζουμε παρέα κάθε βράδυ σχεδόν RallyCross αγώνες live! Join us! www.twitch.tv/bratsaki 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Για το πρωτάθλημα είναι οφ η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBratsos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το πρωτάθλημα δεν το έχω ξεκινήσει γιατί δεν έχουν φτιάξει ακόμα το bug με τα setup και τα service park. Άντε να δούμε πότε θα τα φτιάξουν. In the meanwhile https://youtu.be/WoYLS1i0W7I?list=PLzQD57uSaQhhg9VybkhL9_UexH0qu35wg Οποιοδήποτε like ή subscribe στο κανάλι είναι much appreciated ! Live κάθε βράδυ, twitch.tv/bratsaki με Richard Burns Rally και Dirt Rally ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 τι πρόβλημα υπαρχει με τα σεταπ + το σερβις ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα επειδή σκοπεύω να αγοράσω το παιχνίδι(από κανα κλειδομαγαζο ). Δεν έχω τιμονερια αλλα χειριστήριο Xbox. Θα μπορέσω να το παίξω το παιχνίδι η κομματάκι δύσκολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα επειδή σκοπεύω να αγοράσω το παιχνίδι(από κανα κλειδομαγαζο ). Δεν έχω τιμονερια αλλα χειριστήριο Xbox. Θα μπορέσω να το παίξω το παιχνίδι η κομματάκι δύσκολο; Μια χαρα θα παιξεις δεν ειναι για χεραδες το γκειμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα θα παιξεις δεν ειναι για χεραδες το γκειμ! για να κανεις "σοβαρους" χρονους θελει ενασχοληση παντως...δεν ειναι και arcade !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 δεν αφήνουν τις *** με τα λιβεριζ κ τα παικ πικς για τα αμερικανακια & να μας δωσουν κανενα mexico, argentina, italy, australia, france κλπ που υπαρχουν στο καλενταρι του wrc ??? πληρωσαμε που πληρωσαμε εξ'αρχης...δεχθηκαμε οτι η βελτιωση στην οδηγηση θα ειναι μικρη, τουλαχιστον ας μας δωσουν πιστες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα