Προς το περιεχόμενο

Elephone p7000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω ένα G2 που είναι εγγύηση, και σε λίγους μήνες, αν αυτά τα καινούρια υπερ-κινέζικα αποδειχτούν άξια ίσως το αλλάξω

http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html?filter_attr=3948.10588.0.0.0.0.0.0.0.0.0

Το gearbest έχει καλύτερα reviews από το κούλι

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω ένα G2 που είναι εγγύηση, και σε λίγους μήνες, αν αυτά τα καινούρια υπερ-κινέζικα αποδειχτούν άξια ίσως το αλλάξω

http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html?filter_attr=3948.10588.0.0.0.0.0.0.0.0.0

Το gearbest έχει καλύτερα reviews από το κούλι

Κακώς κοιτάς τέτοια sites. Εκεί μπαίνει ο κάθε πικραμένος που δεν του κάνανε δώρο την θήκη ή δεν του δώσανε την προστασία οθόνης δωρεάν.... Όσοι είναι ικανοποιημένοι, δεν ασχολούνται περαιτέρω. Εάν θέλεις να δεις τι γίνεται, κοίτα καλύτερα δίπλα, στo θέμα τους εάν υπάρχουν παράπονα. Γιατί τουλάχιστον για το p7000 αυτοί στείλανε 2000 κομμάτια διάβαζα στο φόρουμ τους, σε χρήστες που το παραγγείλανε. Το gearbest, θα αρχίσει στις 10...δηλαδή όταν θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν όσοι διάλεξαν τα υπόλοιπα site ;)

Δημοσ.

Είναι γεμάτο bug λένε το τηλεφωνακι.

Αναρωτιέμαι πώς με τόσο άθλιους coders, έχουν χακερς/κράκερς αυτοί οι άνθρωποι :P

Δημοσ.

Είναι γεμάτο bug λένε το τηλεφωνακι.

Αναρωτιέμαι πώς με τόσο άθλιους coders, έχουν χακερς/κράκερς αυτοί οι άνθρωποι :P

Το διάβασες κάπου αυτό, να ενημερωθούμε και οι υπόλοιποι....!?

Δημοσ.

Το διάβασες κάπου αυτό, να ενημερωθούμε και οι υπόλοιποι....!?

ναι στο efox εχουν ακυρωθεί ενα σκασμό παραγγελίες λογω αυτού.

Δημοσ.

ναι στο efox εχουν ακυρωθεί ενα σκασμό παραγγελίες λογω αυτού.

Μήπως λόγω του μαύρου που είναι να το παραλάβουν αυτή την εβδομάδα, γιατί και γενικώς δεν έχω διαβάσει κάτι κάπου, ούτε στο gizchina, ούτε κάπου αλλού που να λένε ότι το p7000 έχει πρόβλημα!? Εάν ήθελαν το μαύρο, μπορεί να ακύρωσαν τις παραγγελίες για να μην πάρουν το άσπρο ή να τις άλλαξαν για να πάρουν άμεσα το άσπρο και να μην περιμένουν το μαύρο!?

Δημοσ.

Παιδιά έτσι διάβασα σε κάποια φάση. επίσης λένε οτι η οθόνη του παραείναι σκοτεινή, έχει βγει και βιντεακι στο youtube.

Δημοσ.

Παιδιά έτσι διάβασα σε κάποια φάση. επίσης λένε οτι η οθόνη του παραείναι σκοτεινή, έχει βγει και βιντεακι στο youtube.

Επειδή το έψαξα λιγάκι, πράγματι υπήρχαν αναφορές για σκοτεινή οθόνη και για πρόβλημα στον ήχο που φτιάχτηκαν με αναβάθμιση της rom

Introduction:
Solved-shaking screen
Solved-blurred screen       
Optimized-audio frequency 
Optimized-camera    
Optimized-hall sensor interface
Optimized-home button light and blink 
Optimized-compass, need ∞ calibration
Changed-theme and lockscreen wallpaper 

Backup your phone before flashing.

163410o5qf425oqbs7zo5n.png
163411ukxu9sme2jdqqujm.png
163412zxnvta8zo5do8v8o.png
163412smt1iftmr8z8ctlw.png
163412iu99q8ii2e9yqvyv.png

Επίσης στο φόρουμ της Elephone έχει ανοιχτεί θέμα σχετικά με το p7000 και το Gearbest. Άλλοι λένε ότι θα κάνουν υπομονή, άλλοι ζητάνε τα λεφτά τους πίσω, άλλοι τα πήρανε ήδη.
Δημοσ.

Κακώς κοιτάς τέτοια sites. Εκεί μπαίνει ο κάθε πικραμένος που δεν του κάνανε δώρο την θήκη ή δεν του δώσανε την προστασία οθόνης δωρεάν.... 

Όταν μια online εταιρία (σου) είναι άγνωστη δε γίνεται να αγοράσεις τελείως στα τυφλά, θα τη googlίσεις. Τα παράπονα για το κούλι δεν αφορούν θήκες κτλ, είναι πολύ σοβαρότερα. Κατά τα άλλα εγώ θα αγόραζα από το κούλι, με paypal που είναι απαραίτητο όταν ψωνίζω από Κίνα, είτε είναι καλές οι κριτικές είτε κακές.

Να σημειωθεί ότι καμία 20αριά συσκευές με χαρακτηριστικά παραπλήσια με του Elephone p7000 είναι διαθέσιμες, τα ονόματα που ξεζωρίζουν είναι της Meizu και της Lenovo. Και θα 'ρθουν και άλλες φαντάζομαι. 

Δημοσ.

Όταν μια online εταιρία (σου) είναι άγνωστη δε γίνεται να αγοράσεις τελείως στα τυφλά, θα τη googlίσεις. Τα παράπονα για το κούλι δεν αφορούν θήκες κτλ, είναι πολύ σοβαρότερα. Κατά τα άλλα εγώ θα αγόραζα από το κούλι, με paypal που είναι απαραίτητο όταν ψωνίζω από Κίνα, είτε είναι καλές οι κριτικές είτε κακές.

Να σημειωθεί ότι καμία 20αριά συσκευές με χαρακτηριστικά παραπλήσια με του Elephone p7000 είναι διαθέσιμες, τα ονόματα που ξεζωρίζουν είναι της Meizu και της Lenovo. Και θα 'ρθουν και άλλες φαντάζομαι. 

Εγώ πάντως όταν άρχισα να ασχολούμαι με την κινέζικη αγορά πριν 1 χρόνο περίπου, έριξα πολύ διάβασμα δίπλα. Έχω αγοράσει από κάμποσα μαγαζιά και έχω καταλήξει ότι για μένα τουλάχιστον αξιόπιστα είναι το reportspam και το Banggood. Και στα δύο έχω κάνει καμιά δεκαριά αγορές χωρίς ποτέ πρόβλημα. Αντιθέτως σε Merimobiles, gearbest, είχα θέματα και δεν θα τους ξαναπροτιμήσω.

Αναφορικά με τις νέες συσκευές, ελπίζω να μην λες για το νέο Meizu M2, γιατί για μένα είναι αποτυχία. Το Μ1 έχει χίλες φορές καλύτερα χαρακτηριστικά σε πάρα πολύ καλή τιμή! ΘΑ μπορούσες να δεις και το p8000 που είναι μία underclock έκδοση του 7000, αλλά δεν ξέρω με το 7000, πόσο θα πιάσει. Την διαφορά μπορεί να την κάνει το 9000, που θα έχει Helio X20, αλλά η presales τουλάχιστον τιμή του είναι πιο υψηλή από του 7000. Από Lenovo ποιο λες, το K3 Note ή άλλο?

Δημοσ.

To K3 Note. Στο κούλι κάνε επιλογή smartphones με MT6752, θα σου βγάλει αρκετά μοντέλα. Υπάρχουν και άλλα που δε τα έχει το συγκεκριμένο κατάστημα. Το elephone 7000 μπορεί να φαίνεται ότι ξεχωρίζει ανάμεσα στα 20 και βάλε μοντέλα, ΑΛΛΑ, ακόμα δεν έχει περάσει το test του χρόνου, δηλαδή πελάτες δε το έχουν πάρει στα χέρια τους για να δούμε πολλές γνώμες και reviews. Αν κάποιο μοντέλο με λιγότερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι πιο αξιόπιστο, guess what, θα το προτιμήσω

Εγώ έχω κάνει 25 παραγγελίες από το dx.com και δε με απογοήτευσαν μέχρι τώρα αν εξαιρέσουμε τους αργούς χρόνους παράδοσης. Και πάλι πληρώνω μόνο με PayPal.  https://uk.trustpilot.com/review/report me for spam

To customer service του reportspam έχει απαντήσει σε κάποια από τα μυνήματα. Δε λέω ότι είναι απατεώνες, αλλά ούτε και τέλοιοι απ'ότι φαίνεται. Και για το dx.com υπάρχουν αρνητικά reviews. Σίγουρα θέλει προσοχή όταν ψωνίζουμε από Κίνα, ίσως είναι και θέμα τύχης μερικές φορές, ίσως μερικοί υπάλληλοι να μην είναι καλοί στη δουλειά τους κτλ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...