Tragic! Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Καλησπερα μάγκες. Μια ερώτηση. Στο Nokia Lumia 930 η απίστευτη πλην όμως προβληματική οθονη του (μωβ οθόνες, τρεμοπαιξιμο, ταχύ ανοιγοκλείσιμο) ειναι θέμα software που θα επιλυθεί ή είναι ελαττωματική η συσκευή; Βλέπω στο ίντερνετ πολλοί το αντιμετωπίζουν αυτό. Να κάνω υπομονή μέχρι το επόμενο update ή καρφί για Service; Ευχαριστωωωω..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 καρφι για service.αλλα κανεις κατι εσυ και αποτυχει πιθανον να χασεις την εγγυηση και αφου ακομα εχεις γιατι να μπλεξεις?
StigmaX Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Ελάττωμα είναι. Από το στιγμή που το πήρες πρόσφατα, καρφί για εγγύηση.
Tragic! Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πρόσφατα το πήρα. Επειδή όμως κάποιοι με την αναβάθμιση είδαν μείωση των προβλημάτων μήπως να περιμένω η όσο το καθυστερώ εις βάρος μου είναι; Σκέφτομαι που να μπλέκω με το χειρότερο service του κόσμου αλλα μόνο στην ιδέα του ελαττωματικού ξενερώνω.
SIP1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Πρόσφατα το πήρα. Επειδή όμως κάποιοι με την αναβάθμιση είδαν μείωση των προβλημάτων μήπως να περιμένω η όσο το καθυστερώ εις βάρος μου είναι; Σκέφτομαι που να μπλέκω με το χειρότερο service του κόσμου αλλα μόνο στην ιδέα του ελαττωματικού ξενερώνω. Για τη μοβ οθόνη η λύση είναι εδώhttp://wmpoweruser.com/the-nokia-lumia-930-gets-its-first-issue-but-there-is-an-easy-fix/για τα υπόλοιπα δε ξέρω.
Tragic! Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Για τη μοβ οθόνη η λύση είναι εδώhttp://wmpoweruser.com/the-nokia-lumia-930-gets-its-first-issue-but-there-is-an-easy-fix/για τα υπόλοιπα δε ξέρω. Το είχα κάνει ήδη αυτό ευχαριστώ, απλά το πρόβλημα εν μέρει ελαττώνεται δεν αντιμετωπίζεται..
SIP1995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Το είχα κάνει ήδη αυτό ευχαριστώ, απλά το πρόβλημα εν μέρει ελαττώνεται δεν αντιμετωπίζεται..Τότε πάνε σε ένα Nokia Care. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα