koulouri Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ειχα καθισει σε 1 pc και ειχε αυτο το χρυσο λουκετο των windows..ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι ενα προγραμμα για να κλειδωνει τα αρχεια του οταν το πηγαινει πχ σε σερβις!Αλλα δε μου εξηγησε πως το κανει..Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει πως λειτουργει;;Ευχαριστω
xp-user Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ενα απο τα δεκαδες προγραματα που κλειδωνει ενα συγκεκριμενο φακελο που επιλεγεις εσυ και υποτιθετε οτι δεν μπορει κανενας να τα διαβασει.Απ οτι εχω διαβασει ειναι επιπεδου ..να κρυψω κατι απο το μικρο μου αδελφακι η απο τη γυναικα μου...Οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει απο καποιον που εχει τις αναλογες γνωσεις ενοειτε.Και πιστευω οτι ενας επαγγελματιας τεχνικος θα τις εχει αυτες τις γνωσεις.
koulouri Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δεν είναι τίποτα σπουδαίο.. Απλά η δικιά μου όλο ψάχνει φωτογραφίες με τις πρώην μου ( καλά μη φανταστείτε καμία ντουζίνα... ) Στο πισι μου.. Και δεν είμαι για να τις γράφω σε dvd κλπ.. Το πρόγραμμα που λέω είναι built-in των Windows
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ε τότε χωρίς παρεξήγηση κλείδωσε τη κοπέλα σου και όχι το φάκελο!!! (πλάκα κάνω μη παρεξηγηθείς)
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ειχα καθισει σε 1 pc και ειχε αυτο το χρυσο λουκετο των windows.. ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι ειναι ενα προγραμμα για να κλειδωνει τα αρχεια του οταν το πηγαινει πχ σε σερβις! Αλλα δε μου εξηγησε πως το κανει.. Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει πως λειτουργει;; Ευχαριστω θα εννοείς μάλλον το bitlocker είναι μαζί με τα windows και κλειδώνεις τα αρχεία αλλά και κάνει κρυπτογράφηση. 1
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αψογος φιλε!αυτο εννοουσα και το δουλεψα κιολας...αντε γιατι μας τα εχει κανει ζεπελιν..
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πάντως ασφαλέστερος τρόπος ειναι να φτιάξετε 2 χρήστες αν χρησιμοποιείτε το ιδιο pc , ετσι ο καθένας θα βλέπει τα αρχεία του και θα έχει και κωδικό που δεν μπορεί να μπει στον αλλο λογαριασμό
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 πρόσεξε όμως να μην ξεχάσεις τον κωδικό που έβαλες γιατί αν ξεχάσεις τον κωδικό και δεν έχεις το recovery key τότε αποχαιρέτα τα δεδομένα σου. Αν τυχόν ξεχάσεις το κωδικό τα δεδομένα μπορούν να ξεκλειδωθούν με το recovery key, για αυτό κράτα το σε ένα ασφαλές σημείο, είτε σε μορφή αρχείου ή εκτυπωμένο. Και φυσικά πριν κάνεις χρήση του bitlocker κράτα και backup τα αρχεία που χρειάζεσαι. Υ.Γ. τι τραγική ειρωνεία μετά το βίντεο για τη χρήση του bitlocker, υπάρχει και βίντεο για το πως να το σπας
Demon Lord Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Επίσης, ένας πιο ασφαλής τρόπος αλλά το ίδιο αποτελεσματικός (πιστεύω) είναι να "κρύψει" το φάκελο με τις εικόνες μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Έτσι και θα έχεις τις φωτογραφίες όποτε θες χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος κωδικών κλπ. και δε θα μπορεί να τις δει η κοπέλα σου. Ειδικά αν δεν έχει κάποιες βασικές γνώσεις δε θα ξέρει πως να εμφανίσει το φάκελο.
koulouri Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Εγω θεωρω imba τροπο να εχεις εναν μικρο σχετικα σκληρο και να αφαιρεις το γραμμα απο αυτον..ετσι δεν θα ειναι ορατος!με το βασικο κλειδωμα τον windows bitlocker ειναι καλυμενος 110%..Ξερει οσα της εχω μαθει..δηλαδη αν τα κανω κρυμμενα αρχεια μπορει και να στροφαρει καμια φορα να τα κανει εμφανιση και να ψαξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα