Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , ειμαι νέος στο Insomnia γι αυτο αν ειμαι λιγο off topic συγχωρέστε με αλλα εχω ενα θεματάκι κ αν καποιος γνωρίζει θα ηθελα τα φώτα του .<br> <br> Οπως ανεφερα κ στον τίτλο εχω ενα Asus Rog g750jm , αγορασμένο πριν απο 2 μηνες απο ενα φιλο σύνολο 8 μηνών μηχάνημα.<br> Στους δυο μηνες κατοχής μου δεν ειχα ουτε ενα παράπονο ισα ισα το μηχάνημα ειναι τερατάκι!<br> Μεχρι σημερα το βραδυ προ ολίγου που με "απογοήτευσε" λιγο.<br> Το μηχάνημα ηταν κλειστο, πατάω το κουμπί κ ενώ κανει 2-3 " κανονικα μεχρι να μπω στο home screen απλα εβλεπα μαυρη οθόνη.<br> Παρατηρώ δε οτι το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ειναι κανονικα αναμμένο.<br> Δεν πανικοβλήθηκα γι αρχη , πατησα το κουμπί έκλεισε κανονικα το άνοιξα μετα κ μια χαρα<br> Εκανα κ ενα restart μετα απο λιγο να δω αν κανει παλι το ίδιο αλλα ηταν μια χαρα.<br> Πριν λιγο αποφάσισα να το κλεισω κ ν αράξω στο κρεβατι( σ.σ χρήση αυστηρά κ μονο πανω σε ξύλινο τραπεζι ) πατάω shut down μαυρίζει η οθόνη κ το πληκτρολόγιο μενει παλι αναμμένο, το βαζω στο αυτί μου κ ο ανεμιστήρας λειτουργούσε ακομα.. Για να μην λεω τα ιδια κ τα ιδια το έκλεισα κ εκανα παλι το ίδιο κ τωρα ηταν κομπλε.<br> Μπορει καποιος να με διαφωτίσει κ να μου πει τι μπορει να ειναι;<br> Διαφαίνεται κάποιο προβλημα ή απλα "ετυχε";<br><br> Ευχαριστώ για τον χρόνο που σπαταλήσατε μεχρι να διαβάσετε το άρθρο κ περιμενω τις απαντήσεις σας. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημερα.. Καποιος , κατι;

Σημερα ανοιξε κανονικα μεχρι στιγμης..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παίδες καμια αποψη πριν παω σε τεχνικό κ μου τσιμπήσει κανα 20€ χωρις λογο;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το λαπτοπ ειναι αγορασμένο απο εξωτερικό κ ναι ειναι ακομα σε εγγύηση μεχρι τελος Ιουλίου.

Εχω τοποθετήσει ομως εναν ssd πραγμα που νομιζω πως αν καταλαβει ο τεχνικός της asus οτι εχει ανοιχτεί το μηχάνημα θα εχω προβλημα σωστα;

Συν της άλλης , εξουσιοδοτημένο servise της Asus υπαρχει στην Ελλαδα;

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χάνεται η εγγύηση αμα αλλάξεις τον δίσκο παρά μόνο αλλα κομμάτια του hardware απο την άλλη βέββαια αν ειναι να πάει για έλεγχο εντος εγγύηση απλα βάλε τον παλιό δίσκο , service της asus δεν νομίζω οτι υπάρχει ελλάδα πρέπει να πάει ιταλία.

Το πρόβλημα που περιγράφεις πιο πολύ για software μου κάνει με τους drivers ή καποια ρύθμιση στα windows , για αρχή δοκίμασε να μπείς σε safe mode αν ειναι εντάξει αλλιως δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers

Δημοσ.

Οκ θα δοκιμάσω να δω αυτο με το safe mode & τους drivers γι αρχη κ θελω να πιστευω οτι θα τελειωσει εκει το θεμα..

Κ εγω χωρις να εχω γνώση για τα "εσωτερικά" των λαπτοπ πίστεψα πως κατι σε software ειναι παρα σε προβλημα hardware κ ετσι θελω να πιστευω για να πω την αληθεια :)

Λοιπον ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια κ αν καποιος εχει την οποιαδήποτε αποψη περί του θέματος να την πει!

Δημοσ.

Windows 8.1 φιλε..

Μίλησα με εκπρόσωπο της Asus σε live chat

Τρέχα γύρευε οι τύποι αν κ καπως με καθησύχασε..

Θα τους παρω αυριο να δω τι θα μου πουν κ απο την Ελληνική τεχνική υποστήριξη !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...