Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω το εξης.εχω στο γραφειο ενα προγραμμα και εχω μια αδεια μονο.μερικες φορες θελω να το ανοιξω και απο ενα λαπτοπ αλλα δεν θελω ταυτοχρονα δεν με νοιαζει αυτο.

ρωτησα εκει που το πειρα αλλα θελουν να μου πουλησουν αδεια και αλλη αλλα ενταξει δεν εχω τοσο τρελη δουλεια να πληρωσω και αλλα.τονιζω οτι δεν θελω ταυτοχρονα να ανοιγω και απο pc και laptop.

γινεται αυτο μεσω vpn η με καποιο αλλο τροπο?το εκανα κοινοχρηστο αλλα δεν παιζει ετσι.

ευχαριστω

Δημοσ.

Με ενα προγραμμα remote να παιρνεις desktop απο το πισι που εχεις το προγραμμα. Δες το teamviewer. 

Δημοσ.

ναι αλλα αν δουλευει καποιος στο κεντρικο pc δεν γινεται γιατι απλα θα κανει ο καθενας τα δικα του.

Δημοσ.

Αν το pc με το πρόγραμμα έχει 7αρια μπορεί να κάνει remote login με administrator και ταυτοχρονα να δουλεύει άλλος χρήστης. Δε ξέρω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να τρέχει με double login.

Δημοσ.

Κάνεις sing in στο πρόγραμμα για να δουλέψει;

ενα username kai ena password βαζω τις πλακας μην φανταστης ετσι απλα για υπαρχει

Αν το pc με το πρόγραμμα έχει 7αρια μπορεί να κάνει remote login με administrator και ταυτοχρονα να δουλεύει άλλος χρήστης. Δε ξέρω αν το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να τρέχει με double login.

θα το δοκιμασω αυτο και θα δω αν δουλευει ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...