Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 αυτοί που ποσταρα δλδ δν είναι καλοί σε σχέση με τους στοκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 ξερουμε αυτα ποια ανεμηστερακια ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ο apollish της enermax ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 καλοι ειναι αξιζουν; ελεγα και για αυτους http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-blue-high-static-pressure-120mm-fan-dual-pack-p-PER.814873 μιας και ειναι static pressure οπως ειπε ο φιλος πιο πισω οτι χρειαζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα , επειδή τα ανεμιστηρακια της evo 212 βγήκαν off και τα 2! θέλω 2 καινούργια 120mm Δεν με πειράζει και θόρυβο να κάνουν αρκεί να κάνουν δουλεια Λεω για αυτους http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-high-performance-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640218 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 εγω αποτι βλεπω τα στοκ φαν της corshair βγαζουν ιδιο και μεγαλυτερο air flow και static pressure με αυτα που πουλανε ξεχωριστα,τα sp120 οποτε νομιζω δεν αξιζει.. ΑΛΛΑ δειχνει βιντεακι με το τυπα της corsair που βαζει τα ανεμηστερακια να βαζουν αερα μεσα στο κουτι....τλκ τι ισχυει; να πως πως,εχω ενα ανεμηστερακι πανω να βγαζει αερα,ενα κατω να βαζει αερα,ενα μπροστα να βαζει αερα, και ενα στο πλαι να βαζει αερα... αρα συνολο για να βγαζει αερα ειναι μονο της υδροψυξης και τον ανεμηστηρα τον πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 καποιος να μου πει για το απο πανω ακριβως μυνημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα