OXTROS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Oi skhnes ths polhs...?????? Oi skhnes tis polhs, ta makrina panoramika plana htan gyrismena me VIDEO KAI STHN O8ONH tou Village auto fanike metatrepontas thn olh poiothta tou ergou gia ta mpaza!!! Isws sthn TV auto den 8a fanei Episis ta fwta sta perissotera plana tou ergou htan kakofotismena (idios skhnes me 3D Animation kai compositions me pragmatika plana) Ta 3D htan para poly kala alla oxi to motnaz tous !!!! To ergo den me epise ka8olou!! Yphrxe mia diarkh yperbolh (pragma pou den mou arese) kai ena bareto senario EXW DEI 10ades ellhnikes tainies poly kalyteres kai me POLY mikrotera budget
HaPagan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Διαφωνώ ! Καιρό είχα να δω ένα καλό σενάριο σε ελληνικό έργο . Προσωπικά , μου άρεσε πολύ . Βέβαια , θα μου πεις γούστα είναι αυτά .
GeMaNeOg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Exi kalo senario kai i tenia ine prosegmeni. Etixe kai tin ida extes to bradi sto village park stou renti kai i tenia itan mia apo tis kaliteres ellinikes pou exo di! Tora,isos na ksanarxiso na blepo kai ego elliniko kinimatografo....
kinitos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2003 ontos i tainia einai poli kali kai genika ta sxolia ton perisoteron einai thetika. aksizi na ti di kapios
Finn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Θα συμφωνησω κι εγω οτι ηταν παρα πολυ καλη ταινια..ισως η καλυτερη που εχω δει μετα τον Δεκαπενταυγουστο.Πραγματικα ωραια..λιγο μουφα καποιες εικονες της Πολης αλλα δε το μετρησα και τοσο αυτο
midnight_man Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 εγώ νομίζω πως ήταν συγκινησιακά υπερφοτισμένη. Επίτηδες φυσικά. Σα να σου λένε, έλα για να κλάψεις. Το σενάριο δεν με έπεισε, σχεδόν δεν κατάλαβα στο τέλος αν η ταινία ήταν για την πολίτικη κουζίνα, για τους Πολίτες, για την αγάπη του παππού, για την αγάπη μιας γυναίκας ή για τον σύγχρονο άνδρα. Προφανώς για όλα αυτά, το θεωρώ όμως μειονέκτημα γιατί τελικά δεν αναπτύχθηκε τίποτα ολοκληρωμένα (εκτός από την κουζίνα). Στα θετικά οι ερμηνείες του Μιχαηλίδη και του Μάινα.
ipso33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Η ταινια ειναι φανταστικη οτι καλυτερο (χωρις να λεω οτι οι αλλες δεν ηταν καλες) ελληνικο εχω δει μετα το "Φοβου τους Ελληνες" και το "Κλαμα βγηκε απο τον παραδεισο". Ολοι πρεπει να την δουμε. Απορια το "Γαμος αλα Ελληνικα" που το κατατασουμε?
epote Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 εγώ νομίζω πως ήταν συγκινησιακά υπερφοτισμένη. Επίτηδες φυσικά. Σα να σου λένε, έλα για να κλάψεις. Το σενάριο δεν με έπεισε, σχεδόν δεν κατάλαβα στο τέλος αν η ταινία ήταν για την πολίτικη κουζίνα, για τους Πολίτες, για την αγάπη του παππού, για την αγάπη μιας γυναίκας ή για τον σύγχρονο άνδρα. Προφανώς για όλα αυτά, το θεωρώ όμως μειονέκτημα γιατί τελικά δεν αναπτύχθηκε τίποτα ολοκληρωμένα (εκτός από την κουζίνα). Στα θετικά οι ερμηνείες του Μιχαηλίδη και του Μάινα. NAI PESTA XRISOSTOME. to gamos alla ellinika to katatasoume stis aidies, opos epeisis kai to klama vgike apo to paradeiso o patriotismos pano apo thn kalitexnikh aksia...fysika ellines eimaste
Roudolfa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Την είδα σήμερα και μπορώ να πω ότι μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχει πάρα πολλά καλά στοιχεία. Σίγουρα υπάρχουν και αρκετά που θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, αλλά η τελική εικόνα που αφήνει νομίζω ότι είναι θετική. Η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι πολύ όμορφη, οι σκέψεις και οι απόψεις που εκφράζει είναι τις περισσότερες φορές έξυπνες και πετυχημένες. Η προφορά των ηθοποιών και η πολίτικη γλώσσα, αυτή η ελληνική με τούρκικες λέξεις ανάμεσα, προσωπικά μου αρέσει πολύ, μου κάνει πολύ τρυφερή (πχ, το "γιαβρί μου"). Τα ήθη και τα έθιμα που περιγράφει, ο τρόπος που λειτουργούσε ο κάθε χαρακτήρας, κρύβουν αρκετά νοήματα που μου άρεσαν. Οι ηθοποιοί για μένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Παρόλο που δεν μπορώ να μιλήσω ως ειδικός, νομίζω ότι οι ερμηνείες ήταν πολύ ικανοποιητικές και ο κάθε ηθοποιός πολύ ταιριαστός στο ρόλο του. Ιδιαίτερα μου άρεσαν το παιδάκι που παίζει τον Χωραφά μικρό, όπως και ο παππούς (Τάσος Μπαντής), αλλά όλοι οι χαρακτήρες ήταν πολύ καλοί. Επίσης, η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα ντύνει πολύ όμορφα την ταινία. Οι εικόνες από την Πόλη και από την παλιά Αθήνα η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καταπληκτικές, αλλά δεν με χάλασε ιδιαίτερα...Ακόμη και σ'αυτές υπήρχε κάποια πετυχημένη σκέψη στο σημείο που εστίαζε η εικόνα... Γενικότερα νομίζω ότι θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα να την δει κάποιος, όχι γιατί είναι ελληνική, αλλά γιατί είναι μία πολύ όμορφη ταινία, που ίσως να μην συγκλονίσει την ζωή σου, αλλά σίγουρα έχει κάποια πράγματα να πει...
midnight_man Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 παιδιά εντάξει, καλές οι προφορές και κάποιες ερμηνείες αλλά εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή. Και δεν είχε αρχή, μέση, τέλος. όλα κουλουβάχατα, σε 90 λεπτά η ιστορία του ξεριζωμού. έχω έτσι κι αλλιώς επιφυλάξεις για το θέμα αλλά μήπως κατά λάθος έχετε δει αντίστοιχες ταινίες άλλων χωρών; Γίνεται λυρική ταινία χωρίς λυρισμό ; με μόνο εφφέ το ηλιοβασίλεμα ; Αν η ταινία ήταν από άλλη χώρα θα γελάγαμε με τα κενά και τις ασυνέχειες...
HaPagan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δεν πιστεύω ότι ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος στάθηκε τόσο πολύ στα ιστορικά γεγονότα . Μάλλον τα χρησιμοποίησε ως υπόβαθρο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε για να στήσει το υπόλοιπο σενάριο . Σίγουρα δεν ήταν ταινία με κάποιο βάθος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν και καλή .
Periklis120 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Xthes tin eida.Kaloutsiki tainioula.Eihe arketa sinaisthimata kai ta edine oraia.Alla meta tin tainia to Village mas evale to making off kai oti eihame apokomisei apo tin tainia xathike.
Fidelio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Σήμερα πήγα και είδα τη ταινία. Η αλήθεια είναι ότι τα trailer δεν με τρελάνανε καθόλου, αντιθέτως έλεγα σιγά μην παω να δω αυτήν την μ@λακία! Ένας γνωστός μου όμως, έγκυρης πληροφόρησης, που την είδε με έπεισε να της δώσω μια ευκαιρία. Η ταινία κατά την γνώμη μου, ήταν αρκετά καλή και να σκεφτείς ότι ήμουν και προκατειλημμένος. Ο Μιαχαηλίδης είναι φοβερός και μάλιστα σε συγκεκριμένο σημείο του έργου, δίνει ρέστα . . . Όσο για το αν σκοπεύει να συγκινήσει ή όχι , όπως ειπώθηκε ποιό πάνω , ...χμμμμ.....????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ? αν δεν έχεις λόγο να συγκινηθείς ε μην το κάνεις ή μήπως η ταινία έτσουξε ?? Δεν επιτρέπονται τα spoilers εδώ , ε; Το ταινιάκι σηκώνει συζήτηση δεν ανοίγουμε κανα topic με spoilers, τι λέτε;
LupinIII Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Egw exw mia filh mou pou me exei faei an mporw na ths vrw thn tainia giati leei olloi ths lene oti einai foverh.. Edw sthn Italia -fusika- den provlepete provolh,h monh "ellhnikh" tainia pou exoun deixei einai to Blemma tou Odussea Pantws exw periergeia na th dw giati genika o sugxronos Ellhnikos kinhmatografos dustuxws de me pei8ei kai ka8e nea douleia,skeftomai.. " Re mpas ki auth dixei kati kalo??? "...........mataia omws Exairesh kapoia apo ta ergakia pou anaferete parapanw(pali kala..) kai na pros8esw to paliotero alla kataplhktiko NOK AOYT pou 8ewrw ap'ta kalutera Ellhnika apo tote pou 8umamai ti evlepa se TV.. Mexri na th dw thn Politikh kouzina .. upomonh :arrow: P.S... Πολίτικη ή Πολιτική Κουζίνα; ( to exw akousei kai me tous 2 tonismous)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.