naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Γεια χαρά insomniacs. Αποφάσισα να προβώ στην αγορά νέου ποντικιού. Αυτή τη στιγμή είμαι με το Razer Abyssus που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει απίστευτα λόγω του μικρού μεγέθους του. Έχω και σχετικά μεγάλα χέρια (+ ότι έχω και ένα θέμα με τον δεξί καρπό που εμφανίζεται κατά καιρούς) οπότε χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα πιο άνετο και πιο μεγάλο ποντίκι για τις ασχολίες μου. Πέρα από απλή χρήση του υπολογστή, παίζω διάφορα ήδη games χρησημοποιώντας κυρίως gamepad αλλά για fps και κυρίως για το CS:GO που παίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση χρειάζομαι κάτι άνετο και καλό. Θέλω να έχει κάποια λίγα έξτρα πλήκτρα στο πλάι που μπορεί να χρησημεύσουν και στο browsing αλλά και σε κάποια games (πχ χρήση mic ή εναλλαγή όπλων στο CS:GO). Με μια έρευνα που έκανα βρήκα πολύ ωραίο το Steelseries Rival αν και διάβασα ότι φθείρεται εύκολα λόγω του ματ πλαστικού στο πάνω μέρος. Πέρα από το κλασσικό Deathadder, υπάρχουν και διάφορες επιλογές σε logitech, με το G502 Proteus Core να παίρνει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των ατόμων που διαβάζω στο ιντερνετ. Επίσης δεν ξέρω τι παίζε και από τα Roccat, ποια αξίζουν και ποια όχι. Έχω ακούσει και για αυτά καλά λόγια. Τέλος δεν ξέρω μήπως αξίζει πράγματι να δώσω τόσα λεφτά για ποντίκι, ή να κοιτάξω τα Natec που φτάνουν μέχρι 20-25 ευρώ Το budget θα έλεγα μπορεί να φτάσει μέχρι 60 ευρώ, άντε 70 αν αξίζει τόσο η υπέρβαση. Ακούω γνώμες Ευχαριστώ εκ των προτέρων P.S. Ξέχασα να αναφέρω ότι αρχικά θα συνδιαστεί με το Razer Goliathus Control Mousepad (σε medium μέγεθος)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 το g502 οπως λες ειναι κορυφη και πολλοι το συνιστουν και πιστευω οτι ειναι η no1 επιλογη για all around λυση σε αυτα τα λεφτα.και νμζ εχει και 3 χρονια εγγυηση που ειναι σημαντικο απλα νμζ το χουν καποια καταστηματα πχ πλαισιο που ερχεται στατ 78 ευρο.λιγο παραπανω απο την πιο φθηνη στο σκρουτζ που ειναι στα 72 αλλα με 2 χρονια.Τωρα αν δεν θες να κδωσεις τοσα λεφτα και να ξεφυγεις εγω θα σου λεγα να πας στο αμεσως επομενο δλδ G402 hyperion fury το οποιο χρησιμοποιο εδω και κανα 3βδομαδα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ειτε παιζω fps ειτε moba ειτε rpg ειναι πολυ καλο σε ολα τα επιπεδα!
NotebookFreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 μεγαλα χερια = rival....ποντικαρος!! περα απο την πλακα ολα καλα ειναι αρκει να σου καθεται καλα στο χερι...
naruto14 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τα 2 logitech δηλαδή είναι αισθητά πιο μικρά από το Rival? Επίσης NotebookFreak έχεις το Rival? Έχει φθαρεί καθόλου μετά από κάποιο διάστημα χρήσης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα