Προς το περιεχόμενο

Tp link tg3468

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από La_MoRt,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα την καρτα του τιτλου καθως η ενσωματωμενη της μητρικης μου ψοφησε χθες. Δοκιμασα τα παντα(αλλα καλωδια, αλλο λειτουργικο, αλλο μοντεμ και τιποτα) ετσι πηρα αυτην για να ξεκαθαρισω. Το θεμα μου τωρα ειναι οτι η καρτα δικτυου ειναι pcie x1 και εχει μικρο pcie και η καρτα γραφικων μου καλυπτει το μικρο pcie, μπορω να βαλω την καρτα δικτυου στο δευτερο ή τριτο pcie x16? Το δευτερο μπλε εννοω και το τριτο εννοω το ασπρο!

post-339341-0-07181500-1430142134_thumb.jpg

post-339341-0-36429800-1430142146_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομίζω πως θα λειτουργεί και εκει ναι εχω διαβάσει οτι εξαρτάται απο την motherboard , δοκίμασε το δεν χάνεις κατι

Δημοσ.

Λοιπον παιδια. Την εβαλα την καρτα, μια χαρα, δουλευει σουπερ αλλα δεν εχει ιντερνετ. Τι εννοω, στον πρωτο σκληρο μου εχω τα windows 8.1 στα οποια δεν εχει προαβαση στο ιντερνετ. Στον δευτερο σκληρο εχω παλι windows 8.1 στα οποια παιζει κανονικοτατα. Τι γινεται? Καποιος ιος ή κατι αλλο στον πρωτο σκληρο? Εχω να πω οτι στον δευτερο σκληρο δεν εχω τιποτα εκτος απο τα windows και παιζει κανονικα η καρτα. Βοηθεια γιατι δουλευω στον πρωτο σκληρο και δυσκολα να αλλαξω να παω στον δευτερο.

• Λύση
Δημοσ.

1. Κάνε reset όλους τους browsers καθάρισε τα πάντε με ccleaner και τρέξε και το registry errors. Fix the errors.

Κανε reset ip stack άνοιξε ένα cmd σαν admin  και γράψε ακριβώς: netsh int ip reset reset.log

Κάνε restart PC και δες αν έφτιαξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...