Προς το περιεχόμενο

Elephone p7000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω συμφωνω ειναι πανεμορφο πολυ καλα spects αλλα επειδη elephone δεν εχω ξανα παρει και για τη εταιρεια δεν γωριζω πολλα , φοβαμαι να το ρισκαρω.

Γενικα αν ηξερα οτι η εταιρια ειναι καλη και τουλαχιστον απο χρηστες οτι δεν εχουν προβλημα θα το αγοραζα.

Εχει πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει βεβαια παντα συμφωνα με τα spects.....

Το γράφω και πιο πίσω...η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα η εταιρεία έχει δείξει και καλά και καλά δείγματα, οπότε δεν είναι ακόμα από τις εταιρείες που θεωρούνται αξιόπιστες με κλειστά μάτια, όπως πχ η Xiaomi, Huawei, Lenovo, Asus, Oneplus, Meizu. Όμως, όλοι λένε και έτσι πιστεύεται μέχρι τώρα και από τα review που έχουν γίνει, ότι αυτό το μοντέλο θα φέρει την άνοιξη στην εταιρεία και την αρχή για μία σταθερή πορεία προς τα πάνω. Ήδη η εταιρεία έχει βγάλει αυτό και το μοναδικό μοντέλο κινητού που έχει dual boot Windows 10/Android, που θεωρείται μεγάλη καινοτομία, το ELEPHONE VOWNEY PRO 4GB INTEL Z3580 2.3GHz Quad Core 5.5 Inch 2K IPS Screen Android 5.1 & Win10 4G LTE Smartphone. Μένει να δούμε εάν θα εξακολουθήσει αυτή η άποψη όταν οι διάφοροι χρήστες παραλάβουν τα p7000 που έχουν παραγγείλει.

Βάλε ένα t από μπροστά και γίνεται telephone. Αν μπορουσα να το πετυχω στα 149 δολαρια οπως ο φιλος απο πάνω θα ήταν μια χαρά. Και 159 καλά είναι

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που κάνει η Elephone και δηλώσεις κάποιο μαγαζί, για τα 159$ τουλάχιστον. Τώρα επειδή το reportspam δίνει απ' όσο ξέρω και κουπόνι -10$, εφόσον δηλώσεις το reportspam, όταν κερδίσεις, βάζεις και το κουπόνι CICP7000 και η τιμή πέφτει στα 149$, που πραγματικά για ένα τέτοιο κινητό είναι τσάμπα!

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως κάθε Τετάρτη που έχουνε τα flash sales, είναι εφικτό να το πάρεις στα 149 δολλάρια... εγώ δοκίμασα προχθές και το είχα στο καλάθι μου σε αυτή τη τιμή, αλλά δεν το πήρα φυσικά (ένα είναι αρκετό)

Ακόμα δεν το έχουν στείλει...είμαι σε αναμονή :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως κάθε Τετάρτη που έχουνε τα flash sales, είναι εφικτό να το πάρεις στα 149 δολλάρια... εγώ δοκίμασα προχθές και το είχα στο καλάθι μου σε αυτή τη τιμή, αλλά δεν το πήρα φυσικά (ένα είναι αρκετό)

Ακόμα δεν το έχουν στείλει...είμαι σε αναμονή :unsure:

Απο που το παραγκηλες? Εχουν ξεκινησει γενικα να τα στελνουν η ακομα σε pre sale ειναι?

Δημοσ.

Το πήρα απο reportspam - πρώτη φορά παραγγέλνω από αυτούς. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι θα αρχίσουν αποστολές από χθες...

Δημοσ.

Το πήρα απο reportspam - πρώτη φορά παραγγέλνω από αυτούς. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι θα αρχίσουν αποστολές από χθες...

Eχεις ξανα αγορασει η τουλαχιστον ερθει σε επαφη με elephone κινητο ποτε?  Ενοοω τους εμπιστευεσαι σαν εταιρεια?

Πραγματικα αυο το κινητο φαινεται μεγαλη ευκαιρια....

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, δεν ξέρω τίποτα από Elephone κινητά...πήρα το ρίσκο διαβάζοντας κριτικές από το ίντερνετ και πετυχαίνοντας και αυτή τη τιμή...έ είπα να το ρισκάρω

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου, δεν ξέρω τίποτα από Elephone κινητά...πήρα το ρίσκο διαβάζοντας κριτικές από το ίντερνετ και πετυχαίνοντας και αυτή τη τιμή...έ είπα να το ρισκάρω

Kαλα εκανες ελπιζω και ευχομαι να σου βγει καλο!  Φανταζομαι οτι αν τα spects αναποκρινοντε στην πραγματικοτητα θα ειναι απιστευτο!

Καλο δουλευτο και να μας κανεις στο μελλον ενα μικρο review με την αποψη - εμπηρια χρησης του κινητου!

• Like 1
Δημοσ.

EP7000 είναι το κουπονι νομιζω

Νομίζω κάπου είχα δει το πρώτο. Μωρέ δοκιμάζεις και τα δύο και ότι βγει. Και στην περίπτωση που έχουν λήξει, υπάρχει πάντα το forum-5 και γλυτώνεις 5$.
Δημοσ.

Θα το τσιμπήσω αν μπορέσω να το πετύχω στα 149-159 δολάρια και θα γράψω review. Ευχηθείτε μου καλή τύχη 

Το ξέρεις ότι για να το πετύχεις αυτό, εκτός από τύχη, χρειάζεται να ακολουθήσεις και μία διαδικασία. 

Έτσι πρέπει πρώτα να πας στο site της Elephone και να κάνεις ότι λέει η σελίδα

Δηλώνεις ως μαγαζί το reportspam, ώστε εφόσον καταφέρεις και το πετύχεις στα 159, να βάλεις και το κουπόνι και να το πάρεις στα 149, μία τιμή εξευτιλιδστική νομίζω για τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα το google play πρεπει να το βαλω εγω αν το παρω το κινητο,δεν υπαρχει απο την εταιρεια..Ισχυει?Ειναι διαδικασια να το βαλεις?

Δημοσ.

Απο οτι διαβασα το google play πρεπει να το βαλω εγω αν το παρω το κινητο,δεν υπαρχει απο την εταιρεια..Ισχυει?Ειναι διαδικασια να το βαλεις?

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Αν δεις το βίντεο που έχουν φτιάξει στο reportspam για να συγκρίνουν το Elephone P7000 VS Huawei Mate7, στο 13 δευτερόλεπτο βλέπεις το εικονίδιο του Playstore, οπότε λογικά θα είναι ήδη μέσα.

Δημοσ.

Φυσικα δεν εχει ερθη σε κανενα ακομη για να εχουμε καποιο review ?επισης τι κανουμε με παραγγελια απο Κινα για να μην εχουμε τελωνειο και συνεπακολουθα?

Δημοσ.

Τα μαγαζιά αυτά έχουν στείλεις πάρα μα πάρα πολλά τηλέφωνα και όχι μόνο Ελλάδα. Θεωρητικά δεν πληρώνεις, βέβαια σπάνια γίνονται και στραβές. Ελαχιστότατα περιστατικά έχω ακούσει. Εάν πάντως το φοβάσαι, το reportspam έχει και υπηρεσία customs insurance, που εφόσον την ενεργοποιήσεις, εάν στο πιάσουν, σου πληρώνουν το τελωνείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...