Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Σήμερα ακύρωσα ενα τούμπανο κινητάκι απο Κίνα που είναι 4G αλλα στην Ευρώπη υποστηρίζει μόνο 2G...

με 130ε θα έπαιρνα ενα Octa core, 2GB Ram, 13 mp Camera, ΚΑΙ Lenovo μάρκα, αλλα 2G.....

Η ερώτηση μου ειναι, το 2G με το 4G έχει διαφορά σε download δεδομένων? Δλδ το 4G πάει σφαίρα στο internet σερφάρισμα ενώ το 2G σέρνεται? Αυτη ειναι η διαφορά σωστά?

Αν η διαφορά παρα είναι αισθητή στα 2G-4G θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την αγορά κινητών απο Κίνα μιας που σχεδόν όλα δεν υποστηρίζουν 3G-4G στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Τις απόψεις σας...

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σήμερα ακύρωσα ενα τούμπανο κινητάκι απο Κίνα που είναι 4G αλλα στην Ευρώπη υποστηρίζει μόνο 2G...

με 130ε θα έπαιρνα ενα Octa core, 2GB Ram, 13 mp Camera, ΚΑΙ Lenovo μάρκα, αλλα 2G.....

Η ερώτηση μου ειναι, το 2G με το 4G έχει διαφορά σε download δεδομένων? Δλδ το 4G πάει σφαίρα στο internet σερφάρισμα ενώ το 2G σέρνεται? Αυτη ειναι η διαφορά σωστά?

Αν η διαφορά παρα είναι αισθητή στα 2G-4G θα πρέπει να αναθεωρήσουμε την αγορά κινητών απο Κίνα μιας που σχεδόν όλα δεν υποστηρίζουν 3G-4G στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Τις απόψεις σας...

Στο γραφω κι εδω οπως και στο αλλο θεμα. Σχεδον ολα τα σοβαρα κινητα απο Κινα βγαινουν και σε εκδοσεις που υποστηριζουν 3g και 4g (οσα εχουν) στην Ελλαδα. Για 3 g κοιτας να υπστηριζει wcdma 2100 και για 4g κοιτας fdd-lte 1800. Το Α806 φυσικα και υποστηριζει στην Ελλαδα. Η διαφορα 2g και 4g ειναι τεραστια.
Δημοσ.

επισης εχω διαβασει οτι καποιες χωρες μεχρι το 2016-17 θα εχουν καταργήσει το 2g.Οπότε καλύτερα θα ήταν να το αποφύγεις.

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Τις απόψεις σας...

Ποιο κινητό ακύρωσες για να δούμε εάν ισχύει αυτό που λες!?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...