Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Μετα την αλλαγη τροφοδοτικου(εβαλα ενα Corsair cx 500)μου ανεβαινει σχεδον συνεχεια η θερμοκρασια του επεξεργαστη,ακουω το ανεμιστηρακι να δουλευει τρελα και το Speccy μου βγαζει αυτο: http://snag.gy/vn3hB.jpgκαι αυτο: http://snag.gy/GnBu1.jpg .Τι λετε να φταιει?Μηπως ειναι ξεκλειδωτος ο πολλαπλασιαστης?Εχω τον AMD A10-5800K και μητρικη την Gigabyte GA-F2A88XM-HD3.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπας και κούνησες απο την θέση της την ψύχτρα όταν άλλζες το τροφοδοτικό? Κατα 99% αυτό...

Κάνε ενα reseat την ψύκτρα και όλα θα φτιάξουν λογικά! ;)

• Like 3
Δημοσ.

Μπας και κούνησες απο την θέση της την ψύχτρα όταν άλλζες το τροφοδοτικό? Κατα 99% αυτό...

Κάνε ενα reseat την ψύκτρα και όλα θα φτιάξουν λογικά! ;)

Εκανα reseat αλλα τα ιδια.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να επηρεάσει με κάποιο τρόπο το τροφοδοτικό τις θερμοκρασίες σου.

Κάποια ατσουμπαλιά έχεις κάνει και δεν πατάει καλά η ψήκτρα.

Βγάλτη τελείως, ανανέωσε και την πάστα της με την ευκαιρία, και ξαναβάλτη, σωστά.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι reset, reseat!

Το τροφοδοτικό δεν έχει καμία σχέση με την θερμοκρασία και την ψύξη του cpu.

Δημοσ.

Αν δεν έβαλες τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού να βαράει προς τον επεξεργαστἠ τότε όπως προείπαν παραπάνω έχει κουνηθεί η ψύκτρα.

Δημοσ.

Αν δεν έβαλες τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού να βαράει προς τον επεξεργαστἠ τότε όπως προείπαν παραπάνω έχει κουνηθεί η ψύκτρα.

O ανεμιστήρας του τροφοδοτικού δεν "βαράει" αέρα, ρουφάει, και πρέπει να κοιτάει προς το εσωτερικό του κουτιού.

• Like 1
Δημοσ.

σοβαρά μιλάς τώρα ? εγώ σε ότι έχω στήσει έχω τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα κάτω, σίγουρο αυτό που λες ?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα κουτιά που παίρνουν το τροφοδοτικό κάτω, πολύ απλά η μεριά του ανεμιστήρα πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω, ώστε να παίρνει φρέσκο αέρα το τροφοδοτικό. Vagelis εκ πείρας θα σου πω πως οι αισθητήρες θερμοκρασίες των apu είναι για κλάμματα, κάθε πρόγραμμα λέει ότι γουστάρει. Παράδειγμα, εγώ που έχω richland και συγκεκριμένα τον 6600k με μια cnps5x performa, στο hwmonitor δείχνει την θερμοκρασία του επεξεργαστή εκεί που λέει την θερμοκρασία της μητρικής και την θερμοκρασία της μητρικής εκεί που λέει για τον επεξεργαστή. Είμαι αυτή την στιγμή idle στους 30 βαθμούς, σύμφωνα με το ai suite, το hw monitor και το speedfan και το χαζο-speccy λέει 46.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν μπαίνουν πάνω ή κάτω τα τροφοδοτικά.

Ο ανεμιστήρας πρέπει να κοιτάει στο εσωτερικό για να παίρνει αέρα και να τον διώχνει από πίσω.

Αν το κουτί έχει σίτα από κάτω μπορείς να το βάλεις και ανάποδα, αλλιώς από πού να πάρει αέρα;

Δημοσ.

Μα το να φεύγει ο ζεστός αέρας από πίσω είναι δουλειά των ανεμιστήρων στο πίσω μέρος του κουτιού. Επίσης ο ζεστός αέρας φεύγει και από το πάνω μέρος του κουτιού με τα πάνω φανάκια να βγάζουν. Το να περνάει ζεστός αέρας από το τροφοδοτικό είναι λάθος, ζεσταίνεται το εσωτερικό του άσκοπα ενώ χρειάζεται το αντίθετο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...