guardianx71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω για πλυστικό στην τιμή που ανέφερα , αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με μερικές μάρκες Καταρχάς να αναφέρω ότι μιας και είμαι από επαρχία, βάζω κατά προτίμηση προϊόντα από το κιτρινομάγαζο και ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας 1) Site: EINHELL TC-HP 2042 2) Site: Krausmann 5501 3) Κάποιο από τσα Nilfisk c110-120 κτλ Το Einhell έχει μέσω newsletter 139 ευρώ. Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά ποιοτική εταιρία , αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο πχ τι αντλία έχει (αλουμινίου/πλαστική) Για το Krausman δεν ξέρω απολύτως τίποτα, απλά τα χαρακτηριστικά του μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Βεβαίως με παραξενεύει το βάρος του σε σχέση με τα άλλα. Το nilfisk είναι αυτό που έχω ακούσει τα περισσότερα και έχει μεταλλική αντλία. Χρήση βασική , πλύσιμο αυτοκινήτου , καθαρισμός τα μάρμαρα το μπαλκόνι κτλ Έχετε εμπειρία πάνω σε κάποιο από αυτά ή κάποια άλλη πρόταση?
Chris_saxo vts Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Θα σου πρότεινα αυτό Για την χρήση που το θέλεις πιστεύω είσαι μια χαρά. Είναι κ ελαφρύ, σαν μάρκα είναι πολύ καλή κ έχει κ πολύ καλή υποστήριξη από αντιπροσωπεία. http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-125-bar-1800watt-c1253-8-p-TLS.120034Ότι κ αν διαλέξεις να μην έχει πλαστική αντλία.
guardianx71 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το κοιτούσα και εγώ αυτό , αλλά με απασχολεί το ότι δεν γράφουν πουθενά πόσο bar είναι πραγματικά , και στα 120ρια είναι 85 bar. Αν και αυτό είναι τόσα , δεν είναι λίγα για καθαρισμό μαρμάρων?
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το συγκεκριμένο είναι 105 bar ονομαστική πίεση και 125 max. Μπορείς να το δεις και στο user manual εδώ: https://consumer.nilfisk.com/en/products/Pages/product.aspx?pid=128470183&Name=C125.3-8_PC_AUS%2FNZ
Chris_saxo vts Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Χμμ όντως, δεν λένε τα αληθινά bar. Μόνο άμα ρωτήσεις κάποιο κατάστημα μήπως ξέρουν. Δεν ξέρω αν θα σου κάνει για τα μάρμαρα που θέλεις.. Πιστεύω πως θα σου είναι μια χαρά. Μετά πας σε κάτι τέτοιο, αλλά ξεφεύγεις στα χρήματα. Το είχε ένας γνωστός μου κ μου είχε πει πως είναι πολύ δυνατό (για χρήση πλύσιμο αυτοκινήτου ήθελε προσοχή με την πίεση γιατί είναι αρκετά δυνατό) http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-130bar-1800watt-c-1301-6-me-anemi-x-tra-p-TLS.120048 Τώρα τι να σου πω, καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα που έχει να τα δεις, να σου πουνε κ από εκεί που θα τα ξέρουν καλύτερα..
Joshua21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Χμμ όντως, δεν λένε τα αληθινά bar. Μόνο άμα ρωτήσεις κάποιο κατάστημα μήπως ξέρουν. Δεν ξέρω αν θα σου κάνει για τα μάρμαρα που θέλεις.. Πιστεύω πως θα σου είναι μια χαρά. Μετά πας σε κάτι τέτοιο, αλλά ξεφεύγεις στα χρήματα. Το είχε ένας γνωστός μου κ μου είχε πει πως είναι πολύ δυνατό (για χρήση πλύσιμο αυτοκινήτου ήθελε προσοχή με την πίεση γιατί είναι αρκετά δυνατό) http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-130bar-1800watt-c-1301-6-me-anemi-x-tra-p-TLS.120048 Τώρα τι να σου πω, καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα που έχει να τα δεις, να σου πουνε κ από εκεί που θα τα ξέρουν καλύτερα.. Σε μερικές περιπτώσεις αναφέρονται και τα πραγματικά bar, πχ σε κάποιο parkside που είχα πάρει από lidl έγραφε και στο φυλλάδιο και πάνω στη συσκευασία max 150 / ονομαστική πίεση 110 bar. Το μοντέλο που δείχνεις συμπεριλαμβάνεται στο user manual που έκανα παράθεση, και έχει 115 bar ονομαστική πίεση.
Chris_saxo vts Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ναι, έχεις δίκιο. Κ εκείνο από το lidl πρέπει να είναι πολύ καλό για τα λεφτά του!
guardianx71 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Για το Einhell δεν έχει κανείς καμιά άποψη? Χμμ όντως, δεν λένε τα αληθινά bar. Μόνο άμα ρωτήσεις κάποιο κατάστημα μήπως ξέρουν. Δεν ξέρω αν θα σου κάνει για τα μάρμαρα που θέλεις.. Πιστεύω πως θα σου είναι μια χαρά. Μετά πας σε κάτι τέτοιο, αλλά ξεφεύγεις στα χρήματα. Το είχε ένας γνωστός μου κ μου είχε πει πως είναι πολύ δυνατό (για χρήση πλύσιμο αυτοκινήτου ήθελε προσοχή με την πίεση γιατί είναι αρκετά δυνατό) http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-130bar-1800watt-c-1301-6-me-anemi-x-tra-p-TLS.120048 Τώρα τι να σου πω, καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα που έχει να τα δεις, να σου πουνε κ από εκεί που θα τα ξέρουν καλύτερα.. Καλά , σίγουρα , για αυτοκίνητο τα 130 θα σου διαλύσουν τελείως το χρώμα
Chris_saxo vts Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μπα δεν τα έχω τόσο πολύ τα einhell. Πιστεύω το πρώτο να κάνει την δουλειά που το θέλεις.
Dare-Devil Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω για πλυστικό στην τιμή που ανέφερα , αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει με μερικές μάρκες Καταρχάς να αναφέρω ότι μιας και είμαι από επαρχία, βάζω κατά προτίμηση προϊόντα από το κιτρινομάγαζο και ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας 1) Site: EINHELL TC-HP 2042 2) Site: Krausmann 5501 3) Κάποιο από τσα Nilfisk c110-120 κτλ Το Einhell έχει μέσω newsletter 139 ευρώ. Έχω ακούσει ότι είναι σχετικά ποιοτική εταιρία , αλλά δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο πχ τι αντλία έχει (αλουμινίου/πλαστική) Για το Krausman δεν ξέρω απολύτως τίποτα, απλά τα χαρακτηριστικά του μου φάνηκαν ενδιαφέροντα. Βεβαίως με παραξενεύει το βάρος του σε σχέση με τα άλλα. Το nilfisk είναι αυτό που έχω ακούσει τα περισσότερα και έχει μεταλλική αντλία. Χρήση βασική , πλύσιμο αυτοκινήτου , καθαρισμός τα μάρμαρα το μπαλκόνι κτλ Έχετε εμπειρία πάνω σε κάποιο από αυτά ή κάποια άλλη πρόταση? Κοίτα.. Καταρχάς να αναφέρω ότι είμαι κάτοχος nilfisk c110. Για μένα 2 είναι οι βασικές οι μάρκες που έχουν και πάρα πολλά αξεσουάρ και γενικά άριστο support . Nilifisk και Karcher . Στο budget που διαθέτεις πήγαινε σε nilfisk γιατί έχουν αλουμινένια αντλία νερού και όχι πλαστική που έχουν τα Karcher (εκτός απο την επαγγελματική σειρά karcher που έχουν αλουμινένια) Απο θέμα αξιοπιστίας τα nilifisk θεωρούνται κορυφή καθώς και τα karcher . Το χω 3 χρόνια και κάθε βδομάδα το δουλεύω για πλύσιμο αυτοκινήτου και πλύσιμο βεραντών γκαράζ και γενικά δαπέδων στην αυλή. Δεν με πρόδωσε. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λίγο πιο δυνατό για το πλύσιμο αυλής αλλα δεν θα ταν και ότι καλύερο για τον βασικό λόγο που το αγόρασα δηλαδή το πλύσιμο του αυτοκινήτου. Απο κει και πέρα εναλλακτικά τα parkside του lidl είναι αξιόπιστα με 3 χρόνια εγγύηση αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη με αξεσουάρ η ανταλλακτικά απο τι ξέρω με τα προιόντα της lidl . Μόνο επιστροφή χρημάτων κάνουν στην 3τία. 1
guardianx71 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα φώτα σας. Τελικά πήγα στο c130 , αν και αρχικά πήγαινα για το 125 , λόγω της γκρίνιας του πατέρα μου που δεν έλεγε να καταλάβει ότι και το 125 είναι δυνατό. Ελπίζω να μην πάει να κάνει τίποτα χωρίς την παρουσία μου και να κλαίει το αυτοκίνητο του
Dare-Devil Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα φώτα σας. Τελικά πήγα στο c130 , αν και αρχικά πήγαινα για το 125 , λόγω της γκρίνιας του πατέρα μου που δεν έλεγε να καταλάβει ότι και το 125 είναι δυνατό. Ελπίζω να μην πάει να κάνει τίποτα χωρίς την παρουσία μου και να κλαίει το αυτοκίνητο του Προσοχή με τα εξαρτήματα π.χ powerspeed και tornado !!! Δεν είναι όλα για το χρώμα του αυτοκινήτου . Υπάρχει ειδικό εξάρτημα για το αυτοκίνητο που έχει η nilfisk στο εμπόριο.
villasg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Αφου μου χαλασε το παλιο απλο Karcher K2 και δεν συμφαιρει η επισκευη μπηκα στο τρυπακι να ψαχνω και εγω για καινουργιο πλυστικο .Η χρηση του θα ειναι μια φορα το ετος χαλια και βεραντες - αμαξι και μηχανακι πολυ συχνα .Αποφασισα να μην παρω παλι το "μκρο" μοντελο ( ή την προσφορα απο τα lidl me 50 ) αλλα να ανεβασω τον πυχη στα 150 € . Τελικα μετα απο λιγο ψαξιμο :Karcher ολα μεχρι και το μοντελο Κ4 εχουν αντλία πλαστικια και ακριβα εξαρτηματαΤα nilfisk εχουν αντλία αλουμινίου και πιο φτηνα εξαρτηματα και ειναι πιο σκυλια απο ολα .Τα Einhell ειναι φτηνα αλλα η πιεση δεν ειναι αυτη που λεει και βγαζουν προβληματα στο "πιστολι" - ραγιζει .Δηλαδη λεει πχ στο 150αρι Μέγιστη Πίεση: 150 bar. Καταμετρημένη πίεση : 100 bar αρα σε συνεχη λειτουργεια ειναι 100Bar και το πουλανε για 150 .Τα Bosh ειναι "πατρον" βγαζουν προβληματακια χωρις ομως σοβαρο Servise και δεν αξιζουν την τιμη τους .Εγω κατελξα και πηρα σε προσφορα με 149 ευρω απο το κιτρινο μαγαζι ( αυτο το Newsletter )το NILFISK 130 BAR 1800WATT C130.2-8Αντε να αρχισω τις πλυσεις να δω πως τα παει .
Dare-Devil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Σε μη επαγγελματικά μηχανήματα η nilfisk είναι ότι καλύτερο λόγο αλουμινένιας αντλίας . Στα επαγγελματικά τόσο η karcher όσο και η nilfisk χρησιμοποιουν αλουμινένιες και είναι άριστες εταιρίες .Και μια πληροφορία ασχετη: Η nilfisk είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που εφηύρε και κυκλοφόρησε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα. 1
Xorxhs! Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Προσοχή με τα εξαρτήματα π.χ powerspeed και tornado !!! Δεν είναι όλα για το χρώμα του αυτοκινήτου . Υπάρχει ειδικό εξάρτημα για το αυτοκίνητο που έχει η nilfisk στο εμπόριο. ποιο είναι αυτό? Ψάχνω για πλυστικό nilflisk αποκλειστικά για πλύσιμο αυτοκινήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα