Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω ένα laptop hp 15 d012sv αγορασμένο το φεβρουάριο του 2014 και τωρα αυτον τον καιρό έχω αυξημένες θερμοκρασίες και μεγαλύτερο θόρυβο ανεμιστήρα. Σκέφτομαι να τον πάω για service (ξεσκόνισμα-αλλαγή πάστα). Το laptop είχε αγορασθεί Κοτσώβολο , ο οποίος γνωρίζω ότι έχει service. Θα μου προτείνατε να πάω στο Κοτσώβολο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί ειδικευόμενο στο service laptop ? ΄Ενας φίλος μ μ πρότεινε το ACPC στη Νέα Σμύρνη, έχει κανείς γνώμη για αυτό?

Δημοσ.

Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη επισκευή. Όλα τα μαγαζιά το κάνουν, ακόμα και μόνος σου μπορείς. Επειδή είναι αρκετά καινούργιο πάντως πιθανώς  να χρειάζεται μόνο καθάρισμα από σκόνες και χνούδια και όχι αλλαγή πάστας.

(δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση όμως, σε περίπτωση που έχεις ακόμα)

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιησε μια ηλεκτρικη σκουπα εκει που βγαινει ο αερας και αν εχει και ξεχωριστη οπη για το ανεμιστηρακι, και αν δεν πεσουν οι θερμοκρασίες σου... το στελνεις μετα για ανοιγμα/service.

Τσεκαρε θερμοκρασίες πριν τη σκουπα και μετα και είμαι -σχεδόν- βέβαιος ότι θα δεις διαφορα...

Δημοσ.

Προσοχή, οταν γυρίζει το ανεμιστηράκι, και με την σκούπα θα γυρίσει σε τρομακτικά πολλές στροφές, στέλνει ρεύμα στην μητρική. Απλή φυσική είναι.

Μπορεί να σου κάψει τίποτα!

Δημοσ.

Για κανε μια ξηγα ρε Sheogorath, γιατι το κανω στα δικα μου μηχανάκια και βαζω μαλιστα τη σκουπα λιγο στο πλαι ώστε να γυριζει πολύ γρηγορα ο ανεμιστήρας, και δεν εχει παθει κατι, καποιο...

εννοεις ότι παρολο που είναι εκτος ρεύματος και χωρις μπαταρια το μηχανημα, θα στειλει ρευμα στη μητρικη? :fear: 

Δημοσ.

Υπαρχει tip γι'αυτο, απλα βαζεις το στομιο της σκουπας καθετα στο ανεμιστηρακι, και ετσι δεν γυριζει ή γυριζει με λιγες στροφες. Απλα το λεω επειδή συνηθως είναι πολύ μικρες οι οπες που δεν μπορεις να "χωσεις" κατι για κοντρα, εκτος αν το ανοίξεις...

Το ρευμα με ενδιαφερει να μαθω αν περναει με το γυρισμα του ανεμιστηρα...

Δημοσ.

το χω ανοιξει δυο φορες μονος μου και ειναι λιγο χαος το μηχανημα... Πιστευεται οτι ειναι νωρις? νομζω τουλ μια φορα το χρόνο θελει σερβις για τη ψηξη

Δημοσ.

Κοίτα, απλά δουλεύουν ανάποδα τα πηνία μέα στο μοτεράκι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Γυρίζει και παράγεται ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο γίνεται ρεύμα στα άκρα. Αν δεν υπερβαίνει τις μαξ στροφές κατα πολύ, δεν υπάρχει θέμα, γιατί έτσι δεν θα υυπερβαίνει την τάση.

Δες το σαν δυναμό κάπως...

Δημοσ.

Μαλιστα.

Θα το εχω υποψιν από δω και περα.

Μ'αρεσει που χρησιμοποιω πολύπριζα ασφαλειας για να είμαι ησυχος (   :P  ), και δεν ειχα ιδεα ότι μπορει ένα φαινομενικα "αθωο" καθαρισματακι να δημιουργησει θεμα/πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...