enidreiogmx Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Βγάλανε ανακοίνωση σήμερα στο Facebook ότι στοκάρανε στο reportspam! Άρα όσοι το έχετε παραγγείλει, λογικά θα αρχίσετε να παραλαμβάνετε σιγά-σιγά! Άντε καλορίζικα! 1
enidreiogmx Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε ενημερωτικό email που μου ήρθε, αναφέρουν στο reportspam ότι για 2 ημέρες μόνο, με το κουπόνι EMP7000, η τιμή πέφτει κατά 32$!!! και γίνεται 197$ μαζί με τα έξτρα δωράκια που δίνει το μαγαζί (Free Leather case, Tempered Glass Screen Protector, and 2 years Quality Assurance, the total value is $70), αναφέρουν.
Skylined Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Διαβασα αρκετες αρνητικές αξιολογήσεις για το reportspam στο trustpilot :-/
enidreiogmx Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Διαβασα αρκετες αρνητικές αξιολογήσεις για το reportspam στο trustpilot :-/Αντίστοιχα υπάρχουν για όλα τα μη αμερικάνικα site. Επίσης σε τέτοια site θα μπει ο κάθε πικραμένος που δεν του κάνανε δώρο την θήκη των 2$ ή την ζελατίνα οθόνης. Σημασία έχει σε όλα αυτά τα μαγαζιά είναι 1. να σου έρχονται σωστά, 2 αν τους χρειαστείς, να μην κάνουν τον "κινέζο"!
Akis74 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Παιδιά 180 Ευρώ είναι καλή τιμή?Βρήκα ένα κουπόνι "EP7000" για εδώ http://www.gearbest..../pp_147582.html
ZauZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Από gearbest έβγαλαν ανακοίνωση ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου εξαιτίας καθυστέρησης από το προμηθευτή και θα εξυπηρετήσουν όσους το παράγγειλαν σε presale περίοδο και ταυτόχρονα δέχονται παραγγελίες για νέα παρτίδα. Αρχίζω και το σκέφτομαι ότι κακός δεν επέλεξα να έρθει με courier αλλά απλό ταχυδρομείο (έχει χάρη που φοβήθηκα μήπως με courier περάσει τελωνείο…). Καλό τέλος Ιουνίου – Αρχές Ιουλίου με λίγα λόγια πάμε όσοι παραγγείλαμε. Υγ : Σημειώστε ότι το τηλέφωνο στα 159 ΔΕΝ ΕΧΕΙ τη θήκη , το tempered glass , ούτε 2 χρόνια εγγύηση (αλλά 1)
Akis74 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Από gearbest έβγαλαν ανακοίνωση ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου εξαιτίας καθυστέρησης από το προμηθευτή και θα εξυπηρετήσουν όσους το παράγγειλαν σε presale περίοδο και ταυτόχρονα δέχονται παραγγελίες για νέα παρτίδα. Αρχίζω και το σκέφτομαι ότι κακός δεν επέλεξα να έρθει με courier αλλά απλό ταχυδρομείο (έχει χάρη που φοβήθηκα μήπως με courier περάσει τελωνείο…). Καλό τέλος Ιουνίου – Αρχές Ιουλίου με λίγα λόγια πάμε όσοι παραγγείλαμε. Υγ : Σημειώστε ότι το τηλέφωνο στα 159 ΔΕΝ ΕΧΕΙ τη θήκη , το tempered glass , ούτε 2 χρόνια εγγύηση (αλλά 1) Καλά έκανες και δεν πήρες με EMS. Singapore post ή εαν θέλει κάποιος μπορεί να γράψει στα σχόλια για αποστολή με NL Post. Εγώ παρέλαβα προηγούμενο κινητό σε 15 ημέρες με NL post. Ρώτησα gearbest και θα είναι διαθέσημα αμέσως την λήξη του presale θα στείλουν αμέσως. Επίσης το στέλνουν μαζί με θήκη και tempered glass. Με 159 Ευρώ δεν υπάρχει πουθενά πλέον, οπότε όλοι θα το πάρουν με τα δωράκια του.
288009junior Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εχω παρει ενα κινητο με EMS και περασε κανονικα χωρις να πληρωσω δασμους,ενωοταν ηρθε ενα tablet με DHL εκει πληρωσα τα μαλλιοκεφαλα μου.Οτι ερχεται με τους Γερμανους παει τελωνειο.
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Από gearbest έβγαλαν ανακοίνωση ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουνίου εξαιτίας καθυστέρησης από το προμηθευτή και θα εξυπηρετήσουν όσους το παράγγειλαν σε presale περίοδο και ταυτόχρονα δέχονται παραγγελίες για νέα παρτίδα. Αρχίζω και το σκέφτομαι ότι κακός δεν επέλεξα να έρθει με courier αλλά απλό ταχυδρομείο (έχει χάρη που φοβήθηκα μήπως με courier περάσει τελωνείο…). Καλό τέλος Ιουνίου – Αρχές Ιουλίου με λίγα λόγια πάμε όσοι παραγγείλαμε. Υγ : Σημειώστε ότι το τηλέφωνο στα 159 ΔΕΝ ΕΧΕΙ τη θήκη , το tempered glass , ούτε 2 χρόνια εγγύηση (αλλά 1) Δεν είναι όμως λίγο περίεργο, που ενώ απ' όλα τα μαγαζιά ακούγαμε πόσο καλό τηλέφωνο είναι, να γίνεται ένας χαμός στο διαδίκτυο με ανακοινώσεις, διαγωνισμούς, κουπόνια για καλύτερη τιμή, ΟΛΑ τα μαγαζιά να έχουν στοκάρει και μόνο το Gearbest να μην πήρε τίποτα και να αρχίσει να στέλνει τα πρώτα του p7000 στις 10/6!? Γιατί πραγματικά, απ' όλα τα μαγαζιά reportspam, To2c, Spemall, Fastcardtech, βγάζουν ανακοινώσεις στο FB ότι στοκάρανε και μάλιστα επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση, πολλούς θα αναγκαστούν πάραυτα να τους εξυπηρετήσουν με την δεύτερη φουρνιά, γιατί πολύ απλά δεν τους έφτασαν αυτά που παρέλαβαν από την Elephone και το Gearbest ΤΙΠΟΤΑ!? Μήπως παίχτηκε τίποτα μεταξύ Elephone και Gearbest και τώρα δεν της έδωσε τίποτα στην πρώτη φουρνιά σαν αντίποινα...εικασίες κάνω!? Έτσι όσοι έχουν παραγγείλει απ' όλους τους άλλους ή όπως ο φίλος μας πιο πίσω που το πέτυχε με τον κωδικό+κουπονάκι και το πήρε στα 149.99$ από το reportspam, θα το έχει στα χέρια του μέχρι τις 15-20/6, αυτοί που παράγγειλαν από το Gearbest καλό Ιούλη! Γιατί δεν ξέρω πόσο ωραίο θα είναι να διαβάζεις όλοι τριγύρω σου να παραλαμβάνουν, ενώ όσοι επιλέξανε το Gearbest να περιμένουν 2-3 εβδομάδες ακόμα, περίπου! Και να πεις ότι ακυρώνεις την παραγγελία σου, πρώτον εάν είναι με κωδικό χάνεις την προσφορά και δεν σε συμφέρει, και χωρίς κωδικό να είναι, δεν ξέρεις εάν τα άλλα μαγαζιά θα έχουν στοκ πια για σένα. Κοινώς όσοι παραγγείλανε από το Gearbest την κάτσανε! Το θέμα είναι, θα αποζημιώσει κάπως τους πελάτες του το Gearbest για αυτή την ταλαιπωρία που θα υποστούν επειδή το διαλέξανε από τ' άλλα μαγαζιά ή δεν θα κάνει τίποτα!? Μου φαίνεται δεν έχει αλλάξει μυαλά το gearbest. Γιατί και εγώ έχω κάνει αγορές από εκεί, αλλά την τελευταία φορά, ενώ έλεγε ότι το είχε σε στοκ, ένα gadget που ήθελα, κράτησε τα λεφτά μου και η παραγγελία τίποτα! Μετά από κυνήγημα για μία εβδομάδα, στο site τους με email/ FB/ στο myphone παραδέχτηκαν ότι δεν το είχαν και μου γύρισαν τα λεφτά μετά από δύο ημέρες στον λογαριασμό μου στο Paypal. Και το θέμα είναι ότι ποτέ δεν διορθώθηκε αυτή η σελίδα......! Όσο αφορά τις παραλαβές, εννοείται δεν παραγγέλνουμε με DHL, Courier, το EMS είναι μεγάλο ρίσκο, αλλά περνάνε συνήθως τα αντικείμενα, ενώ το απλό ταχυδρομείο, μπορεί να είναι το πιο αργό, είναι όμως το πιο σίγουρο και πιο οικονομικό στη τελική (ειδικά εάν πληρώσεις τελωνείο ) Πάντως ακόμα δεν έχει ηρεμήσει το θέμα με το p7000 και να πουλάει τρελά απ' ότι φαίνεται, σε ενημερωτικό που μου ήρθε από το reportspam, λέει ότι έχει ήδη σε presale το επόμενο μοντέλο της Elephone, το p8000 με πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά με αρχική τιμή τα 209.99$, ενώ με το κουπόνι που έλεγε στο ενημερωτικό των -8$ , P8000 , η τιμή γίνεται 201.99$!!! Ορίστε και δύο πρώτα βιντεάκια που έχουν ανεβάσει Επεξ/σία 28 Μαΐου 2015 από enidreiogmx
Akis74 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εχεις δίκιο. 20 Ιούνη είναι διαθέσημο στο GearBest αλλά απο αξιοπιστία και τιμές είναι σαφώς ανώτερο απο το reportspam. Όποιο συγκεριτικό διαβάσεις στο ιντερνετ το λεέι αυτό. Δεν αμφιβάλω όμως για την δική σου περίπτωση, γιατί στα κινεζομάγαζα όλα είναι πιθανα!
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εχεις δίκιο. 20 Ιούνη είναι διαθέσημο στο GearBest αλλά απο αξιοπιστία και τιμές είναι σαφώς ανώτερο απο το reportspam. Όποιο συγκεριτικό διαβάσεις στο ιντερνετ το λεέι αυτό. Δεν αμφιβάλω όμως για την δική σου περίπτωση, γιατί στα κινεζομάγαζα όλα είναι πιθανα! Από τιμές μάλλον γιατί δίνουν συνέχεια κουπόνια και ρίχνουν τις τιμές. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση όσοι το προτίμησαν έχασαν (είχαν δώσει θυμάμαι ένα κουπόνι κάποια στιγμή που έριχνε αρκετά κάτω την τιμή, κάτω από τα 200$ που το είχαν όλοι!). Από αξιοπιστία, δεν ξέρω..... Διάβαζα προχθές στο θέμα τους δίπλα που στείλανε σε ένα μέλος ψεύτικο Xiaomi Power Bank και όταν τους έλεγε ότι ο κωδικός που έχει, ενώ κανονικά έπρεπε να μην είχε ξαναχρησιμοποιηθεί, γιατί έτσι τους φτιάχνει η Xiaomi, μοναδικούς, αυτός είχε χρησιμοποιηθεί μόνο 6079 και τους φαινόταν πολύ λογικό αυτό! Βέβαια θα μου πεις αυτά συμβαίνουν, και ίσως να είναι και μικρά, αλλά πολλά μικρά κάνουν ένα μεγάλο. Ανεξάρτητα, ορίστε άλλο ένα βίντεο συγκριτικό μεταξύ του Elephone p7000 και του Ulefone Be Touch, ενός επίσης πάρα πολύ καλού τηλεφώνου που διάβαζα τώρα στο FB ότι θα πάρουν και Android 5.1 σ' ένα μήνα περίπου!
ZauZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το θέμα δεν είναι του gearbest αλλά της μαμάς εταιρίας σχετικά με τις 4-10 Ιουνίου αφού έβγαλε 50.000 λευκά κομμάτια και περιμένει τα υπόλοιπα. Δείτε εδώ : http://www.elephone.cc/elephone-p7000.html http://www.elephone.hk/readNews/3145.html
enidreiogmx Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το θέμα δεν είναι του gearbest αλλά της μαμάς εταιρίας σχετικά με τις 4-10 Ιουνίου αφού έβγαλε 50.000 λευκά κομμάτια και περιμένει τα υπόλοιπα. Δείτε εδώ : http://www.elephone.cc/elephone-p7000.html http://www.elephone.hk/readNews/3145.html Και πάλι δεν βγάζει νόημα. Στην ανακοίνωση της Elephone λέει ότι έστειλε μόνο λευκά και σαμπανιζέ, όχι μαύρα. Οπότε τι, το Gearbest πουλούσε μόνο μαύρα και γι' αυτό δεν πήρε τίποτα από την Elephone!, γιατί εγώ τώρα τουλάχιστον βλέπω να τα πουλάει όλα, οπότε υποθέτω όλα τα πουλούσε και πριν. Κάτι άλλο έχει παιχτεί και δεν στόκαρε και την πληρώνουν οι πελάτες του, κάτι που λογικά δεν θα μάθουμε ποτέ!
Akis74 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Tις ουσιαστικές διαφορές μεταξύ touch και p7000 Θα τις μάθουμε αφού τα κινητά κυκλοφορήσουν.
enidreiogmx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και μία παρουσίαση του κινητού από το Gizchina http://www.gizchina.com/2015/05/29/elephone-p7000-pioneer-unboxing-and-hands-on/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα