Tragic! Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Στο ψητό- Ποσό που διαθέτουμε : ~300 Χρήση υπολογιστή : Browsing, ταινίες, μέτριο gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Μια CRT με scart που δεν ξέρω αν και πως στον δαίμονα συνδέεται χωρίς video converter Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Μπα Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Χεστηκαμε Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το παλέψω Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Νο Thnx guys.
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 crt με scart; Τηλεόραση είναι;Δεν έχει vga;
Tragic! Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Sony προπολεμική. SCART (και περιττό RF) ονλυ.
Mikri Nefeli Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ναι...λοιπόν..η οθόνη σε περιορίζει Mητρικές με scart δεν παίζουν,θα πρέπει να βρούμε μία με αυτό το πορτοκαλί το βύσμα,και όπως καταλαβαίνεις ,οι επιλογές είναι ελάχιστες,μην είναι και μηδενικές.
AlienTechGR Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δεν αξίζει καν να παιδευτείς με CRT οθόνη,πόσο μάλλον σε καινούργιο σύστημα.Δώσε καλύτερα κάνα ~30άρι και πάρε καμιά οθόνη από εδώ στο forum. Πρόταση με G3258: http://prntscr.com/6yekia Πρόταση με APU: http://prntscr.com/6yekt3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα