Σκαρπέλης Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα , έχω ένα laptop hp 15 d012sv αγορασμένο το φεβρουάριο του 2014 και τωρα αυτον τον καιρό έχω αυξημένες θερμοκρασίες και μεγαλύτερο θόρυβο ανεμιστήρα. Σκέφτομαι να τον πάω για service (ξεσκόνισμα-αλλαγή πάστα). Το laptop είχε αγορασθεί Κοτσώβολο , ο οποίος γνωρίζω ότι έχει service. Θα μου προτείνατε να πάω στο Κοτσώβολο ή σε κάποιο άλλο μαγαζί ειδικευόμενο στο service laptop ? ΄Ενας φίλος μ μ πρότεινε το ACPC στη Νέα Σμύρνη, έχει κανείς γνώμη για αυτό?
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δεν είναι κάποια ιδιαίτερη επισκευή. Όλα τα μαγαζιά το κάνουν, ακόμα και μόνος σου μπορείς. Επειδή είναι αρκετά καινούργιο πάντως πιθανώς να χρειάζεται μόνο καθάρισμα από σκόνες και χνούδια και όχι αλλαγή πάστας. (δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση όμως, σε περίπτωση που έχεις ακόμα) 1
loic Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Χρησιμοποιησε μια ηλεκτρικη σκουπα εκει που βγαινει ο αερας και αν εχει και ξεχωριστη οπη για το ανεμιστηρακι, και αν δεν πεσουν οι θερμοκρασίες σου... το στελνεις μετα για ανοιγμα/service. Τσεκαρε θερμοκρασίες πριν τη σκουπα και μετα και είμαι -σχεδόν- βέβαιος ότι θα δεις διαφορα...
Sheogorath Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Προσοχή, οταν γυρίζει το ανεμιστηράκι, και με την σκούπα θα γυρίσει σε τρομακτικά πολλές στροφές, στέλνει ρεύμα στην μητρική. Απλή φυσική είναι. Μπορεί να σου κάψει τίποτα!
loic Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Για κανε μια ξηγα ρε Sheogorath, γιατι το κανω στα δικα μου μηχανάκια και βαζω μαλιστα τη σκουπα λιγο στο πλαι ώστε να γυριζει πολύ γρηγορα ο ανεμιστήρας, και δεν εχει παθει κατι, καποιο... εννοεις ότι παρολο που είναι εκτος ρεύματος και χωρις μπαταρια το μηχανημα, θα στειλει ρευμα στη μητρικη?
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Γενικά καλό είναι όταν φυσάμε ανεμιστηράκια να τα κοντράρουμε με κάτι να μην γυρνάνε...
loic Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Υπαρχει tip γι'αυτο, απλα βαζεις το στομιο της σκουπας καθετα στο ανεμιστηρακι, και ετσι δεν γυριζει ή γυριζει με λιγες στροφες. Απλα το λεω επειδή συνηθως είναι πολύ μικρες οι οπες που δεν μπορεις να "χωσεις" κατι για κοντρα, εκτος αν το ανοίξεις... Το ρευμα με ενδιαφερει να μαθω αν περναει με το γυρισμα του ανεμιστηρα...
Σκαρπέλης Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 το χω ανοιξει δυο φορες μονος μου και ειναι λιγο χαος το μηχανημα... Πιστευεται οτι ειναι νωρις? νομζω τουλ μια φορα το χρόνο θελει σερβις για τη ψηξη
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Για πάστα είναι μάλλον νωρίς, κρατάει 2-3 χρόνια σίγουρα
Σκαρπέλης Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι εχω τρομοκρατηθει διοτι το παλιο λαπτοπ που ειχα το χα 4 χρονια χωρις σερβις εκαψε επεξεργαστη λογω υπερθερμανσης
Sheogorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Κοίτα, απλά δουλεύουν ανάποδα τα πηνία μέα στο μοτεράκι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Γυρίζει και παράγεται ηλεκτρικό πεδίο, το οποίο γίνεται ρεύμα στα άκρα. Αν δεν υπερβαίνει τις μαξ στροφές κατα πολύ, δεν υπάρχει θέμα, γιατί έτσι δεν θα υυπερβαίνει την τάση. Δες το σαν δυναμό κάπως...
loic Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μαλιστα. Θα το εχω υποψιν από δω και περα. Μ'αρεσει που χρησιμοποιω πολύπριζα ασφαλειας για να είμαι ησυχος ( ), και δεν ειχα ιδεα ότι μπορει ένα φαινομενικα "αθωο" καθαρισματακι να δημιουργησει θεμα/πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα