Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το thomson 585 τα χει παίξει, όπως και ένα tp-link που ούτε θυμάμαι ποιο μοντέλο είναι, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο modem/ router μέχρι 50,00 € ?

χρήση είναι μόνο περιήγηση στο internet και κάνα torrent. 

καθόλου on-line gaming

Δημοσ.

Ναι, επισης αν εχεις συμβατο 3G USB modem, μπορει επισης να συνδεθει και να σου δωσει/μοιρασει Internet. Γενικα συμφωνω κι'εγω ότι είναι ότι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σε αυτά τα λεφτα.

Δημοσ.

ok, οπότε για γύρω στα 50,00 € έχουμε νικητή...

αν τώρα παίζουν τσιγκουνιές και θέλει κανείς να γλυτώσει κάνα 20,00  €, παίζει τίποτα στα 30,00 € ή μπααα??

Δημοσ.

Ισως να βρεις παλι κανα TP-Link στα 35 ευρω ή κανα D-Link GO-DSL, αλλα ειναι μικρη διαφορα στα χρηματα και μεγαλη η διαφορα σε specs σε σχεση με το 8970 (καλυτερο SoC, περισσοτερη ram, usb θυρες κλπ), οποτε δεν αξιζει να τσιγκουνευτείς το 20αρικο...

Δημοσ.

Παλικάρια καλημέρα.

Σορρυ που μπαίνω εδώ, αλλά και εγώ ψάχνω κάτι σχετικό σε αυτή την τιμή. Το μοντεμ της wind είναι τραγικό στο θέμα των αποσυνδέσεων, ενώ από ταχύτητες πάω καλά. Η συγκεκριμένη λύση θα βοηθήσει στο πρόβλημά μου;;;

Δημοσ.

Αν εννοείς το κλασσικό ΖΤΕ Η108.... που δίνει η Wind, είχα κι εγώ θέματα. Δοκίμασε να κάνεις ένα Firmware update, στο site της Wind υπάρχει νέο Firmware που κάνει το router να λειτουργεί μια χαρά. Αν δεν γνωρίζεις τη διαδικασία, κάνε ένα τηλ. στη Wind και θα σου πούν βήμα-βήμα τη διαδικασία. Ειναι 3 λεπτά υπόθεση.

Δημοσ.

οι usb είναι για να γίνονται διαδικτυακοί σκληροί δίσκοι και εκτυπωτές?

θεωρητικα ναι στην πραξη τους σκληρους τους ξεχνας με την αστεια διαμεταγωγη επιπεδου usb 1 κ οσο για τους εκτυπωτες καποιοι παιζουν καποιοι οχι

το ρουτερακι γενικοτερα ειναι μια χαρα αλλα οχι για 50€ 

παιζει κ αυτο επισης

NetGear DGN2200

http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?from=autocomplete&keyphrase=netgear+dgn2200

Δημοσ.

Αν εννοείς το κλασσικό ΖΤΕ Η108.... που δίνει η Wind, είχα κι εγώ θέματα. Δοκίμασε να κάνεις ένα Firmware update, στο site της Wind υπάρχει νέο Firmware που κάνει το router να λειτουργεί μια χαρά. Αν δεν γνωρίζεις τη διαδικασία, κάνε ένα τηλ. στη Wind και θα σου πούν βήμα-βήμα τη διαδικασία. Ειναι 3 λεπτά υπόθεση.

Προσπ'αθησα να το κάνω αλλά το firmware Που δίνει στο site η Wind δεν είναι λέει συμβατό. Έχω το όρθιο χωρίς το διαφανές πλαστικό και το firmware το παίρνω από εδώ

http://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/parehomenos-exoplismos/anavathmisi-logismikou-router-zte/

κάνω κάτι λάθος;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...