techm Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Προσπαθώ να μεταφέρω στο laptop μου κάποιες εγγεγραμένες εκπομπές από την τηλεόραση που είναι σε κατάληξη .m2ts,να τις παίξω με κάποιον player αλλά και να τις μετατρέψω σε άλλες μορφές βίντεο. Σε όσα προγράμματα και να δοκίμασα,μου έβγαζε το εξής:Failed to load file. Τι μπορεί να φταίει λοιπόν;Μήπως τα αρχεία δεν μεταφέρθηκαν σωστά από τον σκληρό δίσκο(τον έχω συνδεδεμένο στην tv για τις εγγραφές)στο laptop;
halvas0000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα. Θα δουλέψει. https://handbrake.fr/
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 και τσεκαρε αν εχεις τους σωστους codecs στο συτημα σου πριν καταληξεις στην αντιγραφη...
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε τέτοιες περιπτώσεις επιστρατεύεις το media info. Φορτώνεις το αρχείο βίντεο, πας Προβολή->Κείμενο και κάνεις αντιγραφή όλες τις πληροφορίες και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα (κατά προτίμηση σε spoiler tags). Μετά δοκιμάζει με το vlc. Αν δεν το παίξει αυτό τότε κάτι περίεργο συμβαίνει με το αρχείο.
techm Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σε όποιον player και να δοκίμασα,δεν παίζουν.Όταν πάω να το μετατρέψω με κάποιο πρόγραμμα σε mkv για παράδειγμα,μου εμφανίζει failed to load file.Βαρέθηκα να δοκιμάζω προγράμματα,το ίδιο μου εμφανίζουν όλα. Με mediainfo,μόνο την χωρητικότητα μου εμφανίζει.Στην τηλεόραση βέβαια μια χαρά παίζουν,αλλά θέλω να τα κάνω backup στο laptop μην τα χάσω.Τα έχω αντιγράψει,απλά δεν παίζουν.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Αν δεν εμφανίζει το media info πληροφορίες τότε τα αρχεία ίσως είναι κλειδωμένα για να παίζουν μόνο στη συσκευή όπου έγινε η εγγραφή. Είπες ότι γράφεις από την τηλεόραση, ποιά tv είναι; Στον φάκελο εγγραφή τι αρχεία βάζει; εκτός το m2ts; Πρόσφατα έγραψα από digea μια εκπομπή που την έβγαλε ο αποκωδικοποιητής σε .ts αρχείο το οποίο έπαιζε κανονικά και το μετέτρεψα σε mp4 (χωρίς επανακωδικοποίηση, με το avidemux) για συμβατότητα. Εκτός αν γράφεις από κανένα συνδρομητικό σύστημα.
techm Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Βγάζει και ένα άλλο αρχείο με κατάληξη .tlm για κάθε .m2ts. Η tv είναι η sony 50w815 αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
micos000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Την εγγραφή την κάνεις σε δίσκο κουμπωμένο στην τηλεόραση; Μποείς να γράψεις ένα μικρό κομμάτι 5-10 δευτερολέπτων και να ανεβάσεις τα αρχεία κάπου; (mediafire-dropbox κτλ) Δώσε το λινκ να το δούμε.
techm Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ναι,ο σκληρός είναι μόνιμα πάνω στην τηλεόραση.Δεν μπορώ να του περάσω για παράδειγμα μια ταινία και να την δει η tv. Τον αναγνωρίζει μόνο σαν pvr. Με mediafire που προσπάθησα να κάνω upload,μέχρι να ανέβει 1,5 gb θέλει 2,5 ώρες!
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μην ανεβάζεις κάτι μεγάλο. Γράψε κάτι μικρό 5-10 δευτερόλεπτα από την τηλεόραση και ανέβασε αυτό. Πάνω από 50-100ΜΒ δεν πιστεύω να πάει. Όσο για το δίσκο, αυτό που είπες στην αρχή με προβλημάτισε. Δεν έχει η tv σου media player; Αν συνδέσεις κάποιο στικάκι με ταινίες τι κάνει;
techm Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μάλλον το βρήκα.Ρώτησα σε άλλο φόρουμ και μου είπαν ότι είναι θέμα της Sony.Καλά είπες ότι ίσως είναι κλειδωμένα να παίζουν μόνο με τον player της TV.
micos000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Αχ, Sony. Πάντα πρωτοπορεί στα κλειδώματα. Γι αυτό ποτέ δεν θα έπαιρνα κάποια συσκευή της sony, ιδίως κάποια που να έχει σχέση με αναπαραγωγή πολυμέσων.
techm Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλά,μην είσαι κατηγορηματικός γιατί... http://www.telegraph.co.uk/technology/advice/9858043/Ask-Rick-how-can-I-transfer-recordings-to-my-PC.html#disqus_thread Είπες ότι είχες γράψει μια εκπομπή σε αποκωδικοποιητή και μάλλον αναφερόσουν σε εξωτερικό.Γίνεται δουλειά με αυτά; Έχω ένα dvd recorder,αλλά ποιός αγοράζει δισκάκια.Άσε τα καλώδια. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2015 από techm
micos000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλά,μην είσαι κατηγορηματικός γιατί... http://www.telegraph.co.uk/technology/advice/9858043/Ask-Rick-how-can-I-transfer-recordings-to-my-PC.html#disqus_thread. Αυτό τώρα γιατί το δείχνεις, για το ότι και η samsung κάνει κόλπα; Πάντως όταν μιλάμε για τη sony, μιλάμε για τη μαμά του DRM περιεχόμενου. Είπες ότι είχες γράψει μια εκπομπή σε αποκωδικοποιητή και μάλλον αναφερόσουν σε εξωτερικό.Γίνεται δουλειά με αυτά; Έχω ένα dvd recorder,αλλά ποιός αγοράζει δισκάκια.Άσε τα καλώδια. Σε εξωτερικό αναφερόμουν. Έχω ένα crystal audio prime hd (πήρα δύο από προσφορά στα 23€ το ένα) και έχω γράψει/αναπαράγει/επεξεργαστεί εκπομπές κανονικά. Παίζει επίσης σχεδόν τα πάντα, εκτός από dts ήχο που κανένα φθηνό player δεν τον βλέπει, 10bit encoded anime που κανένα γενικώς player δεν τα παίζει και κάποια μεμονωμένα περίεργα αρχεία. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα