Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα οι 1600 θα δουλέψουν από προεπιλογή στα 1333(εσύ επιλέγεις την ταχύτητα τους από το bios)

προχώρα άφοβα δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.

Δημοσ.

Η ταχύτητα της ram ΔΕΝ επηρεάζει πουθενά στα games. Δεν λέω να μην πάει όποιος μπορεί οικονομικά σε 2000αρες ή σε ddr4, αλλά να μην περιμένει να δει τιποτα το διαφορετικό στα games.

Ο Linus τα λέει και καλύτερα..

Δημοσ.

εχω τις μνημες τς υπογραφες οι οποιες ειναι 1.65v αν βαλω πανω 2x4gb  1.50v θα υπαρξει προβλημα?

Για OC θέλεις να πειράξεις το voltage να φανταστώ. Δεν νομίζω πως θα σε ωφελήσει να πειράξεις τις ram σου γενικά. Αν θέλεις ένα stable overclock σε cpu και ram(εφόσον δεν είσαι εξοικειωμένος) θα σου πρότεινα να το κάνεις μέσω του mobo. Όλο και κάτι έτοιμο θα βρεις από την μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Για OC θέλεις να πειράξεις το voltage να φανταστώ. Δεν νομίζω πως θα σε ωφελήσει να πειράξεις τις ram σου γενικά. Αν θέλεις ένα stable overclock σε cpu και ram(εφόσον δεν είσαι εξοικειωμένος) θα σου πρότεινα να το κάνεις μέσω του mobo. Όλο και κάτι έτοιμο θα βρεις από την μητρική.

μαλλον η δν κτλβς καλα η εγω δν το ειπα...εχω 2x2 gb της corsair 1600mhz  που ειναι στοκ στα 1.65 v

ρωταω αν προσθεσω 2x4gb ιδιας συχνοτητας αλλα με 1.50v  θα υπαρξει προβλημα?

Δημοσ.

μαλλον η δν κτλβς καλα η εγω δν το ειπα...εχω 2x2 gb της corsair 1600mhz  που ειναι στοκ στα 1.65 v

ρωταω αν προσθεσω 2x4gb ιδιας συχνοτητας αλλα με 1.50v  θα υπαρξει προβλημα?

A μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Δεν νομίζω να έχεις θέμα, είναι και πάλι θέμα του mobo σου. Καλό θα ήταν βέβαια να βρεις ακριβώς τις ίδιες.

Διάβασε και εδώ μερικές γνώμες για αυτό.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1702500/mixing-ram-voltage-problem.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...