Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση Κλήσης!!!

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά να διευκρινήσω οτι ΔΙΑΒΑΣΑ προσεκτικά όλα τα ανάλογα topics που έχουν γίνει ως τώρα...

Η απορία μου είναι αν έχει καταφέρει κάποιος να έχει αναγνώριση κλήσης μέσω κάποιου προγράμματος απο τον Η/Υ του. Οι απορίες μου είναι οι εξής:

1. Με ποιό modem τα κατάφερε(έχω ένα Micronet Shuttle 3000 ext);

2. Με ποιό συγκεκριμένο πρόγραμμα τα κατάφερε;

3. Χρειάζεται απαραίτητα V92 ή γίνεται και με V90;

4. Κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση ή οτιδήποτε άλλο χρήσιμο!!!

Ευχαριστώ...

P.S. Έχω ενεργοποιημένη την αναγνώριση απο τον ΟΤΕ

Δημοσ.

Mε Crypto Access και το προγραμματάκι CallerID http://www.analogx.com/contents/download/system/callerid.htm δουλεύει μια χαρά... χωρίς isdn. Χωρίς πολλά φρουφρου κι αρώματα, κάνει τη δουλειά του.

Είχα βρει παλιότερα και ένα που χρησιμοποιούσε τη μηχανή speech των ΧΡ και σου ελεγε από τα ηχεία ποιος παίρνει! Αλλά κατα τ' άλλα δε έλεγε πολλά οπότε έφυγε... δεν θυμάμαι όνομα.

Δημοσ.

Λοιπόν αφού δοκίμασα πάνω απο δέκα προγράμματα τελικά κατέληξα και προτείνω τα εξής :

Νο 1 : Audio Caller ID 1.1 (είναι πολύ μικρό λειτουργικότατο και πανεύκολο και είναι αυτό που χρησιμοποιώ)

Νο2 : Picture Caller ID 2.0 (επίσης πολύ μικρό και ελαφρύ αλλά λίγο πιο άβολο πάντως με ομορφότερο περιβάλλον)

Νο3 : Advanced Call Center 5. 0. 1. 650 (υπερπλήρες πρόγραμμα ακόμα και για καταγραφή κλήσεων αλλά δεν εμφανίζει ποιός σε καλέι στα ελληνικά και άψογο περιβάλλον)

Νο 4 : ΑnalogX CallerID 1.1 (To μόνο freeware χωρίς registration)

No 5 : ModemSpy 3.2 (και αυτό υποστηρίζει καταγραφή κλήσεων αλλά ...)

Να τονίσω απλά οτι με ενδιέφερε πάρα πολύ να υποστηρίζει αλλαγή γραμματοσειράς(Νο 1) για να βλεπω ποιός με καλεί και απο μακριά και να είναι πολύ ελαφρύ...)

Προτείνω ανεπιφύλακτα τα Νο1 και Νο2 αν θέλετε κάτι χωρίς πολλές απαιτήσεις και το Νο 3 για πλήρη τηλεφωνική σουίτα...

Ελπίζω να βοήθησα!!!

:) :) :)

Δημοσ.

Kapote ipirxe ena elliniko programma alla den thimame to onoma tou.... Mporei kapoios na mas to thimisei??? (Douleue mono me netmod USB) Eixe kai mia vasi 400mb me tilefona an thimamai kala!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...