Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου,

Όταν εγκατέστησα το MS Office 365 Personal θυμάμαι πως το Social Connector ήταν ενεργό κάτω απ' το παράθυρο ανάγνωσης κι έδειχνε περιεχόμενο για την εν λόγω επαφή απ' τα κοινωνικά δίκτυα.

Σε κάποια φάση έκανα κλικ στο Ribbon και το απέκρυψα με το σκεπτικό της εξοικονόμησης της μνήμης τους συστήματος αφού χρησιμοποιούσα τότε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα το οποίο τότε μάθαινα. Πριν καμια εβδομάδα κι αφού είχα συλλογιστεί για τη χρησιμότητα του τελικά θέλησα να το επανεμφανίσω. Ζητώ από το ribbon να μου το δείξει μα δυστηχώς δε φαίνεται τίποτα.

Εν τω μεταξύ προσπαθώ να δώ τα settings του μα δε φαίνεται τίποτα εκεί που πρότερα είχε έναν κατάλογο με τα κοινωνικά δίκτυα που ήταν όλα τσεκαρισμένα  και συνδεδεμένα.

Έχω ήδη:

1. Κάνει διόρθωση της εγκατάστασης και με τους δύο τρόπους που προσφέρει το μενού (offline, online)
  2. Έχω κάνει απεγκατάστση κι επανεγκατάσταση.
  3. Έχω επιβεβαιώσει πως το Plugin φορτώνεται κανονικά.

Μένει να επιβεβαιώσω:

1. Εάν δουλεύει στους άλλους χρήστες του συστήματος.
  2. Να ενεργοποιήσω το σύστημα αποσφαλμάτωσης.

Εργάζομαι σε Windows 8.1 x64 Update 1 με Office 365 Personal όλα νόμιμα με έγκυρα binaries. Έχω εγκαταστήσει όλες τις υποχρεωτικές αναβαθμίσεις.

Έχω και το Visual Studio εγκατεστημένο, οπότε αν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για αποσφαλμάτωση θα το έκανα με τη καθοδήγηση σας.

Δείτε κι ένα στιγμιότυπο:

post-278171-0-19038000-1430064918_thumb.png

Βρήκα ένα HOTFIX μα δεν είναι ακριβώς η περίπτωση μου οπότε διστάζω να το εγκαταστήσω.

KB2760559

Link.png Site: KB Article Number(s): 2760559

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...