pavlospao13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπερα.Ειχα αγορασει πριν μηνες την καρτα ηχου που αναφερω στον τιτλο που επαιζε παντου εκτος απο το pc μου.Δεν ξερω τι φταιει.εχω δοκιμασει πολλες φορες να φτοιαξω κατι χωρις επιτυχια και ειχα παρατησει το θεμα αλλα ειπα να το ξαναψαξω.για να καταλαβετε το προβλημα που εχω.https://www.youtube.com/watch?v=p4P4p_L7hFc&feature=youtu.be το pc μου. intel i5 4πυρηνος στα 2,6 GHZ. 4 ram. 750 watt τροφοδοτικο. 1TB σκληρος δισκος. ati radeon hd 5750. καρτα ηχου realtek high definition audio. εχω απενεργοποιησει οτιδιποτε παραγει ηχο στο pc μου μηπως υπηρχε παρεμβολη αλλα τιποτα.Εχω δοκιμασει να αλλαξω γενικα πολλες ρυθμισεις χωρις επιτυχια παρακαλω οποιος ξερει ας βοηθησει!
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σουτάρεις τη lexicon και παίρνεις μια πιο σοβαρή κάρτα ήχου (π.χ. Presonus ή έστω Tascam αν θες κάτι πιο οικονομικό αλλά αξιόπιστο).
pavlospao13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 προς το παρον θα μεινω με αυτην γιατι δεν ειναι οτι εχω λεφτα να περνω καρτες.να πω οτι δουλευα νταξει αλλα 17 ειμαι..
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 ΟΚ δοκιμάζεις άλλους drivers και καλή τύχη.
pavlospao13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 εχω δοκιμασει και asio 4all αλλα τιποτα.εχει εναν αλλον που λεγεται low latency και κατι αλλο δεν θυμαμαι που παιζει χωρις προβλημα αλλα αργει 1 δευτερολεπτο ειναι πραγματικα τρολλαρισμα η κατασταση!
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Είναι κωλοκάρτα. Κακώς την αγόρασες. Γενικά οι Lexicon έχουνε προβληματικούς drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα