euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 καλησπερα εχω στο συστημα μου μια corsair h80. δεν εχω κανενα παραπονο απο θεμα θερμοκρασιων απλα πλεον δεν αντεχω τον εντονο θορυβο. κοιταζα και κτ αλλες απλες ψυκτρες των 30-40 ευρω που δεν κανουν θορυβο. το ερωτημα ειναι αξιζει να γινει αλλαγη και να παω σε καποια αλλη; Υποψην αν ειναι ευκολο αυτες που προτεινετε να εχουν σχετικα ευκολο κουμπωμα στον cpu. μιας και η corsair h80 απλα στις ''δαγκανες'' απο πανω εχει σαν βιδωμα οπου τα ξεβιδωνεις και μπαμ μπαμ βγαινει... και φυσικα να κρατανε πολυ καλες θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Άλλαξε απλά τους ανεμιστήρες και θα είσαι εντάξει με αρκετά χαμηλότερο κόστος. Τα παιδιά που έχουν aftermarket ανεμιστήρες στις υδροψύξεις τους θα σε βοηθήσουν περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπερα Αυτο που πρεπει να αλλαξεις ειναι οι ανεμιστηρες! Προσωπικα θα σου προτεινα Air Series Quiet edition της Corsair οπου στο skroutz τους βρισκω απο 12 ευρω. Βεβαια αυτο δεν σε περιοριζει να βαλεις οτι μαρκα θελεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 και οι ανεμηστηρες θα τρεχουν στις ιδιες στροφες με χαμηλωτερο θορυβο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εξαρτάται τι ανεμιστήρες θα πάρεις. Επειδή κατάλαβα ότι θες ησυχία και επιδόσεις, θα κοιτάξεις σε ανεμιστήρες αρκετά αποδοτικούς αλλά με χαμηλές στροφές. Μια πρόταση ανεμιστήρων από εμένα, ωστόσο οι γνώστες θα σου δώσουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές : http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af120-led-red-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-twin-pack-p-PER.641333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εχω υδροψηξη coolermaster seidon 120v, ο ανεμιστηρας που ερχοταν μαζι με την υδροψηξη εκανε πολυ θορυβο, με το που την αλλαξα ηταν πραγματικα αθορυβο. Οτι και να παρεις ομως κοιτα η συνδεση να ειναι 4pin ωστε να παει κατευθειαν πανω στο cpu fan. Εκτος απο τους ανεμιστηρες της corsair που σου ειπα παραπανω σκεψου και αυτη την εναλλακτικη http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-wings-sw1-120mm-pwm-p-PER.640193 Μπορει να κανει 16 ευρω το 120αρι αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εξαρτάται τι ανεμιστήρες θα πάρεις. Επειδή κατάλαβα ότι θες ησυχία και επιδόσεις, θα κοιτάξεις σε ανεμιστήρες αρκετά αποδοτικούς αλλά με χαμηλές στροφές. Μια πρόταση ανεμιστήρων από εμένα, ωστόσο οι γνώστες θα σου δώσουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές : http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-af120-led-red-quiet-edition-high-airflow-120mm-fan-twin-pack-p-PER.641333 αυτοι πανε μεχρι 1500 στροφες...1500 στροφες εμενα ειναι για την 1η σκαλα (1200 νομιζω).. συνηθως το βαζω στην 2η σκαλα για ναχει αποδοση (2000 στροφες.) αν ειναι δλδ να βαλω καποιον ανεμηστηρα που να ειναι 1500 στροφες και να χω επιδοση 1η σκαλας ε τοτε δν αξιζει νομιζω..το βαζω εξαρχης 1η σκαλα που δεν κανει θορυβο αλλα δεν εχω καλη ψυξη :/ Εχω υδροψηξη coolermaster seidon 120v, ο ανεμιστηρας που ερχοταν μαζι με την υδροψηξη εκανε πολυ θορυβο, με το που την αλλαξα ηταν πραγματικα αθορυβο. Οτι και να παρεις ομως κοιτα η συνδεση να ειναι 4pin ωστε να παει κατευθειαν πανω στο cpu fan. Εκτος απο τους ανεμιστηρες της corsair που σου ειπα παραπανω σκεψου και αυτη την εναλλακτικη http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-wings-sw1-120mm-pwm-p-PER.640193 Μπορει να κανει 16 ευρω το 120αρι αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις αλλαξες ανεμηστηρα και ειχες χαμηλοτερο θορυβο με το ιδιο αποτελεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Έχεις το στοκ φανάκι στην h80 ; Τσέκαρε το παρακάτω λινκ δοκιμής από το anandtech καθώς και ένα σετ με νέα φανάκια που είδα στο eshop, τα αποτελέσματα των ανεμιστήρων που προτείνω είναι στην δοκιμή του anandtech. http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-quiet-edition-high-static-pressure-120mm-fan-twin-pack-p-PER.640220 http://www.anandtech.com/show/6177/choosing-the-best-120mm-radiator-fan-testing-eight-fans-with-corsairs-h80/5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ναι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν βάλεις 2 sp 120 quiet edition σε push pull θα είσαι μια χαρά, με καλύτερες θερμοκρασίες και προπαντός λιγότερο θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 τι ειναι το sp 120 quiet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τα sp 120 είναι τα τελευταία φανάκια που πρότεινα. Είναι ανεμιστήρες στατικής πίεσης, δηλαδή κατάλληλοι για τοποθέτηση σε υδροψύξεις. Οι quiet είναι η ήσυχη έκδοση των sp, που δουλεύουν στις 1450 στροφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ερωτηση.: πες οτι βαζω αλλα φανακια τα οποια τρεχουν στις 1400-1500 στροφες...εγω με τα τωρινα δεδομενα την υδροψυξη την λειτουργω στην 2η σκαλα για αποτελεσματα καλα αλλα οπως ειπα ακουγεται πολυ εντονος θορυβος. αν λοιπον βαλω τα φανακια που ειπες και βαλω την υδροψυξη στην 2η σκαλα,τι αποτελεσματα θαχω; θα εχω ιδια αποτελεσματα οπως ειχα με τα στοκατζιδικα με τν διαφορα οτι δεν θαναι τοσο θορυβοδης; και αν ναι πως γινεται την στιγμη που θα τρεχουν 500 στροφες πιο χαμηλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Από όσο κατάλαβα αυτά με τις σκάλες έχουν να κάνουν με τις στροφές των ανεμιστήρων. Τα συγκεκριμένα φανάκια θα έχουν πολύ λιγότερο θόρυβο παρόμοιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν και άλλα φανάκια, αυτά ήταν ενδεικτικά ως πρόταση. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με φανάκια, δεν θα σε παραπληροφορήσω, παρά θα σου πω περίμενε και άλλες απαντήσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ναι καλα καταλαβες φιλε μου..1η σκαλα δινει γυρω στις 1500~ 2η σκαλα 2000 και 3η σκαλα 2700 βεβαια στην 2η σκαλα που εχω αποτελεσμα ειναι πολυ θορυβωδης.. καλως θα περιμενω και καποιον να μου πει σιγουρα.. btw αυτο δεν μπορω να κτλβ πως γινεται με 1500 στροφες να χει το ιδιο αποτελεσμα με το φαν των 2000 στροφων; λογο ποιοτητας? γτ αν ειναι λογο αποδοσης δεν νομιζω :/ το στοκ ειναι 2000 το αλλο 1500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα