Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπερα,αγορασα αυτα τα ηχεια https://www.skroutz.gr/s/316475/Genius-SP-HF500A.htmlμεσα στο πασχα για το PC της υπογραφης μου και εδω και καμια βδομαδα το ενα εξ αυτων (οχι αυτο που αλλαζεις την ενταση και τα ανοιγεις,το αλλο)μου κανει παρασιτα η ακουγονται ηχοι σαν μικρα χτυπηματα και αυτο δεν συμβαινει αναλογα με την ενταση αλλα ακομα και αν αυτα ειναι ανοιχτα αλλα με την ενταση στο 0. Ξερει κανεις τι μπορει να ευθυνεται?
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κάποιο μαγνητικό πεδίο δημιουργείται το έιχα πάθει και εγώ με τα προηγούμενα 5.1 που είχα κάθε φορά που έκλεινα ένα συγκεκριμένο διακόπτη από φως ακουγόταν ένα τακ μέσα στα ηχεία. Παρατήρησε πότε στο κάνει και δοκίμασε να αλλάξεις θέση στα ηχεία. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από La_MoRt
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 εμενα μου το κανει σε ασχετες ωρες ειτε ανοιγω καποιο φως ειτε εχω καποιο κιν διπλα ειτε οχι,και κανει συνεχομενα τακ τακ τακ πολυ γρηγορα αλλα μονο το 1 ηχειο!και μαλιστα παρατηρω οτι οταν δεν ακουω κατι στο pc οπως μουσικη και ειναι ρυθμισμενο σε μια ενταση το συστημα δεν ακουγεται τπτ,αν παω να χαμηλωσω την ενταση ακουγεται παλι το τακ τακ γρηγορα και ξαναδυναμωνω την ενταση και αυτο σταματαει.
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Εγώ θα ξεκινούσα με αλλαγή ηχείων αν μπορούσα να βρω κάτι απλό δοκιμαστικά για να δω αν φταίει η κάρτα ήχου μου στη μητρική. Αν πάλι δε μπορείς να τα δοκιμάσεις τότε προσπάθησε να βάλεις τα ηχεία πάλι δοκιμστικά σε ένα άλλο PC να δεις συμπεριφορές. Αν διαπιστώσεις ότι είναι τα ηχεία αν έχουν ακόμα εγγύηση στείλτα πίσω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 φιλε μου τελικα ειχεςδικιο στο πρωτο σου ποστ,εκανα καποια τεστακια και απο τι βλεπω το κανει οταν εχω το κινητο κοντα και στελνω μηνυμα η το tablet!
kleomen Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Τα περισσότερα ήχια όταν είναι σε κοντινή απόσταση από κινητό κάνουν αυτο το πράγμα Άμα παρατηρήσεις ένα δευτερόλεπτο πριν χτυπήσει το κηνιτο σου θα κάνουν τον ήχο Sent from my iPhone using Insomnia
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 οχι δεν μιλαω για αυτο τον ηχο,κανουν τακ τακ σαν να χτυπαει κατι απο μεσα και ακομα και οταν η ενταση ειναι στο 0!και το αλλο που κανει ειναι χιονια οπως ειπα και παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα