Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε vagelis σου προτείναμε την evo, που είναι μακράν καλύτερη από την gemini, απορώ γιατί προτίμησες την gemini. Την evo αν την έβαζες να κοιτά προς τα πάνω ας πούμε δεν θα είχες θέμα με τις μνήμες. Από την στιγμή που το προιόν λειτουργεί κανονικά δεν νομίζω να στην αλλάξουν, ειδικά αν την αγόρασες από το eshop. Εδώ να μου πεις στο eshop και ελαττωματικό προιόν να έχεις στο αγνοούν και θα στο αλλάξουν με δυσκολία.

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου εχεις ξαναβαλει στο παρελθον cpu cooler η ειναι η πρωτη σου φορα? Βγαλε μια φωτο του εσωτερικου του κουτιου σου να δουμε πως ειναι και τι εχεις κανει αλλα αν εισαι πρωταρης,χωρις παρεξηγηση,μαλλον δεν ξερεις να τοποθετεις την ψυκτρα του επεξεργαστη σωστα. Ουτε το τροφοδοτικο ,ουτε τιποτε αλλο σχετιζεται με την θερμοκρασια του επεξεργαστη εκτος και αν εχει κολλησει ιο και σου τρεχει τον επεξεργαστη στο φουλ.Τις ασχημες αυτες θερμοκρασιες τις εχεις και στο bios η μονο στα windows

Ειναι η δευτερη φορα,η πρωτη ηταν με την stock ψυκτρα.Αν ηταν ιος πιστευω μετα το φορματ που εκανα θα ειχε εξαφανιστει αλλα συνεχιζει.Τις θερμοκρασιες αυτες τις εχω μονο στα προγραμματα τυπου Speccy στα windows ενω οταν μπαινω στο bios ακουω το fan να δουλευει τρελα αλλα δεν μου δειχνει τα 70αρια και τα 80αρια του Speccy,μου ξεκιναει απο τους 41 βαθμους και κλιμακωτα ανεβαινει λες και κανω overclock.

Βρε vagelis σου προτείναμε την evo, που είναι μακράν καλύτερη από την gemini, απορώ γιατί προτίμησες την gemini. Την evo αν την έβαζες να κοιτά προς τα πάνω ας πούμε δεν θα είχες θέμα με τις μνήμες. Από την στιγμή που το προιόν λειτουργεί κανονικά δεν νομίζω να στην αλλάξουν, ειδικά αν την αγόρασες από το eshop. Εδώ να μου πεις στο eshop και ελαττωματικό προιόν να έχεις στο αγνοούν και θα στο αλλάξουν με δυσκολία.

Να σου πω γιατι προτιμησα την Gemini: το υψος της Evo ειναι σχεδον 16 εκατοστα ενω το πλατος του κουτιου μου 18 και ενας φιλος μου που εχει ενα site τεχνολογιας μου ειπε να μην παρω την Evo γιατι θα εχω θεματα.Το υψος της Gemini ειναι σχεδον 6 εκατοστα.

Ενα rootkit υπαρχει πιθανοτητα να προκαλει τετοια προβληματα?Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο anti-rootkit εργαλειο?εστω και επι πληρωμη.

Δημοσ.

Μα καλά έχεις πλάτος 18 εκατοστά και δεν πήρες την evo επειδή ο φίλος σου σου είπε πως θα έχεις θέματα λόγω χώρου ; Η μητρική μαζί με τους αποστάτες, άντε να πιάνει χοντρικά 1 εκατοστό ύψους και έχεις έπειτα 17 ελεύθερα, βάζοντας την evo σου μένει 1 εκατοστό χώρος από το καπάκι και την ψύκτρα, που το βλέπει ο φίλος σου το πρόβλημα ; Μήπως ο φίλος σου βιάστηκε λίγο, γιατί εγώ δεν βλέπω θέμα, η evo θα έμπαινε κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α .Πέραν του πλάτους του κουτιού, πρέπει να δίνουμε βάσει και στο ύψος των μνημών. Από ότι κατάλαβα έχεις τις kingston beast ή κάνω λάθος ; 

Δημοσ.

Μα καλά έχεις πλάτος 18 εκατοστά και δεν πήρες την evo επειδή ο φίλος σου σου είπε πως θα έχεις θέματα λόγω χώρου ; Η μητρική μαζί με τους αποστάτες, άντε να πιάνει χοντρικά 1 εκατοστό ύψους και έχεις έπειτα 17 ελεύθερα, βάζοντας την evo σου μένει 1 εκατοστό χώρος από το καπάκι και την ψύκτρα, που το βλέπει ο φίλος σου το πρόβλημα ; Μήπως ο φίλος σου βιάστηκε λίγο, γιατί εγώ δεν βλέπω θέμα, η evo θα έμπαινε κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α .Πέραν του πλάτους του κουτιού, πρέπει να δίνουμε βάσει και στο ύψος των μνημών. Από ότι κατάλαβα έχεις τις kingston beast ή κάνω λάθος ; 

Αστο, τελείωσε, την πήρε... Μπας και κόλησες κανα mining virus? Εχεις APU απο ότι θυμάμαι και μπορεί να ζορίζει την ενσωματομένη κάρτα ;)

Δημοσ.

Ναι αυτες εδω  .

Αστο, τελείωσε, την πήρε... Μπας και κόλησες κανα mining virus? Εχεις APU απο ότι θυμάμαι και μπορεί να ζορίζει την ενσωματομένη κάρτα ;)

Ναι APU εχω,τον AMD A10-5800K.Για mining virus το ειχα ψαξει επειδη ειχα τον μtorrent που ειχα ακουσει οτι προκαλουσε ενα προβλημα αλλα δεν βρηκα κατι.Τωρα αν το υποτιθεμενο mining virus εχει προκληθει απο κατι αλλο,δεν ξερω.Υπαρχει κανενα καλο scanner για τετοιου ειδους malwares?

Δημοσ.

Ναι ρε άνθρωπε, δεν κολλας μόνο μέσω mtorrent. Αν κάνεις αυτό που σου είπα 100% αν έχεις κάτι το έφτιαξε ;)

Δημοσ.

Υπαρχει καμια ψυκτρα που να μην ακουμπαει πανω σε αυτες εδω τις μνημες  ?Το κουτι μου τελικα εχει πλατος 17,3 εκατοστα.

Ναι ρε άνθρωπε, δεν κολλας μόνο μέσω mtorrent. Αν κάνεις αυτό που σου είπα 100% αν έχεις κάτι το έφτιαξε ;)

Με το φορματ οι bitcoin miners δεν εξαφανιζονται?

Δημοσ.

Οχι αν τους ξανακατέβασες. Κάνε αυτό που σου είπα ρε άνθρωπε. 5 λεπτά υπόθεση είναι...

OK!!

Αυτην εδω την ψυκτρα θα μπορω να την βαλω με τον ανεμιστηρα να κοιταει προς το πισω μερος του κουτιου?αν ναι τοτε σωθηκα!!!

Δημοσ.

Εβαλα ενα αλλο τροφοδοτικο και δεν μου το κανει.Ετρεξα και ενα hwinfo την στιγμη που εκανα converting ενα video με το Freemake και οι ενδειξεις ηταν αυτες: http://snag.gy/zIBaO.jpg .Που να κοιταω?στο cpu 0 ή στο cpu Package?

Δημοσ.

Ανέβασε άλλη μια εικόνα που να δείχνει την θερμοκρασία της μητρικής και του επεξεργαστή. Αυτό θα το δεις στην αρχή, εκεί που λέει cpu και από κάτω motherboard. Από ότι είδα πάνω πάνω στο motherboard δείχνει 77 βαθμούς. Με τι ψύκτρα είσαι τώρα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...