NotebookFreak Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εκανα κατι δουλειες σημερα και ειχα βγαλει τα ηχεια ακουμπισμενα προσ τα κατω...το αποτελεσμα τωρα που τα συνδεσα το volume να μην κλεινει....ειναι μονιμως ανοιχτα...καμια συμβουλη?????
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ναι φίλε μου αν θλεις πες μου και το μοντέλο. Η δουλειά που έκανες έχει να κάνει με τον υπολογιστή; Δεν είχα προσέξει το τίτλο του θέματος συγνώμη. Δοκίμασες να τα βάλεις αλλού τα ηχεία να δεις αν κάνουν το ίδιο; Δοκίμασες να βάλεις άλλα ηχεία στο PC σου να δεις αν θα έχουν ίδια συμπεριφορά;
NotebookFreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 φιλε μου στο button ειναι το θεμα....δεν κανει κλικ οταν το γυρνας στο off ....
La_MoRt Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Αν έχουν εγγύηση μπορείς να τα επιστρέψεις στο κατάστημα από το οποίο τα πήρες. Αν πάλι όχι τότε εγώ θα έκανα μια δοκιμή να τα ανοίξω να δω τι συμβαίνει. Αν δε το χεις να το κάνεις αυτό τότε καλύτερα μη βάλεις χέρι. Το κουμπάκι κάνει κλικ όταν το ανοίγει και το κλείνεις αντίστοιχα;
NotebookFreak Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 ναι ρε συ σαν τα παλια ραδιοφωνα ενα πραμα....on/off στο volume..μιλησα με media markt κ μαλλον θα τα παω κατευθειαν στην infoquest...ευχαριστω για το ενδιαφερον μαν...
NotebookFreak Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αντικατασταση με καινουρια ....Ευγε!Τα πηγα χθες κ τα πηρα σημερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα