jooik Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια! θα ηθελα τη γνωμη σας για το tablet που γραφω στο θεμα. το galaxy pro 10.1 Δεν το βλεπω να πολυκυκλοφορει σε μαγαζια οπως public κτλ και δε ξερω πως πηγε σαν μοντελο. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο le novo yoga 10.1. Οι γνωμες σας θα μου ηταν πολυ χρησιμες! (ακομα κ για οποιοδηποτε αλλο στις 10.1 ιντσες) Ευχαριστω πλυ για το χρονο σας!
kostasfalcon Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απέφυγε οποιοδήποτε μηχανακι με τον exynos 5420....μονο αυτό έχω να σου πω.....
mpouxa Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Απέφυγε οποιοδήποτε μηχανακι με τον exynos 5420....μονο αυτό έχω να σου πω..... Αυτό γιατί αν επιτρέπεται... ; Ρωτάω επειδή είδα το πόστ και έχω το συγκεκριμένο tablet
kostasfalcon Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό γιατί αν επιτρέπεται... ; Ρωτάω επειδή είδα το πόστ και έχω το συγκεκριμένο tabletΕχω πει την αποψη μου πολλες φορες στο φορουμ των ταμπλετ για τον exynos 5420 και το galaxy tab pro 10.1 καθως και οποια σειρα φοραει το εν λογω soc....προφανως δεν παρακολουθείς ιδιατερα τα γραφομενα εδώ μεσα.... Βαρεθηκα να επαναλαμνβανω κάθε φορα τα ιδια....τα ποστ υπαρχουν ψαξε και διαβασε.... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2015 από kostasfalcon
mpouxa Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εχω πει την αποψη μου πολλες φορες στο φορουμ των ταμπλετ για τον exynos 5420 και το galaxy tab pro 10.1 καθως και οποια σειρα φοραει το εν λογω soc....προφανως δεν παρακολουθείς ιδιατερα τα γραφομενα εδώ μεσα.... Βαρεθηκα να επαναλαμνβανω κάθε φορα τα ιδια....τα ποστ υπαρχουν ψαξε και διαβασε.... Προφανώς φίλε μου δεν παρακολουθώ ούτε τα γράφομενα εδώ μέσα αλλά ούτε και τι λες εσύ για να σε ρωτάω.Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τον αριθμό των μηνυμάτων μου. Εμένα προσωπικα δεν με πολυενδιαφέρει πλέον μιας και τα λεφτά μου τα έδωσα στο εν λόγω soc. Απλή απορία εξέφρασα αφού δεν απάντηθηκε με σαφήνεια στον ενδιαφερόμενο που άνοιξε το θέμα αλλά κ επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι το μεμπτό στην λειτουργία του. Ισως στο μέλλον βρώ. Για να το λες κάποιον λόγο θα έχεις. Είμαι σίγουρος. Εφόσον όμως βαριέσαι να επαναλαμβάνεις κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια είτε βάλε το Link όπου υπάρχει και η άποψη σου να το δει και το παιδί που ρώτησε και να κλείσει το θέμα ,είτε μην απαντάς καθόλου γιατί φαντάζομαι πως αφού δεν υπάρχει η σαφήνεια, πάντα κάποιος θα υπάρχει που θα ρωτήσει κάτι το οποίο θα υπάρχει στα γραφόμενα εδώ και θα σε εκνευρίσει. Δεν είναι ούτε καλοί όλοι στο search ούτε μπορούν πάντα να καλύπτονται απο τις απαντήσεις που υπάρχουν ήδη εδώ μέσα. Οπότε μην τους απόπαιρνουμε με το παραμικρό όλους Μιας και το είπες όμως θα ψάξω να τα δω. Φιλικά πάντα. 3
kostasfalcon Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Προφανώς φίλε μου δεν παρακολουθώ ούτε τα γράφομενα εδώ μέσα αλλά ούτε και τι λες εσύ για να σε ρωτάω.Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τον αριθμό των μηνυμάτων μου. Εμένα προσωπικα δεν με πολυενδιαφέρει πλέον μιας και τα λεφτά μου τα έδωσα στο εν λόγω soc. Απλή απορία εξέφρασα αφού δεν απάντηθηκε με σαφήνεια στον ενδιαφερόμενο που άνοιξε το θέμα αλλά κ επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι το μεμπτό στην λειτουργία του. Ισως στο μέλλον βρώ. Για να το λες κάποιον λόγο θα έχεις. Είμαι σίγουρος. Εφόσον όμως βαριέσαι να επαναλαμβάνεις κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια είτε βάλε το Link όπου υπάρχει και η άποψη σου να το δει και το παιδί που ρώτησε και να κλείσει το θέμα ,είτε μην απαντάς καθόλου γιατί φαντάζομαι πως αφού δεν υπάρχει η σαφήνεια, πάντα κάποιος θα υπάρχει που θα ρωτήσει κάτι το οποίο θα υπάρχει στα γραφόμενα εδώ και θα σε εκνευρίσει. Δεν είναι ούτε καλοί όλοι στο search ούτε μπορούν πάντα να καλύπτονται απο τις απαντήσεις που υπάρχουν ήδη εδώ μέσα. Οπότε μην τους απόπαιρνουμε με το παραμικρό όλους Μιας και το είπες όμως θα ψάξω να τα δω. Φιλικά πάντα. Copy paste η απάντηση που ειχα δώσει σε έναν φιλο σε μια σχετική ερώτηση του: Όχι exynos (5420) γιατί εκτός από τα παιχνίδια, οπουδήποτε αλλου δουλεύουν οι α7 του με αποτέλεσμα τα πολλά lags...τα λέω εκ πείρας καθώς είχε το galaxy tab pro 10.1 ο αδελφός μου και ήταν για γέλια....ψάχναμε browser με το μικροτερο δυνατο lag στο εν λόγω μηχανάκι. Ο snap800 είναι πολύ καλύτερος για τον απλούστατο λόγο ότι όπως και να έχει δουλεύουν οι α15, μην ξεχνάμε ότι λόγω υψηλής ανάλυσης των οθονών θέλει καλό soc..... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2015 από kostasfalcon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα