Προς το περιεχόμενο

Elephone p7000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα δώρα συμφωνώ απολύτως, στην δική μου παραγγελία δεν συμπεριλαμβάνονται.

Όμως για την εγγύηση, γράφει το παρακάτω:

15 days money back guarantee,1 year product warranty.

Θα ήταν μάλλον περίεργο να μην είχε εγγύηση...

Απλα αν μπορεις και προφανως αφου σου ερθει ενημερωσε μας σχετικα αφου ενοειτε το δεις λιγες μερες γιατι δεν μπορεις και αμεσως να μας πεις πολλα....

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά να είστε σίγουροι ότι όταν το πάρω με το καλό θα προσπαθήσω να κάνω πλήρες review.

Το έχει πάρει κάποιος άλλος ή μόνο εγώ προς το παρών;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει απλώς στον διαγωνισμό που έχει το reportspam και δίνει το p7000 δωρεάν και λήγει αύριο. Εάν το κερδίσω έχει καλώς. Εγώ κοιτάω άλλο να αγοράσω. Έχει ο αδερφός μου το Xiaomi Mi3, οπότε κοιτάω για αυτή την μάρκα προς το παρόν και ειδικότερα το Xiaomi Mi Note pro. Είδα το έφερε το reportspam στα 469.99$!!!! Μιλάμε φυσάει αυτή η τιμή και για τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι τσάμπα! Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα, εφόσον μου δώσουν κάτι λεφτά που μου χρωστάνε.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει απλώς στον διαγωνισμό που έχει το reportspam και δίνει το p7000 δωρεάν και λήγει αύριο. Εάν το κερδίσω έχει καλώς. Εγώ κοιτάω άλλο να αγοράσω. Έχει ο αδερφός μου το Xiaomi Mi3, οπότε κοιτάω για αυτή την μάρκα προς το παρόν και ειδικότερα το Xiaomi Mi Note pro. Είδα το έφερε το reportspam στα 469.99$!!!! Μιλάμε φυσάει αυτή η τιμή και για τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι τσάμπα! Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα, εφόσον μου δώσουν κάτι λεφτά που μου χρωστάνε

Τι ειπες τωρα... εχω παρει και εγω μερος και ειμαι τοσο σιγουρος οτι δεν κερδιζω που το ειχα ξεχασει :P. Παντως εμενα το κινητο με βαση τα spects με καλυπτει αλλα δεν εμπιστευομαι την elephone. (δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που δεν την εμπιστευομαι )

Δημοσ.

Τι ειπες τωρα... εχω παρει και εγω μερος και ειμαι τοσο σιγουρος οτι δεν κερδιζω που το ειχα ξεχασει :P. Παντως εμενα το κινητο με βαση τα spects με καλυπτει αλλα δεν εμπιστευομαι την elephone. (δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που δεν την εμπιστευομαι )

Γενικώς η elephone δεν έχει βγάλει φοβερά κινητά. Οι απόψεις είναι η αλήθεια είναι διφορούμενες. Αναμένεται με το P7000 να αλλάξει αυτό και φυσικά είναι και το ELEPHONE VOWNEY PRO, που είναι dual boot android/windows 10 που αναμένεται να κάνουν την διαφορά και να αναδείξουν την Elephone.

Τώρα είδα ότι βγάλανε και άλλο διαγωνισμό και δίνουν τσάμπα ένα Oukitel U8 στο facebook.

Δημοσ.

Γενικώς η elephone δεν έχει βγάλει φοβερά κινητά. Οι απόψεις είναι η αλήθεια είναι διφορούμενες. Αναμένεται με το P7000 να αλλάξει αυτό και φυσικά είναι και το ELEPHONE VOWNEY PRO, που είναι dual boot android/windows 10 που αναμένεται να κάνουν την διαφορά και να αναδείξουν την Elephone.

Τώρα είδα ότι βγάλανε και άλλο διαγωνισμό και δίνουν τσάμπα ένα Oukitel U8 στο facebook.

Κοιτα το elephone p7000 ειναι ενα κινητο σε καλη τιμη με πολυ καλα spects(το ποσο καλο θα ειναι θα το δουμε).

Σε τιμες ομως σαν του elephone vowney pro θα κοιταγα ποιο ανετα ενα κινητο απο πιο γνωστη-εμπιστη εταιρεια.....

Υ.Γ. Και αλλος διαγωνισμος ωραια :P. τωρα που αποφασησα να παρω κινητο καλα θα ηταν να κερδισω.

Δημοσ.

Κοιτα το elephone p7000 ειναι ενα κινητο σε καλη τιμη με πολυ καλα spects(το ποσο καλο θα ειναι θα το δουμε).

Σε τιμες ομως σαν του elephone vowney pro θα κοιταγα ποιο ανετα ενα κινητο απο πιο γνωστη-εμπιστη εταιρεια.....

Υ.Γ. Και αλλος διαγωνισμος ωραια :P. τωρα που αποφασησα να παρω κινητο καλα θα ηταν να κερδισω.

Απλώς το συγκεκριμένο κινητό έχει το χαρακτηριστικό του dual boot που το κάνει μοναδικό και σίγουρα σε βγάζει από το δίλημμα να πάρω android κινητό ή windows κινητό !? Γι' αυτό λέω ότι θα κάνει την διαφορά. Είχα διαβάσει ότι η Microsoft θα έβαζε σε μερικά Xiaomi Mi4 Windows 10, αλλά όχι σε dual boot και αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Το elepone p7000  αν δεν εχει προβληματα και ανταποκρινεται στα spects του θα πουλησει πολυ!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει απλώς στον διαγωνισμό που έχει το reportspam και δίνει το p7000 δωρεάν και λήγει αύριο. Εάν το κερδίσω έχει καλώς. Εγώ κοιτάω άλλο να αγοράσω. Έχει ο αδερφός μου το Xiaomi Mi3, οπότε κοιτάω για αυτή την μάρκα προς το παρόν και ειδικότερα το Xiaomi Mi Note pro. Είδα το έφερε το reportspam στα 469.99$!!!! Μιλάμε φυσάει αυτή η τιμή και για τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι τσάμπα! Σκέφτομαι να το παραγγείλω σήμερα, εφόσον μου δώσουν κάτι λεφτά που μου χρωστάνε.

Καλή τύχη ;) Εγώ δεν έχω facebook (ο μόνος ίσως;;;)  αλλιώς θα έπερνα και εγώ μέρος !

Για να δουμε και την Elephone...Μου έστειλαν μήνυμα ότι θα έχουν στοκ από αύριο, οπότε θα αρχίσουν και τις αποστολές.

Για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

ούτε εγώ έχω facebook αν σε παρηγορεί.. χαχαχααχ

Τελικά ρε παιδιά, αυτό το elephone, το έχει στα χέρια του κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Δημοσ.

ούτε εγώ έχω facebook αν σε παρηγορεί.. χαχαχααχ

Τελικά ρε παιδιά, αυτό το elephone, το έχει στα χέρια του κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Δεν νομίζω να έχουν ξεκινήσει ακόμα οι αποστολές, αλλά και να είχαν, θέλει τουλάχιστον 20 ημέρες για να έρθει από εκεί.

Δημοσ.

Πήρα ένα κινέζικο Jiayu πριν 2 χρόνια, για τα λεφτά του τότε ήταν καλό αλλά είχε τρια προβλήματα, ότι δεν κλείδωνε εύκολα το GPS,  όταν βρισκόμουν σε μέρος χωρίς σήμα (π.χ. κτήριο) μετά δεν επανακτούσε το σήμα και το ίδιο πρόβλημα όταν άφηνα ενεργοποιημένο το 3G για πολύ ώρα. Παιδικά προβλήματα. 

Από τότε βλέπω ότι βελτιώθηκαν πολύ οι κινέζοι στα πάντα και αναρωτιέμαι τί ακριβώς μπορεί να πάει στραβά με αυτό το elephone P7000. Από hardware σκίζει, το ίδιο και από εμφάνιση. Απ' ότι διάβασα θα δίνουν και επιλογή για στοκ android οπότε και εκεί ΟΚ. Σκέφτομαι να πάρω το ρίσκο

Δημοσ.

Πήρα ένα κινέζικο Jiayu πριν 2 χρόνια, για τα λεφτά του τότε ήταν καλό αλλά είχε τρια προβλήματα, ότι δεν κλείδωνε εύκολα το GPS,  όταν βρισκόμουν σε μέρος χωρίς σήμα (π.χ. κτήριο) μετά δεν επανακτούσε το σήμα και το ίδιο πρόβλημα όταν άφηνα ενεργοποιημένο το 3G για πολύ ώρα. Παιδικά προβλήματα. 

Από τότε βλέπω ότι βελτιώθηκαν πολύ οι κινέζοι στα πάντα και αναρωτιέμαι τί ακριβώς μπορεί να πάει στραβά με αυτό το elephone P7000. Από hardware σκίζει, το ίδιο και από εμφάνιση. Απ' ότι διάβασα θα δίνουν και επιλογή για στοκ android οπότε και εκεί ΟΚ. Σκέφτομαι να πάρω το ρίσκο

Γενικώς πάντως για το συγκεκριμένο κινητό γίνεται πολύ ντόρος στο διαδίκτυο. Όλα τα μαγαζιά το προωθούν και πολλά έχουν και διάφορα δώρα. Έτσι, πχ το reportspam που έχω πάρει μέρος και στο διαγωνισμό που έχουνε, λένε...

Customers have purchased the machines with regular price $229.99, can get Free Leather case, Tempered Glass Screen Protector, and 2 years Quality Assurance, the total value is $70
2. Those who participate in the activities of the Special machines (including coupon), shall not contain more than gifts.
3. During presell period, $10 off Coupon Code: EP7000
Το κινητό εάν δεν το πετύχεις στην σούπερ χαμηλή τιμή, το έχουν βλέπω στα 229.99$ που με το κουπονάκι που λένε, γίνεται 219.99$.

Ορίστε και ένα review της κάμερας του που βρήκα.

Και ένα που συγκρίνει την ανταπόκριση στην αναγνώριση του δαχτυλικού αποτυπώματος σε σχέση με το Huawei Mate 7

Δημοσ.

Βάλε ένα t από μπροστά και γίνεται telephone. Αν μπορουσα να το πετυχω στα 149 δολαρια οπως ο φιλος απο πάνω θα ήταν μια χαρά. Και 159 καλά είναι

Δημοσ.

Παιδια εγω συμφωνω ειναι πανεμορφο πολυ καλα spects αλλα επειδη elephone δεν εχω ξανα παρει και για τη εταιρεια δεν γωριζω πολλα , φοβαμαι να το ρισκαρω.

Γενικα αν ηξερα οτι η εταιρια ειναι καλη και τουλαχιστον απο χρηστες οτι δεν εχουν προβλημα θα το αγοραζα.

Εχει πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει βεβαια παντα συμφωνα με τα spects.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...