thanasaras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2003 τι λεει ρε παιδια η νεα ταινια ? αξιζει να το δει κανεις?
keleystis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2003 Εγω βασικά εύχομαι η ταινία να πάει άπατη, μίας και "έτυχα" να είμαι στο Village κατα την πρεμιέρα της (13 Οκτωβρίου) και αν δεν είχες πρόσκληση δεν έμπαινες. Είχαν κλείσει ΟΛΕΣ τις αίθουσες. Και είχα πληρώσει και ταξί για να πάω. Που να μην δεί ούτε 100 εισητήρια... Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ρε.....
thanasaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 παιδια τελικα την ειδα σημερα. Καλά σκηνικά, πολύ καλό στησιμό καμία σχέση με ελληνικές ταινίες πλην όμως εμένα δεν μου άρεσε. Άλλους τους άρεσε. Γούστα αυτά. Βαρέθηκα στην ταινία να περιμένω τον ΠΑΠΠΟΥ να γυρίσει από την ΠΟΛΗ. Μια ιστορια μιας οικογένειας που εφυγε απο την ΠΟΛΗ για την ΕΛΛΑΔΑ. Εγω την βρηκα βαρετη , πριν 20 χρονια θα ηταν καλυτερη.
epote Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 OXI EINAI ELLINIKH TAINIA PAEI GIA OSCAR!! empene ellada tha tous fame tous koloamerikanous me th kainouria tainiara mas pou einai h kaliterh apo oles oses exoun giristei kai tha giristous pote!! mhn akousoun oi KAFROI to onoma ellada trexoun san ta skilia. gamos alla ellinika dose oloi na pane na to doune politikh kouzina (gouaou the dream the dream) trexate oloi na to deite
Periklis120 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 H tainia einai megalh moufa Nai,e?telospanton.prepei na tin do gia ekfero gnomi.Pantos akousa kala logia apo to perivallon mou.
trv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 egw mono kai mono apo trailer apofasisa na min dwsw to 6euro... Isws alla3w gnomi an diavasw tipota 8etika sxolia edw!
HaPagan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Γιατί ρε παιδιά τέτοια προκατάληψη και θάψιμο ; Εγώ θα την δω σήμερα το βράδυ στο Αθήναιον (Αμπελόκηποι) . Από φίλους που την είδαν λένε ότι είναι καλή ταινία . epote συγνώμμη κιόλας αλλά δεν κατάλαβα αν τα λεγόμενά σου είναι ειρωνικά ή τα εννοείς . :?: Την άποψή σου σχετικά με τις κινηματογραφικές ταινίες την προσέχω πάντα γιατί πάνω κάτω συμφωνούμε σχεδόν πάντα , οπότε έχουμε και τα ίδια γούστα .
epote Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 hapagan: eironika htan an kai omologo oti yperevala yper to deon yparxoun ellinikes tainies pou latrevo, BIOS kai politia, loufa kai paralagi to brazilero den htan katholou kako ayto pou me ekneyrise sthn politikh kouzina einai h a priori paradoxh oti einai korifea epeidh einai elinikh. den thn krinoume san tainia thn krinoume san ellinikh tainia, katalaves ti ennoo? ayta, otan th do kai ego tha sas po th gnomh mou:)
grigas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 yparxoun ellinikes tainies pou latrevo, BIOS kai politia, loufa kai paralagi Na k kati poy symfwnoyme agapite epote!!Na prosthesw episis (k sorry gia to asxeto toy thematos) to "As perimenoyn oi gynaikes" me gianni zoyganeli, saki mpoyla k argyri mpakirtzi (apo toys xeimerinoys kolymbites) poy einai mazi me to "mathe paidi moy grammata" (tin moni poioitiki tainia toy kwsta tsakwna).Aytes einai gia mena oi kalyteres tainies toy sygxronoy ellinikoy kinimatografoy! Gia na epanelthw sto thema mas...Poly spania vlepw neo elliniko kinimatografo..Kati me xalaei se ayton..Isws otan vgei se DVD k kapoios aksiwthei na tin kanei divx na tin dw...
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 hmm, deite to "swse me" gia mena apo tis kaluteres sugxrones ellhnikes, gia ligo "arrwsta" gousta tha proteina to "Singapure Sling" . exw akousei kala logia kai gia to "o xamenos ta pairnei ola" (me ton aggelaka), thn exei dei kaneis? thn politikh kouzina den thn exw dei mono trailer, kai den mporw na pw oti me epeise
Gary Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Περάκης όλα τα λευτά Αρπα Κόλλα - Λούφα και παραλλαγή - ΒΙΟΣ και πολιτεία - Προστάτης Οικογενείας - τι να λέμε τώρα Α και στο θηλυκή εταιρία είχε μερικά καλα - δεν πιάνει φυσικά τις παλιές επιδόσεις αλλα εντάξει
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Γιατι, κι ο "Δεκαπενταυγουστος" καλη ητανε. Τωρα αυτη και καλα με τα θεματα που εχει και μονο σου γυριζουνε τα αντερα απο πριν. Ρε γαμωτο, εναν Αλμοντοβαρ δε θα βγαλουμε εστω ;
Nemo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 . Τωρα αυτη και καλα με τα θεματα που εχει και μονο σου γυριζουνε τα αντερα απο πριν. Ρε γαμωτο' date=' εναν Αλμοντοβαρ δε θα βγαλουμε εστω ; ;[/quote'] Μπορεις να γινεις σαφεστερος?
HaPagan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν είδα την "Πολίτικη Κουζίνα" χθες το βράδυ και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ . Πραγματικά ο Τάσος Μπουλμετης έγραψε ένα καλό σενάριο και σκηνοθέτησε πολύ καλά την ταινία . Μου άρεσαν αρκετά τα λογοπαίγνια που χρησιμοποιούνταν και η συσχέτιση του κάθε μπαχαρικού με την ζωή αλλά και με τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος . Μπορεί να φαίνεται περιέργο αλλά πραγματικά αυτά τα λογοπαίγνια ήταν πολύ εύστοχα . Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνή με την οποία τελειώνει η ταινία . Γενικότερα , είχε κάποιες σκηνές τοπίων της Πόλης πολύ όμορφες . epote πίστεψε με , θα σου αρέσει η ταινία . Αρκεί φυσικά να μην πας να την δεις με προκατάληψη . ΥΓ.Ταιριαστή ήταν επίσης και η μουσική επένδυση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.