enidreiogmx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Διαβάζω παντού για αυτό το τηλέφωνο ότι θα είναι φοβερό, τέλειο, τούμπανο, κτλ. Βρήκα και τα χαρακτηριστικά του.. Από το myphone Το Elephphone P7000 θα είναι το καινούργιο phablet της εταιρίας, εμπνευσμένο θα λέγαμε αρκετά από το Huawei Mate 7. Θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών αλλά και fingerprint scanner στο πίσω μέρος και 64bit επεξεργαστή. Θα κυκλοφορήσει αρχικά με KitKat αλλά ελπίζουμε να πάρει γρήγορα Lollipop. Τα πλήρη χαρακτηριστικά του θα είναι τα εξής: Οθόνη 5.5 ίντσες IPS FHD 1920 x 1080p Android Lollipop 4.4.2 Cpu MT6752 64-Bit Octa Core Gpu Mali-760MP 3GB Ram – 16GB εσωτερική μνήμη rom για τα αρχεία του χρήστη Υποστήριξη Micro SD μνήμης για επέκταση Διαστάσεις: 155 x 76 x 9.2 χιλιοστά 4G LTE – Dual Sim Gorilla Glass 3 Μπαταρία 3.450 mAh OS: Android OS, 4.4 (5.0 update soon) Και δύο βίντεο... Μάλιστα είδα ότι για μία ημέρα η εταιρεία θα το δίνει στα 159.99$, συγκεκριμένα κομμάτια, απ' όποιο μαγαζί θέλεις -> http://goo.gl/0513Qs Είδα ότι το μαγαζί reportspam, δίνουν δωρεάν ένα σε διαγωνισμό που κάνουν στο Facebook Αλλιώς βλέπω στο ίδιο μαγαζί, το έχουν 230$. Πράγματι το κινητό έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και ακόμα και το promotion να μην πετύχεις, η τιμή για αυτά που δίνει είναι πολύ καλή. Οπότε τίθεται το ερώτημα...αξίζει κάποιος να ασχοληθεί!? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από enidreiogmx
makfil Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Στο διαφημιστικό της εταιρείας που παρέθεσες λέει 1) για μπαταρία 3450mAh, 2) Gorilla Glass3 και 3) πίσω κάμερα Sony 13MP και μπροστά 5MP
enidreiogmx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Στο διαφημιστικό της εταιρείας που παρέθεσες λέει 1) για μπαταρία 3450mAh, 2) Gorilla Glass3 και 3) πίσω κάμερα Sony 13MP και μπροστά 5MP Το διόρθωσα, δεν το είχα προσέξει... Lollipop 4.4.2? OS: Android OS, 4.4 (5.0 update soon)
trayban Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Φαίνεται εξαιρετικό κι εγώ το είχα βάλει στο μάτι αλλά θα περιμένω μάλλον λίγο για το letv pro ή zte z9 max.
enidreiogmx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Φαίνεται εξαιρετικό κι εγώ το είχα βάλει στο μάτι αλλά θα περιμένω μάλλον λίγο για το letv pro ή zte z9 max. Υπάρχει και το LETV LE MAX. Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής, πήρα μέρος στον διαγωνισμό στο FB, ενώ περιμένω να το πάρει κάποιος να δω σχόλια και παρατηρήσεις για να δω εάν θα το χτυπήσω ή όχι.
trayban Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Υπάρχει και το LETV LE MAX. Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής, πήρα μέρος στον διαγωνισμό στο FB, ενώ περιμένω να το πάρει κάποιος να δω σχόλια και παρατηρήσεις για να δω εάν θα το χτυπήσω ή όχι.νομιζω είναι 6+ ίντσες!!Εν τω μεταξύ, μεγάλη τους βλακεία που δε Βάλανε και στο προ τον ίδιο αισθητήρα φωτογραφικής.
enidreiogmx Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 νομιζω είναι 6+ ίντσες!! Εν τω μεταξύ, μεγάλη τους βλακεία που δε Βάλανε και στο προ τον ίδιο αισθητήρα φωτογραφικής. 6.33 για την ακρίβεια. Απλώς στο είπα γιατί διάβαζα την παρουσίαση τους στο διπλανό φόρουμ από τον maddoctor, εάν έψαχνες κάτι μεγάλο σε ίντσες. Κοίτα, έχει και άλλη τιμή, όταν αρκετά χαρακτηριστικά είναι ίδια βλέπω. Υποθέτω ότι πληρώνεις σου βάζουν....
trayban Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 6.33 για την ακρίβεια. Απλώς στο είπα γιατί διάβαζα την παρουσίαση τους στο διπλανό φόρουμ από τον maddoctor, εάν έψαχνες κάτι μεγάλο σε ίντσες. Κοίτα, έχει και άλλη τιμή, όταν αρκετά χαρακτηριστικά είναι ίδια βλέπω. Υποθέτω ότι πληρώνεις σου βάζουν.... Ας έβαζαν τον καλυτερο αισθητήρα στις 5,5 και ας ηταν ακριβότερο, δλδ 6,5" οθόνη; Ημαρτον...
enidreiogmx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ας έβαζαν τον καλυτερο αισθητήρα στις 5,5 και ας ηταν ακριβότερο, δλδ 6,5" οθόνη; Ημαρτον... Κοίτα όλα αυτά είναι θέμα marketing. Εάν βάζανε σε όλα τα καλύτερα ή στα μικρότερα τα καλύτερα, δεν θα χρειαζόταν να φτιάχνανε 2 ή 3 μοντέλα χαρακτηριζοντάς τα απλό, pro, max πχ
trayban Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κοίτα όλα αυτά είναι θέμα marketing. Εάν βάζανε σε όλα τα καλύτερα ή στα μικρότερα τα καλύτερα, δεν θα χρειαζόταν να φτιάχνανε 2 ή 3 μοντέλα χαρακτηριζοντάς τα απλό, pro, max πχ σίγουρα, αλλά 6,33" είναι παρα πολύ... Δλδ νταξ σε λίγο θα βγαίνουν κινητά ακίνητα... Στο θέμα μας τώρα, η ελεφον ανακοίνωσε πως τα πρώτα Ρ7000 θα έχουν παλαιότερο αισθητήρα φωτογραφικής,όλως τυχαίως λογικά θα είναι αυτά της προπωλησης. Να πως βγαίνουν κάτι φήμες περί κινεζιων..
enidreiogmx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 σίγουρα, αλλά 6,33" είναι παρα πολύ... Δλδ νταξ σε λίγο θα βγαίνουν κινητά ακίνητα... Στο θέμα μας τώρα, η ελεφον ανακοίνωσε πως τα πρώτα Ρ7000 θα έχουν παλαιότερο αισθητήρα φωτογραφικής,όλως τυχαίως λογικά θα είναι αυτά της προπωλησης. Να πως βγαίνουν κάτι φήμες περί κινεζιων.. Και όμως υπάρχουν πολλοί που τα θέλουν μεγάλα! Το διάβασα και εγώ δίπλα για αυτό και μάλιστα ένα μέλος έλεγε ποια άλλα κινητά έχουν τον ίδιο αισθητήρα για να δούνε εάν βγάζει καλές φωτογραφίες. Σίγουρα δεν ήταν καλή κίνηση αυτό, αν και δεν βλέπω να έχει μειώσει την ζήτηση ή την κίνηση του θέματος. Εξάλλου, έχουν πει ότι θα δώσουν περιορισμένα κομμάτια σε αυτή την τιμή, οπότε οι πιθανότητες είναι λίγες να το πάρεις, όχι βέβαια 0. Πάντως και η κανονική τιμή, δεν είναι άσχημη για τα χαρακτηριστικά....
poulaki tsiou Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 στις 5,2 inches θα ήταν τέλειο !κατά τα αλλά φοβερό κινητό αν και η περισσότερη Έλληνες φοβούνται για το πόσο αξιόπιστα είναι τα κινέζικα .νομίζω δεν έχουν καμία διάφορα με samsung hp lg κτλ
enidreiogmx Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) στις 5,2 inches θα ήταν τέλειο !κατά τα αλλά φοβερό κινητό αν και η περισσότερη Έλληνες φοβούνται για το πόσο αξιόπιστα είναι τα κινέζικα .νομίζω δεν έχουν καμία διάφορα με samsung hp lg κτλ Τα ελληνικά έχουν και καλά 2 χρόνια εγγύηση (που δεν ισχύει εκτός εάν το δηλώνει ρητά ο κατασκευαστής ότι έχει τόσο) και είναι και η φυσική παρουσία που στέκονται καλά στο μάτι του Έλληνα. Συγκεκριμένα τα Elephone, τα εισάγει κανονικά στην Ελλάδα διάβαζα προ καιρού στο myphone η OEBE Electric Hellas S.A., οπότε θα υπάρχει κάποια κάλυψη και υποστήριξη. Κατ' εμέ κακώς τα φοβούνται, αλλά πάντα ότι είναι καινούργιο το φοβόμαστε.... PS. Αντιγράφω από δίπλα....εάν πάντως θέλει κάποιος να το πάρει και δεν προλάβει με την προσφορά, με το κουπόνι GRP7000, μπορεί να το πάρει από εδώ στην τιμή των 208.99$. Πολύ καλή τιμή! Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από enidreiogmx
trayban Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το κινητό ακόμα και στην κανονική τιμή είναι εξαιρετική συσκευή!! Ειδικά αν δε βγάλει τα θέματα του honor6(οθόνες, μητρικές, μπαταρίες κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα