GBorb Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ο αδερφος μου μετακομισε και εκανε αλλαγη απο Forthnet σε αλλη εταιρεια. (Η μεταφορα ολοκληρωθηκε πριν απο 1 μηνα). Πηγε και πληρωσε τον τελευταιο λογαριασμο και νομιζε οτι ξεμπλεξε. Ελα ομως που τον πηραν τηλεφωνο απο την Forthnet οτι χρωσταει 242 euro για υπηρεσιες email απο το 2007. Μετα του το αλλαξαν σε 192 euro. Οτι ναναι?
thodoris20s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ότι να ναι έχει τύχει και σε άλλους αυτό. Είναι καθαρά κλέψιμο και πες του να μην διανοηθεί να το πληρώσει!
GBorb Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αυτο του ειπα και εγω. Μα καλα τι χαπια περνουν εκει? Να στειλουν και σε εμας κατι αν ειναι τοσο καλα!!
Dantε Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κλασσικη forthnet. Αυτη ηταν παλια που εκανε την απατη με τους απληρωτους λογαριασμους αν θυμαμαι καλα. Σου ελεγε οτι δεν εχει πληρωσει λογαριασμο 5 χρονια πριν.οι πιο πολλοι δεν τους κραταγαν και αν τσιμπαγαν πληρωναν.το εκαναν στο πατερα μου.τους ετριψε το λογαριασμο στη μουρη γιατι τα κραταει ολα. δεν πληρωνει εννοειται και εαν πουν και τιποτα ριξτε και καμια απειλη για ινκα κτλ. απατεωνες...
xp-user Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Σε πρωτη φαση ζητα τους αντιγραφα απο ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους για ΟΛΑ τα χρονια που ησουν πελατης τους.Το πιο πιθανον ειναι να αρχισουν να σου λενε μπαρμπουτσαλα ..κλπ...κλπ.Χωρις καμια αλλη συζητηση απο μερους σου καταγγελεια στον Συνηγορο του Καταναλωτη και να δει πως σφιγγουν οι γλουτοι μολις τους παει το χαρτι.
InfernoN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 για να μην κανω αλλο topic να αναφερω οτι τραβαω και εγω τα ιδια με ενα υπολοιπο και ποιο ειναι το αστειο? η ιστορια ειναι η εξης μου χρεωνουν αυτο το υπολοιπο, παω τους λογαριασμους και τις αποδειξεις, μου το σβηνουν .. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ αυτη η εταιρια. τιποτα αλλο δεν θα πω.
Dantε Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μωρε τριξτε τους τα δοντια,πες οτι εαν σε ξανα ενοχλησουν θα φυγεις και θα κανεις και καταγγελια μαζι. Δες για ποτε θα σβηστει μονιμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το διάσημο λογιστήριο της Forthnet δεν απογοητεύει!
InfernoN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το διάσημο λογιστήριο της Forthnet δεν απογοητεύει! η μονιμη δικαιολογια τους καταστημα-τηλεφωνητες, το λογιστηριο αυτα λεει, και εγω τους κανω δωστε μου τηλεφωνο του λογιστηριου τοτε αν δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μην το κουραζουμε. Εχουν φαει πολυ κραξιμο, στο τσακ ειμαι για καταγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα